Jump to content
×
×
  • Create New...

CheLu

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About CheLu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CheLu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real: Catalin Alexandru Varsta reala: 28 Orasul unde traiti: Targoviste Cu ce va ocupati: Fara ocupatie. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie de helper deoarece am experienta în a acorda ajutor si suport celorlalti, sunt o persoana empatica si amabilitate, imi place sa fiu de ajutor în rezolvarea diverselor probleme sau intrebari ale celor din jur. De asemeneea, sunt dispus sa învat continuu si sa-mi dezvolt abilitatile pentru a oferi cea mai buna asistenta posibila. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoana calma, calculata si nu raspund problemelor intalnite in graba doar de dragul de a trece peste. Simtul umorului este dezvoltat si ador sa cunosc persoane noi. Atunci cand intampin o problema imi place sa ii gasesc o rezolvare indiferent de situatie. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): CheLu Castellano Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): CheLu Ore jucate pe server: 4317 De cat timp jucati pe server: Aproximativ 14.10.2022 Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 5 si 10 ore in functie de program. Sanctiuni anterioare pe server: 1 singur ban pentru NoFear primit in data de 30.10.2023 ID-ul din joc: 6987 Averea detinuta in joc: Dodo, Helly, Hellion, Vetir, Bijuterii, Arme, Cash difera de la zi la zi. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, in tot acest timp petrecut pe server mi-am facut foarte multe relatii de prietenie si sunt mandru de acestea. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine aceasta functie de helper, as aborda sarcinile mele cu multa responsabilitate si dedicare. As fi disponibil mereu pentru a ajuta persoanele ce au nevoie de asistenta sau de raspunsuri la intrebarile lor. De asemenea, as incerca sa fiu cat mai prompt in rezolvarea problemelor si sa ofer sfaturi practice si utile. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolvarea ticketelor indiferent de natura lor, sustinerea morala a jucatorilor prin interactiunile noastre cat si mentinerea serverului prin ajutorul nostru. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Catalin Alexandru Varsta reala: 27 Orasul unde traiti: Targoviste Cu ce va ocupati: Fara ocupatie. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Pot spune ca am o experienta de aproximativ 3 ani in lumea FiveM-ului, timp petrecut intr-o functie Staff cu diferite atributii. Vreau sa imi dedic o parte din timpul meu acestei comunitatii in functia de Helper. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoana calma, calculata si nu raspund problemelor intalnite in graba doar de dragul de a trece peste. Simtul umorului este dezvoltat si ador sa cunosc persoane noi. Atunci cand intampin o problema imi place sa ii gasesc o rezolvare indiferent de situatie. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): CheLu Castellano Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): CheLu YT Ore jucate pe server: 1248 De cat timp jucati pe server: Aproximativ 14.10.2022 Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 5 si 10 ore in functie de program. Sanctiuni anterioare pe server: N-am fost sanctionat niciodata. ID-ul din joc: 6987 Averea detinuta in joc: TUG, Hellion, Vetir, Bijuterii, Arme, Cash difera de la zi la zi. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, in tot acest timp petrecut pe server mi-am facut foarte multe relatii de prietenie si sunt mandru de acestea. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, toata echipa este perfecta si isi dedica fiecare timpul cat pot de mult. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Diferit este mult spus, staff ul actual isi fac treaba exemplar. Eu doresc sa intru in aceasta echipa sa ofer un ajutor comunitatii. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolvarea ticketelor indiferent de natura lor, sustinerea morala a jucatorilor prin interactiunile noastre cat si mentinerea serverului prin ajutorul nostru. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  3. Nume Reclamant si ID: CheLu Castellano 6987 Nume Reclamat si ID: Kukaran Ali Data/Ora: 4:30 - 5:00 AM Regula incalcata (din regulament): Limbaj necorespunzator, nu a dorit sa se legitimeze. Folosirea aparatului radar necorespunzator. O explicatie a actiunii: A vorbit pe un ton nepotrivit, am fost luat peste picior in momentul in care am cerut sa se legitimeze in urma unei actiuni de tip radar in trafic. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Video Maritori: Alexandru Snow 68222 Alte informatii: Filmarile arata tot.