Tonyey 1 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Informatii din viata reala: Numele real: Antonio Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece sunt un membru activ si ma pot controla in anumite situatii . De asemenea mi-ar place sa obtin aceasta functie deoarece imi place sa ajut playeri noi cu ce pot . Mai vreau sa adaug ca sunt o persoana calma si imi place sa muncesc din greu pentru a ajuta comunitatea FPlayT. Am ca si scop buna functionare a serverului si pot ajuta la asta prin stergea vehiculelor abandonate. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Antonio , locuiesc in Bucuresti , am 16 ani si imi place sa imi petrec timpul liber pe PC . Sunt o persoana calma si imi place sa ajut mereu cu ce pot. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Miller Frankie Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Tonyey Ore jucate pe server: 348+ De cat timp jucati pe server: 3-4 ani Cat timp acordati serverului pe zi: 3 ore Sanctiuni anterioare pe server: Un warn pentru No Fear ID-ul din joc: 73 Averea detinuta in joc: Am o casa in Mirror Clasa A , si 500k si un motor africat. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: IC nu, OOC din partea unora. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Mi-as ocupa majoritatea timpului dedicat serverului pentru a ajuta comunitatea. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper se ocupa prin rezolvarea problemor , ajuta playeri , dv la masinile abandonate si are totul sub control. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKO 10 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdwardBM 9 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexKova 1 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 +rep merita o sansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu.LeL 26 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 +REP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestial 100 Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 CERERE RESPINSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts