Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER ] Bănică Eduard [ EdwardBM / ID: 891 ]


Recommended Posts

INFORMATII DIN VIATA REALA

Numele real: Bănică

Varsta reala: 16 ani (28/06/2004)

Orasul unde traiti: Pitești

Cu ce va ocupati: Momentan sunt student la un Colegiu din Pitești și sunt pasionat de tehnologie pe care vreau să mă axez în viitor. Săptămânal mai lucrez și în GFX, urmează și în VFX.

Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Normal.

Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desigur.

De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider că merit această funcție pentru că nu fac RP de azi sau ieri și mă descurc să le răspund jucătorilor la majoritatea întrebărilor, cunosc bine regulamentul, nu am fost sancționat și fac un RP destul de complex chiar și când sunt singur (ex: un accident în pustietate), nu am altercații cu alți membrii staff și am reușit să înțeleg gamemode-ul server-ului foarte mult într-un timp foarte scurt.

Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte)Numele meu este Edy Bănică și locuiesc în Pitești, Argeș de când m-am născut. Sunt o persoană sinceră, nu mint și nu-mi place să fiu mințit, îmi plac primbarile cu bicicletă prin pădure și să mă joc cu animalele locuind la casă, având 2 căței și 4 pisicuțe :D. Pasiunea mea este tehnologia, îmi plac mult lucrurile care au apărut și ai foarte multe oportunități prin tehnologie. Pe viitor doresc să profesez în domeniul IT. Cam atât despre mine, nu sunt o persoană foarte specială :). Mai multe detalii pe Discord: EdwardBM#1173 sau pe Instagram: edy_banica . Îți mulțumesc dacă mi-ai citit descrierea.

 

INFORMATII DE PE JOC

Numele din joc (Buletin): Edy Bănică

Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): EdwardBM

Ore jucate pe server: 180 de ore

De cat timp jucati pe server: Mă joc constant (zilnic) din dată de 22/02/2021 când am ales să părăsesc total altă comunitate din motive personale. Prima dată am intrat pe acest server în dată de 15/04/2020 făcându-mi o idee despre server până în momentul de față și mă voi juca în continuare.

Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 ore (depinde de planurile pe care le am în ziua respectivă)

Sanctiuni anterioare pe server: Nu am fost sancționat cu nimic.

ID-ul din joc: 891

Averea detinuta in joc: Dețin un apartament clasa B in Complex Plaza, un MTL Cerberus Long, o cisternă, un Audi R8, 4 mașini VIP și 500.000 de lei.

Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu știu să am o reputație proastă pe server de când joc.

Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut și nu voi avea.

Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Dacă aș fi acceptat m-aș ocupă de tickete în-game și pe Support. Pe lângă asta aș încerca să le aduc aminte anumitor jucători diferite reguli prin anunțuri în-game dacă îmi este permis și să verific muncitorii de la anumite joburi dacă își fac treaba cu mășînă care trebuie și sunt îmbrăcăți în uniformă pentru un roleplay corespunzător, datorită faptului ca în RL ei dacă nu respectă aceste reguli sunt concediați. Ceva în plus nu ma gândesc in momentul de față. Pentru început aș vrea să fiu asistat de alt membru staff superior la tickete pt măcar prima săptămâna de funcție.

Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper se ocupă cu ajutarea membriilor în-game prin tickete, cât și la secțiunea Support de pe server-ul comunității de discord. Pe de altă parte, un Helper se ocupă și cu sancționarea / avertizarea jucătorilor cu privire la anumite reguli încălcate.

Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur.

Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Sunt total de acord!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share