Jump to content
×
×
  • Create New...

Kiba

Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Kiba last won the day on December 15 2018

Kiba had the most liked content!

2 Followers

About Kiba

Recent Profile Visitors

1,047 profile views

Kiba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

  1. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  2. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  3. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  4. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  5. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  6. Kiba

    [CV] Diego [54]

    Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  7. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  8. Aplicatia dumneavoastra a fost RESPINSA! Ne pare rau dau nu indepliniti toate conditiile necesare momentan. Sunteti bine venit sa incercati si la urmatoarea sesiune de recrutari!
  9. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  10. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  11. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  12. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  13. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  14. Aplicatia dumneavoastra a fost ACCEPTATA! Felicitari! Acum urmatorul pas este sa trimiteti un E-mail catre Chestorul general pentru interviu. (( PM pe discord ))
  15. DEPARTAMENTUL DE POLITIE PALETO BAY DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ Recrutările se DESCHID: - 13/12/2018 Recrutările se ÎNCHID: - 16/12/2018 CV-urile pot fi trimise până în: - 16/12/2018 ( Ora 23:30 ) Raspunsul la CV-uri il primiti pe: 13/12/2018-17/12/2018 Interviurile pot fi susținute până în: - 20/12/2018 Susținerea examinării orale în cadrul Academiei de Politie: - 20/12/2018 Publicarea rezultatelor finale: 21 /12/2018 ( Ora 23:59 ) (CV-URILE TREBUIESC TRIMISE IN CADRUL TOPICULUI ACADEMIA DE POLITIE)