Jump to content
×
×
  • Create New...

Tata

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tata

  • Birthday 05/16/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tata's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real: Lazar Mihai Varsta reala: 29 Orasul unde traiti: Radauti Cu ce va ocupati: Moderator Fplayt Fivem Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sunt intr’o perioada in care am mult timp liber la dispozitie si vreau sa ma implic in absolut tot ce face comunitatea FPlayT, trup si suflet. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Initiativa moderata impulsionata de profesionalismul dobandit dupa multa munca si rabdare. Autodisciplina acumulata dupa 10 ani de lucrat cu oameni. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): MARA’AKAME SHUIER FIN Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Finut Ore jucate pe server: 10 De cat timp jucati pe server: De la deschidere Cat timp acordati serverului pe zi: 3/4 ore Sanctiuni anterioare pe server:0 ID-ul din joc: 214 Averea detinuta in joc: $20~ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Totul este nemaipomenit Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Buna coordonare a roleplayului pe server, ajutat in orice consta in stabilizarea serverului(tickete) Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Lazar Costin Mihai Varsta reala:28 Orasul unde traiti:Radauti Cu ce va ocupati: Vanzari Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur, fara nepotisme Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Sunt foarte implicat pe aceasta comunitatea de ceva timp, imi face placere, multi au spus ca mi'ar sta bine si m'as descurca de minune. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt foarte pasionat de ceva daca ma prinde, daca imi pun ceva in cap o duc pana la capat, daca nu ma intereseaza nici nu pun mana. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Jason-Fin Michaels Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Fin Ore jucate pe server:1200 De cat timp jucati pe server: Din aprilie 2021 Cat timp acordati serverului pe zi: Circa 6-8 ore Sanctiuni anterioare pe server: Da, RDM / Bombardierism la job legal (asta acum 1 an de zile nestiind ca ma voi apuca serios). ID-ul din joc: 18671 Averea detinuta in joc: 300k + masini Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Voi putea ajuta mai mult playerii care chiar au nevoie sa desfasoare un roleplay cat mai clean. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolva toate problemele ce tin de playeri, asigura o buna functionare a serverului prin ordonarea si disciplinarea jucatorilor pe timpul activitatii acestora, o ameliorare a unei probleme ce apare in timpul unui roleplay care provine din partea serverului si nu ar putea exista in viata reala. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  3. Informatii din viata reala: Numele real: Lazar Costin Mihai Varsta reala:27 Orasul unde traiti:Radauti Cu ce va ocupati:Vanzari Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur, fara nepotisme Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Sunt foarte implicat pe aceasta comunitatea de ceva timp, imi face placere, multi au spus ca mi'ar sta bine si m'as descurca de minune. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt foarte pasionat de ceva ce ma prinde, daca imi pun ceva in cap o duc pana la capat, daca nu ma intereseaza nici nu pun mana. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Jason-Fin Michaels Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): FiniSheR Ore jucate pe server:650 De cat timp jucati pe server: Din aprilie Cat timp acordati serverului pe zi: Circa 6-8 ore Sanctiuni anterioare pe server: Nu ID-ul din joc: 18671 Averea detinuta in joc: 1 mil murdari *trollface Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu chiar Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Niciodata, sunt toti niste draguti. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As imparti functia mea de helper cu timpul meu de roleplayer pentru a avea un echilibru. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolva toate problemele ce tin de playeri, asigura o buna functionare a serverului prin ordonarea si disciplinarea jucatorilor pe timpul activitatii acestora Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, desigur.