Jump to content
×
×
  • Create New...

Goguuu

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goguuu

  1. +rep un baiat foarte frumos singurel merita o sansa puiu
  2. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 18 . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Momentan elev in clasa a 11 a . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da , sunt constient ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Consider ca , cunosc perfect regulamentul . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit un loc in staff fiindca am rabdare sa explic unei persoane ce a gresit si ce poate face sa nu mai faca a doua oara aceeasi greseala . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Gogu Bogdan , locuiesc in Bucuresti , sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . DATA TRECUTA AM FOST ACCEPTAT SI DIN PACATE AM PICAT TESTELE , DE DATA ASTA DACA O SA FIU ACCEPTAT SUNT SIGUR CA POT SA LE TREC CU BRIO Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gogu Murillio Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu Ore jucate pe server: 1010 De cat timp jucati pe server: 10.11.2020 primul connect pe server , serios daca pot sa zic asa de prin 2021 in vara ! Cat timp acordati serverului pe zi: 3-5 ore , depinde foarte mult de zi si de ce activitate am pe joc . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin sanctiuni deloc pe server . ID-ul din joc: 8620 Averea detinuta in joc: 1.4 mil + bani murdari arme etc , undeva la 3 mil . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu ! Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , nu am avut . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As face tot ce imi sta in puteri , as incerca pe cat posibil sa mi fac datoria fata de comunitate si jucatori . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un membru staff are grija de toti jucatorii sa nu faca greseli si cand fac o greseala ii indruma si ii ajuta pentru a nu se repeta . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Am posibilitatea de a filma cu OBS , nvidia experience . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da , sunt de acord sa fiu sanctionat daca am mintit mai sus !
  3. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 17 . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Momentan elev in clasa a 11 a . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da , sunt constient ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Consider ca , cunosc perfect regulamentul . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit un loc in staff fiindca am rabdare sa explic unei persoane ce a gresit si ce poate face sa nu mai faca a doua oara aceeasi greseala . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Gogu Bogdan , locuiesc in Bucuresti , sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . DATA TRECUTA AM FOST ACCEPTAT SI DIN PACATE AM PICAT TESTELE , DE DATA ASTA DACA O SA FIU ACCEPTAT SUNT SIGUR CA POT SA LE TREC CU BRIO Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gogu Murillio Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu Ore jucate pe server: 1010 De cat timp jucati pe server: 10.11.2020 primul connect pe server , serios daca pot sa zic asa de prin 2021 in vara ! Cat timp acordati serverului pe zi: 3-5 ore , depinde foarte mult de zi si de ce activitate am pe joc . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin sanctiuni deloc pe server . ID-ul din joc: 8620 Averea detinuta in joc: 1.4 mil + bani murdari arme etc , undeva la 3 mil . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu ! Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , nu am avut . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As face tot ce imi sta in puteri , as incerca pe cat posibil sa mi fac datoria fata de comunitate si jucatori . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un membru staff are grija de toti jucatorii sa nu faca greseli si cand fac o greseala ii indruma si ii ajuta pentru a nu se repeta . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Am posibilitatea de a filma cu OBS , nvidia experience . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da , sunt de acord sa fiu sanctionat daca am mintit mai sus !
  4. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 17 . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Momentan elev in clasa a 11 a . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da , sunt constient ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Consider ca , cunosc perfect regulamentul . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit un loc in staff fiindca am rabdare sa explic unei persoane ce a gresit si ce poate face sa nu mai faca a doua oara aceeasi greseala . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Gogu Bogdan , locuiesc in Bucuresti , sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gogu Murillio Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu Ore jucate pe server: 935 De cat timp jucati pe server: 10.11.2020 primul connect pe server , serios daca pot sa zic asa de prin 2021 in vara ! Cat timp acordati serverului pe zi: 3-5 ore , depinde foarte mult de zi si de ce activitate am pe joc . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin sanctiuni deloc pe server . ID-ul din joc: 8620 Averea detinuta in joc: 2.5 mil + bani murdari arme etc , undeva la 4 mil . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu ! Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , nu am avut . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As face tot ce imi sta in puteri , as incerca pe cat posibil sa mi fac datoria fata de comunitate si jucatori . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un membru staff are grija de toti jucatorii sa nu faca greseli si cand fac o greseala ii indruma si ii ajuta pentru a nu se repeta . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Am posibilitatea de a filma cu OBS , nvidia experience . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da , sunt de acord sa fiu sanctionat daca am mintit mai sus !
