Bestial

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bestial last won the day on April 2

Bestial had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da o aplicatie buna, dar punem accent pe varsta, foarte mare, varsta denota multe lucruri nu de fiecare data dar in mare parte, mai ai de asteptat oarecum esti si nou pe comunitate. In consecinta dau Contra!
 2. Pot spune ca sunt indecis la acesasta aplciatie, te-am vazut doar putin pe RP-uri nu iti cunosc capacitatea si nivelul de RP, de aceea ma abtin decat sa dau un vot gresit.
 3. Fara discutii, PRO tinand cont de implicarea sa si devotamentul pentru comunitate, tine-o tot asa si mai devreme sau mai tarziu vei fii rasplatit.
 4. Il stim cu totii, putin mai mult eu, are momente e ratacire dar nu de aceea grava, pot spune ca merita un PRO!
 5. Per total PRO, dar dau CONTRA din cauza faptului ca s-a reapucat de putin timp, consider ca este necesar de minim 3/4 luni sa ajungi in Staff.
 6. Sa zicem un PRO de incurajare, este nevoie de mai multa implicare si mai multe ore, 300 de la wipe incoace nu este foarte mult.
 7. Foarte vechi pe comunitate, il cunosc mai mult ca face parte si din organizatia mea de aceea pot spune ca de la mine are PRO!
 8. Sincer Contra, nu am vazut-o implicata in foarte multe RP-uri, nu contest capacitatea de a face RP dar si numarul de ore nu este unul foarte ridicat in comparatie cu ceilalti.
 9. Plus - Doar ca are nevoie de un translator sau sa o ajute cineva pentru ca sunt chestii in care nu intelege perfect limba noastra, NO HATE :))
 10. +1 Matur foarte matur, intelegator si cu multa rabdare, unul dintre cei mai capabili baieti !
 11. +1 Este o persoana matura, desi uneori cand se simte nedreptatit da rage, in afara de asta cred ca se descurca destul de bine. Sa mai lucreze la temperament si ar fii ok pentru a ajuta ceilalti participanti la joc.
 12. Ce pot sa zic, +1 si nu ca este membrul meu, este cel mai amzuat tip pe care il stiu, dar totodata acest tip de amuzament il face sa nu fie conectat la RP, consider ca daca incearca uneori sa devina serios atunci cand este cazul si la activitatea pe care o are ar putea dobandii aceasta functie.