Goofy

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Goofy

  [CV] Boonk Gang [218]

  [IC] In Character Nume:Boonk Prenume:Gang Varsta:27 Adresa:Str Paleto Bay, Nr 8 Aveti un premis de conducere valid?:Da. Aveti vreo amenda contraventionala de la politie? Daca da pe ce motiv?:Da, am primit amenda pentru folii. Cunoasteti foarte bine orasul Paleto Bay?:Da. Cunoasteti regulamentul de baza al taximetristilor?:Da. De ce vrei sa devii taximetrist? (Minim 30 de cunvinte):Imi doresc sa devin taximetrist deoarece majoritatea timpului mi-l petrec la volan si daca in momentul de fata am profesat ca Uber mi-as dori sa ma angajez undeva unde este legal si se lucreaza pe baza unui contract de munca. Ma consider un sofer foarte bun care este o companie extrem de buna pentru clientii sai. [OOC] Out Of Character Nickname joc:Goofy Prenume:Alexandru Varsta:17 De cat timp joci pe server?:De 1 luna. Cunosti regulamentul server'ului?:Da. Cat timp petreceti pe server?:1-3 ore. O mica descriere a ta (Minim 15 cuvinte):Sunt un baiat respectuos, cu simtul umorului care isi petrece majoritatea timpului pe jocuri. Imi place foarte mult sa comunic si sa imi fac prietenii. Sunt o fire curioasa, imi place sa calatoresc si sa invat lucruri despre diferite civilizatii/culturi.
 2. Goofy

  Melodie LoadingScreen

  3 la casa de papel 3 3 3 3
 3. Nume:GonzalesPrenume:AlexVarsta:24Telefon:798-6486Adresa: Paleto-BayA-ti avut amenzi contraventionale? Daca da, cate si de ce?Am avut 2 amenzi, pentru folii si depasirea vitezei legale.Numar de inmatriculare preferential dorit:P69XXXA-ti citit toate informatiile legate de inmatriculari?:Da.Data:03.09.2018Semnatura:Gon
 4. Este adevarat frate am vazut si eu asta
 5. Goofy

  Fail-RP|SPR[635], shak[637]

  Nume Reclamant si ID:Goofy[218]. Nume Reclamat si ID:SPR[635, shak[637]. Data/Ora:30.08/17:20. Regula incalcata (din regulamentul serverului):Ma omoara dupa ce le dau banii. O explicatie a actiunii:Eram la hacker sa fac job si acesti indivizi au intrat peste mine cu 2 arme la capul meu. Au zis ca mi-au luat telefon/casca si tot ce mai aveam chiar daca nu se aflau langa mine dupa ce am vorbit si intr-un final au facut si eu ce trebuie le-am dat banii si am plecat si se poate vede si in videoclip ca am fost impuscat. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori:murphy[669 Alte informatii:O zi buna.