  5. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: DA Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da , cunosc foarte bine regulamentul server-ului . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie in staff-ul FplayT , deoarece ma consider o persoana atenta la toate , imi place sa ajut oamenii cand e poate , imi place foarte mult sa moderez chat-ul cat si discord-ul . Pot spune despre mine ca am experienta pentru a face fata in acest staff , desigur niciodata nu e prea mult asa ca mai pot acumula in continuare experienta !!! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut ma numesc Bogdan , locuiesc in orasul Bucuresti am 17 ani si sunt elev in clasa a 11 a . Sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . Cam atat despre mine , poate o sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine !!! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gogu Murillio Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu Ore jucate pe server: 805 De cat timp jucati pe server: Prima si prima oara cand am intrat pe server a fost acum 5 luni , doar ca am luat niste pauze ca am avut problema cu pc-ul dar mi-am cumparat altul si vreau sa ma apuc de treaba . Cat timp acordati serverului pe zi: Depinde de zi , de la 2 ore pana la 10 Sanctiuni anterioare pe server: Nu am sanctiuni ID-ul din joc: 8620 Averea detinuta in joc: 2mil cash + masini si ce mai am sa zicem pana in 3 mil Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: NU Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Hmmm , sincer m-as ocupa mai mult de discord , chat-ul din joc si as face tickete-le cu foarte mare drag , salutand de fiecare data cand ajung la un ticket si cand plec de la un ticket , as luat ticket-e cum ar veni de pe chat pentru ca si mie mi s a intamplat sa nu pot face ticket si sa scriu pe chat ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Dupa cum ii spune si numele functia de HELPER se ocupa cu ajutarea oamenilor in orice situatie . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da , GeForce Experience , obs Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur
  6. Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 17 ani . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Sunt elev momentan . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur , sunt 100% constient de asta ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da , cunosc foarte bine regulamentul server-ului . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie in staff-ul FplayT , deoarece ma consider o persoana atenta la toate , imi place sa ajut oamenii cand e poate , imi place foarte mult sa moderez chat-ul cat si discord-ul . Pot spune despre mine ca am experienta pentru a face fata in acest staff , desigur niciodata nu e prea mult asa ca mai pot acumula in continuare experienta !!! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut ma numesc Bogdan , locuiesc in orasul Bucuresti am 17 ani si sunt elev in clasa a 11 a . Sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . Cam atat despre mine , poate o sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine !!! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Vasile Coscar . Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu . Ore jucate pe server: 560 . De cat timp jucati pe server: Prima si prima oara cand am intrat pe server a fost acum 5 luni , doar ca am luat niste pauze ca am avut problema cu pc-ul dar mi-am cumparat altul si vreau sa ma apuc de treaba . Cat timp acordati serverului pe zi: Depinde de zi , de la 2 ore la 10 ore . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin nicio sanctiune pe server . ID-ul din joc: 8620 . Averea detinuta in joc: 1 milion si ceva aproximativ 1,3 milioane Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu . Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Hmmm , sincer m-as ocupa mai mult de discord , chat-ul din joc si as face tickete-le cu foarte mare drag , salutand de fiecare data cand ajung la un ticket si cand plec de la un ticket , as luat ticket-e cum ar veni de pe chat pentru ca si mie mi s a intamplat sa nu pot face ticket si sa scriu pe chat ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Dupa cum ii spune si numele functia de HELPER se ocupa cu ajutarea oamenilor in orice situatie . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA, filmez tot timpul , am save replay , obs nu este vorba de asa ceva . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA , sunt de acord !
