Jump to content
×
×
 • Create New...

CristiAtentat

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About CristiAtentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CristiAtentat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Informatii din viata reala: Numele real:Cristian Valentin Varsta reala:17 Orasul unde traiti:Urziceni Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu consider ca merit sa am aceasta functie pe server deoarece sunt un jucator activ cu experienta si imi place sa rezolv problemele jucatorilor. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoana sociabilia, caruia ii place sa ajute persoanele la nevoie, stiu sa ascult persoanele si sa le inteleg problemele, stiu sa actionez in situatii dificile si sa imi mentin calmul. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Hombas Cristian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):CristiAtentat Ore jucate pe server:1515 De cat timp jucati pe server:Ma joc din iunie 2021 Cat timp acordati serverului pe zi:minim 5 ore Sanctiuni anterioare pe server:am 5 banuri. ID-ul din joc:17672 Averea detinuta in joc:6 7 milioane cash arme si praf Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Eu cel putin n am avut antecedente pe server, am o reputatie buna zic eu pe server. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:M-as dedica acestei functii deoarece este una foarte importanta si foarte greu de atins. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu rezolvarea problemelor/nelamuriri ale jucatorilor si indrumarea lor ca jucatori pe server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:De acord.
 2. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real:Cristian Valentin Varsta reala:17 Orasul unde traiti:Urziceni Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu consider ca merit sa am aceasta functie pe server deoarece sunt un jucator activ cu experienta si imi place sa rezolv problemele jucatorilor. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoana sociabilia, caruia ii place sa ajute persoanele la nevoie, stiu sa ascult persoanele si sa le inteleg problemele, stiu sa actionez in situatii dificile si sa imi mentin calmul. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Hombas Cristian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):CristiAtentat Ore jucate pe server:1515 De cat timp jucati pe server:Ma joc din iunie 2021 Cat timp acordati serverului pe zi:minim 5 ore Sanctiuni anterioare pe server:am 5 banuri. ID-ul din joc:17672 Averea detinuta in joc:3milioane cash, arme si gloante undeva pe la 7-8 milioane adunat tot. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Eu cel putin n am avut antecedente pe server, am o reputatie buna zic eu pe server. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:M-as dedica acestei functii deoarece este una foarte importanta si foarte greu de atins. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu rezolvarea problemelor/nelamuriri ale jucatorilor si indrumarea lor ca jucatori pe server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:De acord.
 3. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real:Cristian Valentin Varsta reala:17 Orasul unde traiti:Urziceni Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Eu consider ca merit sa am aceasta functie pe server deoarece sunt un jucator activ cu experienta si imi place sa rezolv problemele jucatorilor. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Sunt o persoana sociabilia, caruia ii place sa ajute persoanele la nevoie, stiu sa ascult persoanele si sa le inteleg problemele, stiu sa actionez in situatii dificile si sa imi mentin calmul. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Hombas Cristian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):CristiAtentat Ore jucate pe server:1515 De cat timp jucati pe server:Ma joc din iunie 2021 Cat timp acordati serverului pe zi:minim 5 ore Sanctiuni anterioare pe server:am 3 banuri pe acest server, unul pentru bug abuse(tras din third), bombardier, afk la razie. ID-ul din joc:17672 Averea detinuta in joc:3milioane cash, arme si gloante undeva pe la 7-8 milioane adunat tot. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Eu cel putin n am avut antecedente pe server, am o reputatie buna zic eu pe server. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:M-as dedica acestei functii deoarece este una foarte importanta si foarte greu de atins. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu rezolvarea problemelor/nelamuriri ale jucatorilor si indrumarea lor ca jucatori pe server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:De acord.