BlaKe

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. lasa-l ca nu stie sa faca rp rat3 ala , +1 coko
 2. BlaKe

  Reclamatie Blake 351

  dupa ce ma opresti fara motiv , si mi ceri pistolu fiind la store weapons eu zic sa-ti vezi de treaba ta ca abuzezi cam mult , mai voiai sa dai si jail 70min=)) p.s. nu am sarit non-stop dupa cum ai putut observa .. tu faci fail rp , m am adaptat la stilul tau de ''facut rp'' , ma iei pe drag , eu incercand sa fac rp ..cu tine.:)
 3. BlaKe

  [ Ma injura... ] Moryon [ 60 ]

  Lasă l mă că orice rahat ,gata post pe forum ..:)) Nu te jignește unu că înjurătură nu i pot spune te jignesc toți ,nu crezi tu că problema e la tine ? Că ar trebui sa schimbi ceva?
 4. BlaKe

  [ Ma injura in OOC ] Marinaru' [ 372 ]

  Aștept reclamație pentru fail rp , cred că de 2-3 ori m am întâlnit cu tine pe server și cu totul în alte circumstanțe nu știu de unde știi tu ce rp fac eu dar e ok.A.. și da când am țintă pe colegii tai ei scot pistolul și trag .. mi e și frica sa mai fac rp cu ei că pierd 3,5k degeaba așa că acționez și eu cum fac și ei nu?.
 5. BlaKe

  [ Ma injura in OOC ] Marinaru' [ 372 ]

  Vere Armin tu faci post la orice in 2 ore ai 4 reclamatii postate , mai lasa-ne odata ca la orice gata reclamatie .. nu stii si tu de o gluma de ceva?
 6. ------ Informatii din viata reala ----- Numele real :Rares Salvatore Varsta reala:16 Orasul unde traiti:Alexandria Cu ce va ocupati:Elev De cat timp jucati pe server:A 2-a zi de cand s-a deschis Cat timp acodrati serverului pe zi:4-5 ore , dar sunt on in momentele importante mai ales dimineata cand nu e mai nimeni si intra hackeri incercand sa distruga serverul. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Merit aceasta functie deoarece sunt corect , vreau sa ajut cat mai mult serverul , intelegator , acord respect , si incerc sa ajut cat mai multe persoane posibile Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu.Pur şi simplu nu ştiu ce să zic ,deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Păi, în primul rând sunt o persoană normală ,cu preocupări normale şi care nu posedă absolut nimic ieşit din comun.Nu sunt interesant ,nu sunt genul care face subiecte de bârfă ..sunt doar eu şi nimic mai mult. Sunt perfecţionist ,nu îmi place să fac lucrurile de mântuiala şi ţin la detalii.Am o memorie extraordinară şi ţin minte şi cele mai neinteresante lucruri,deci dacă avem vreun conflict fii sigur că o să ţin minte şi peste 10 ani.Cu toate astea ,iert uşor.Nu sunt genul de persoană care să stea prea mult supărat.Eu iert,dar nu uit.Îmi plac chestiile draguţe ,îmi plac obiectele mici cu mare încărcătură emoţionala.Sunt optimist şi mă consider o persoană norocoasă din multe puncte de vedere.Sunt vesel in cea mai mare parte a timpului si pot să spun că am făcut un hobby din a-i face pe ceilalţi să râda.Mă consider o persoană echilibrata,nu îmi plac extremele de niciun fel. ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin):Stefan Salvatore Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):blake SALVATORE Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc:351 Averea detinuta in joc:almost 40k Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Sincer , nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:M-as implica mai mult in orice probleme legate de server. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajutarea tuturor persoanelor atat pe joc cat si pe discord Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da