  7. APLICAȚIE (CV) INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Coscar 1.2 Prenume: Vasile 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 24 1.5 Înălțime: 1.84 1.6 Greutate: 80kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: Senora Way (in chirie) 1.9 Număr de telefon: 253-1964 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da . 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu . 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu . 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Da , am fost intr o altercatie cu niste indivizi care au vrut sa ma talhareasca , si din autoaparare i am facut o tehnica de KRAV MAGA , aducandui acestua moartea 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da , un individ mi a vandalizat masina , punandu mi in torpedou un pistol combat cu 2 magazii , cand au venit cei de la criminalistica au gasit amprentele mele pe portiera , eu cazand in mijlocul acuzatiilor . 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da , amenzi de viteza si nerespectarea semnelor de circulatie . 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da . 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da , pentru nerespectarea semnelor de circulatie 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Desigur ! 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Am cunostinte in limba engleza si spaniola . INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da , am mai trimis acum foarte mult timp . 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu . 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Taximetrist , sorfer de autobuz , miner . ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Trecand prin foarte multe experiente urate in viata , dupa cum am explicat si mai sus , talharii , batai , abuzuri , violente , chiar as vrea sa fac partea in Departamentul Politiei LOS SANTOS . As vrea sa schimb ceva in orasul acesta , sa nu mai fie atat de multa violenta fata de oameni , sa nu se mai dea in cap noaptea cand mergi pe strada . Nu vreau ca cetatenii sa isi faca griji cand isi duc copiii la scoala . Sunt hotarat sa fac o schimbare in oras ! Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Devotamentul si experienta ma diferentiaza de multi , ascultarea altor opinii si tragearea unor concluzii bune . Imi place sa fiu corect cu oricine. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Bogdan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 2014 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Am avut o incercare prin Martie , dar serios m am apucat din Iunie 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 150 ore) : 465 5.7 Ce ID aveti in joc? : 8620 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : DA 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : DA 5.14 Alte informații : Sunt cunoscut ca Gogu :)))
  8. Informatii din viata reala: Numele real: Gogu Bogdan . Varsta reala: 17 ani . Orasul unde traiti: Bucuresti . Cu ce va ocupati: Sunt elev momentan . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur , sunt 100% constient de asta ! Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da , cunosc foarte bine regulamentul server-ului . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie in staff-ul FplayT , deoarece ma consider o persoana atenta la toate , imi place sa ajut oamenii cand e poate , imi place foarte mult sa moderez chat-ul cat si discord-ul . Pot spune despre mine ca am experienta pentru a face fata in acest staff , desigur niciodata nu e prea mult asa ca mai pot acumula in continuare experienta !!! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut ma numesc Bogdan , locuiesc in orasul Bucuresti am 17 ani si sunt elev in clasa a 11 a . Sunt o persoana comunicativa , ma integrez foarte usor intr-un grup de oameni , fac foarte multe glume si caterinca cand e cazul si cu cine imi permit . Imi place administrarea in orice domeniu tocmai d-asta am decis sa aplic in staff . Mi-am facut cativa prieteni din staff si cred ca absolut toti sunt la fel de misto si de caterica . Cam atat despre mine , poate o sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine !!! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Vasile Coscar . Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Goguuu . Ore jucate pe server: 300 . De cat timp jucati pe server: Prima si prima oara cand am intrat pe server a fost acum 5 luni , doar ca am luat niste pauze ca am avut problema cu pc-ul dar mi-am cumparat altul si vreau sa ma apuc de treaba . Cat timp acordati serverului pe zi: Depinde de zi , de la 2 ore la 10 ore . Sanctiuni anterioare pe server: Nu detin nicio sanctiune pe server . ID-ul din joc: 8620 . Averea detinuta in joc: 200,000 si ceva , eu nu din bani , ii dau mai departe celor care nu se descurca dintre prieteni bineinteles . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu . Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu . Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Hmmm , sincer m-as ocupa mai mult de discord , chat-ul din joc si as face tickete-le cu foarte mare drag , salutand de fiecare data cand ajung la un ticket si cand plec de la un ticket , as luat ticket-e cum ar veni de pe chat pentru ca si mie mi s a intamplat sa nu pot face ticket si sa scriu pe chat ! Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Dupa cum ii spune si numele functia de HELPER se ocupa cu ajutarea oamenilor in orice situatie . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA, filmez tot timpul , am save replay , obs nu este vorba de asa ceva . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA , sunt de acord !
