aDRIAN12

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1.1 Nume și prenume: Adrian Robert 1.2 ID: ( Trebuie trecut ID'ul de pe serverul BLUE ) 69. INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: BMW M5 2018, o suma de 1k+, comisar in politie si grad de helper. 2.2 Detalii despre bunul pierdut: BMW a fost achizitionat aseara iar comisar si helper detin de mai mult timp. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 23/02/2018. 3.2 O explicație a acțiunii: Ni s-a spus sa facem aceasta cerere pentru mutarea pe blue. 3.3 Dovezi: https://imgur.com/a/hi2t8 3.4 Martor(i): Nu am. 3.5 Alte informații: Nimic de adaugat. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA.
 2. aDRIAN12

  [Helper] Dan Adrian [aDRIAN12 / 21]

  Acum am ID: 17. S-a dat un wipe cred din nou.
 3. Numele real : Dan Adrian Robert. Varsta reala: 16 ani. Orasul unde traiti: Rosiorii De Vede. Cu ce va ocupati: Scoala si footbal. De cat timp jucati pe server: De cand s-a inceput administrarea lui. Cat timp acodrati serverului pe zi: Aproximativ 2-3 ore. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie pentru a ajuta serverul la dezvoltarea lui cat si rezolvarea cazurilor in care jucatori dau intentionat disconnect dupa ce au fost prinsi de politisti sau fac non rp. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte Sunt o persoana pe care te poti baza, sunt stapan pe situatie si ma pot descurca cu eventualele "sarcini" acordate pe parcurs, imi place cooperarea si pot lucra atat pe cont propriu, cat si in echipa. Sunt atent cu persoanele din jur, imi asum si cea mai mica greseala atunci cand o fac si prefer sa discut cu cineva atunci cand greseste. ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin): Dan Adrian Robert. Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): @DRIAN Sanctiuni anterioare pe server: Nu am sanctiuni pe nici un server de pe comunitatea fplayt. ID-ul din joc:21 Averea detinuta in joc: Deocamdata a fost acordat proaspat un wipe si nu mai detin avere. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, sunt politist pe server si fac o treaba minunata. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut altercatii cu o persoana din staff. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Cu siguranta voi da dovada de activitate pe server cat si pe discord daca este cazul si ma voi pune pe treaba mea de a ajuta jucatorii. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea jucatorilor ce nu detin informatiile legate de jocul respectiv cat si de jucatorii ce fac non rp. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Sigur. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt de acord.
 4. aDRIAN12

  [BANI] Dan Adrian Robert [10564]

  O luna cred ca fix, nu mai stiu sigur cand m-am inregistrat pe acest server.
 5. aDRIAN12

  [BANI] Dan Adrian Robert [10564]

  Joc de aproximativ o luna si ceva si i-am facut prin trucker/uber si cu ajutorul prietenilor.
 6. aDRIAN12

  [BANI] Dan Adrian Robert [10564]

  Il puteti intreba pe Razvan Andrei (TuRoK) de bani, lui i-am dat detalii despre averea pe care o detin intr-o cursa de uber.
 7. aDRIAN12

  [BANI] Dan Adrian Robert [10564]

  INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Dan Adrian Robert 1.2 ID: 10564 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: 1.000.000$ 2.2 Detalii despre bunul pierdut: Am scos acei bani din banca dupa care i-am bagat in inventar, am iesit de pe server iar cand reintru nu mai gasesc acei bani, nu am stiut ce s-a intamplat pana in acest moment cu rollback. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 21/01/2018 iar ora nu o mai stiu. 3.2 O explicație a acțiunii: Dupa cum am mai spus, am facut putin uber pana am facut suma fixa am bagat-o in banca ceva timp dupa care am revenit sa ii scot pentru a ii baga in inventar, am iesit de pe server pentru ca nu mai puteam sta iar cand m-am reintors pe server nu am mai gasit banii in inventar. 3.3 Dovezi: Nu detin dovezi, nu aveam de unde sa stiu ca se va intampla asta. 3.4 Martor(i): Nu am martori desi cred ca TuRoK stie despre aceasta suma. 3.5 Alte informații: Sper sa fiu ajutat. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. Da.