Jump to content
×
×
 • Create New...

Maniac

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Maniac

 • Birthday 11/12/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maniac's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • One Year In
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

6

Reputation

 1. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare!
 2. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare!
 3. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare!
 4. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 5. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 6. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 7. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 8. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 9. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și din păcate a fost RESPINS! Din pacate nu sunteti calificat pentru a face parte din echipa noastra. Va rugam sa reveniti cu alt CV cand aveti 50 de luni in oras. Pentru orice nelămurire mă puteți contacta Director : Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 10. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și din păcate a fost RESPINS! Din pacate nu sunteti calificat pentru a face parte din echipa noastra. Pentru orice nelămurire mă puteți contacta Director Adjunct: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 11. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 12. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 13. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 14. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 15. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și RESPINS Va rugam sa reveniti cand aveti minim 50 de luni in oras. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)