  9. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Coscar 1.2 Prenume: Vasile 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 24 1.5 Înălțime: 1,82 1.6 Greutate: 80 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: East Mirror Drive 1.9 Număr de telefon: 253-1964 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da , sunt cetatean legal 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de boli 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de vreo boala fizica 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu am nicio boala ! 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost arestat 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost implicat 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu , niciodata 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da , sunt 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Desigur 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da , engleza si spaniola INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: --- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: --- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Gunoier , Drumuri si poduri , urgent Cargus si in prezent Sofer de autobuz avansat ! ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Nascut intr-o familie cu posibilitati reduse, am fost invatat de mic ca oamenii trebuie sa arate respect si corectitudine atunci cand interactionam cu alti indivizi, oarecum cand am mai crescut putin am vazut ca anumiti indivizi cred ca ei sunt deasupra legii , m-am hotarat sa ma alatur departamentul de politie pentru a aduce un impact pozitiv in orasul Paleto Bay si astfel sa ma asigura ca legea este una pentru toti. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt o persoana de incredere care se poate adapta in orice situatie, am un simt al umorului foarte bine dezvoltat dar stiu sa fiu serios atunci cand situatia o cere, sunt un bun sofer cu multi ani de experienta atat cu o duba cat si cu masini mici, am de-asemenea o licenta de pilot atat pentru General Aviation cat is pentru Elicoptere. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Bogdan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : Din 2016 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Am mai jucat in trecut , dar dupa wipe m-am apucat acum 4 zile 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 125 5.7 Ce ID aveti in joc? : 8620 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Va multumesc pentru timpul acordat! Quote
  10. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Coscar 1.2 Prenume: Vasile 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 24 1.5 Înălțime: 1,82 1.6 Greutate: 80 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: East Mirror Drive 1.9 Număr de telefon: 253-1964 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da , sunt cetatean legal 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de boli 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de vreo boala fizica 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu am nicio boala ! 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost arestat 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost implicat 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu , niciodata 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da , sunt 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Desigur 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da , engleza si spaniola INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: --- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: --- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Gunoier , Drumuri si poduri , urgent Cargus si in prezent Sofer de autobuz avansat ! ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Nascut intr-o familie cu posibilitati reduse, am fost invatat de mic ca oamenii trebuie sa arate respect si corectitudine atunci cand interactionam cu alti indivizi, oarecum cand am mai crescut putin am vazut ca anumiti indivizi cred ca ei sunt deasupra legii , m-am hotarat sa ma alatur departamentul de politie pentru a aduce un impact pozitiv in orasul Paleto Bay si astfel sa ma asigura ca legea este una pentru toti. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt o persoana de incredere care se poate adapta in orice situatie, am un simt al umorului foarte bine dezvoltat dar stiu sa fiu serios atunci cand situatia o cere, sunt un bun sofer cu multi ani de experienta atat cu o duba cat si cu masini mici, am de-asemenea o licenta de pilot atat pentru General Aviation cat is pentru Elicoptere. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Bogdan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : Din 2016 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Am mai jucat in trecut , dar dupa wipe m-am apucat acum 4 zile 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 60 5.7 Ce ID aveti in joc? : 8620 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Va multumesc pentru timpul acordat!
  11. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Coscar 1.2 Prenume: Vasile 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 24 1.5 Înălțime: 1,82 1.6 Greutate: 80 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: East Mirror Drive 1.9 Număr de telefon: 253-1964 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da , sunt cetatean legal 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de boli 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu , nu sufar de vreo boala fizica 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu am nicio boala ! 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost arestat 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu , nu am fost implicat 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu , niciodata 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da , sunt 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Desigur 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da , engleza si spaniola INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: --- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: --- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Gunoier , Drumuri si poduri , urgent Cargus si in prezent Sofer de autobuz avansat ! ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Nascut intr-o familie cu posibilitati reduse, am fost invatat de mic ca oamenii trebuie sa arate respect si corectitudine atunci cand interactionam cu alti indivizi, oarecum cand am mai crescut putin am vazut ca anumiti indivizi cred ca ei sunt deasupra legii , m-am hotarat sa ma alatur departamentul de politie pentru a aduce un impact pozitiv in orasul Paleto Bay si astfel sa ma asigura ca legea este una pentru toti. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt o persoana de incredere care se poate adapta in orice situatie, am un simt al umorului foarte bine dezvoltat dar stiu sa fiu serios atunci cand situatia o cere, sunt un bun sofer cu multi ani de experienta atat cu o duba cat si cu masini mici, am de-asemenea o licenta de pilot atat pentru General Aviation cat is pentru Elicoptere. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Bogdan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : Din 2016 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Am mai jucat in trecut , dar dupa wipe m-am apucat acum 4 zile 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 60 5.7 Ce ID aveti in joc? : 8620 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Va multumesc pentru timpul acordat!