Jump to content
×
×
  • Create New...

Ranger

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Ranger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ranger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real:Eduard Ion Varsta reala:18 Orasul unde traiti:București Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc la perfectie. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca as merita aceasta functie deoarece as avea rabdare cu playeri noi, as explica persoanelor care gresesc ce gresesc si nu as sta pe dat sanctiuni, am experienta din trecut dar din pacate n am fost tocmai activ si regret asta. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Eduard Ion, am 18 ani si locuiesc in Bucuresti, sunt un baiat calm, rabdator si imi place sa ofer oricarei persoane respect daca acesta mi se ofera inapoi, imi place sa ajut oameni cand chiar pot ajuta, imi place sa ma implic cat pot de mult in orice fac. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Eduardo Rivadeneira Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Ranger Ore jucate pe server:2000 De cat timp jucati pe server: Undeva la 3 ani, nu stiu sigur Cat timp acordati serverului pe zi: 4-5-6 ore, depinde de ce timp liber am Sanctiuni anterioare pe server: Un disconnect in roleplay ID-ul din joc:589 Averea detinuta in joc: Bugatti divo, M5 VIP si mai multe. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu ma stiu cu reputație proastă. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu, n am avut. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Fata de alti membri staff, as prefera sa le explic playerilor ce au gresit, sa le explic regula exact cum este in regulament si nu as proceda neaparat la sancțiuni, prefer sa cred ca daca unui player ii se explica cum trebuie ce a gresit va înțelege si nu v a mai gresi. As incerca sa ma implic cat mai mult in ajutarea playerilor si a comunității in sine. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred ca un Helper se ocupa mai ales cu ajutarea playerilor cu probleme/nelămuriri legate de joc, ajutarea playerilor noi sa se integreze mai usor la modul de joc, in principal rezolvarea problemelor care se intampla in timp ce te joci si rezolvarea ticketelor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am posibilitatea. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt de acord.
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Eduard Ion Varsta reala:16 Orasul unde traiti:București Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, îl cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Păi, eu cred că merit această funcție deoarece cunosc foarte bine regulamentul server-ului și mereu mi a plăcut să ajut playeri noi ai aceste comunități, sunt un player destul de vechi al acestei comunități și niciodată nu am făcut probleme comunității. Consider în urmă experientii mele că pot acționa corect aproape în orice situație. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Păi, sunt un băiat de 16 ani din București, imi place foarte mult să ajut persoanele cu orice fel de problema, sunt foarte răbdător, calm și respect foarte mult oamenii care au bun simt și știu să se comporte, mă implic foarte mult în ceea a ce fac. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Eduardo Rivadeneira Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Ranger Ore jucate pe server:1200+ De cat timp jucati pe server:De undeva la 2 ani Cat timp acordati serverului pe zi:5-6 ore pe zi, aproximativ. Sanctiuni anterioare pe server:Nu am. ID-ul din joc:589 Averea detinuta in joc: EVO 9, BMW M5 VIP, M5 E39, Africat si mai multe Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu mă știu cu reputație proastă pe joc. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu aș spune că aș face neapărat ceva diferit, aș încerca să mă implic cât se poate de mult, aș aduce propuneri pentru dezvoltarea server-ului și să ajut comunitatea cât pot eu de mult. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred că un Helper se ocupă cu ajutarea tuturor playerilor mai ales celor noi pe comunitate, rezolvarea probemelor și a ticketelor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am posibilitatea de a filma. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da, sunt de acord.
  3. Informatii din viata reala: Numele real: Eduard Ion Varsta reala:16 Orasul unde traiti:București Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, îl cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Păi, eu cred că merit această funcție deoarece cunosc foarte bine regulamentul server-ului și mereu mi a plăcut să ajut playeri noi ai aceste comunități, sunt un player destul de vechi al acestei comunități și niciodată nu am făcut probleme comunității. Consider în urmă experientii mele că pot acționa corect aproape în orice situație. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Păi, sunt un băiat de 16 ani din București, imi place foarte mult să ajut persoanele cu orice fel de problema, sunt foarte răbdător, calm și respect foarte mult oamenii care au bun simt și știu să se comporte, mă implic foarte mult în ceea a ce fac. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Eduardo Rivadeneira Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Ranger Ore jucate pe server:591 De cat timp jucati pe server:De undeva la 2 ani Cat timp acordati serverului pe zi:5-6 ore pe zi, aproximativ. Sanctiuni anterioare pe server:Nu am. ID-ul din joc:589 Averea detinuta in joc: EVO 9,MTL de 400k, BMW M5 VIP, M5 E39, Africat + 1 MIL. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu mă știu cu reputație proastă pe joc. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu aș spune că aș face neapărat ceva diferit, aș încerca să mă implic cât se poate de mult, aș aduce propuneri pentru dezvoltarea server-ului și să ajut comunitatea cât pot eu de mult. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred că un Helper se ocupă cu ajutarea tuturor playerilor mai ales celor noi pe comunitate, rezolvarea probemelor și a ticketelor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am posibilitatea de a filma. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da, sunt de acord.
  4. +rep Face un Roleplay foarte bun, ascultator, s ar descurca cu aceasta functie.
  5. +rep Baiatul stie Roleplay, se joaca de foarte mult timp pe comunitate, se descurca in orice situatie data.
  6. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Rivadeneira 1.2 Prenume: Eduardo 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: Am varsta de 35 de ani 1.5 Înălțime: Am inaltimea de 1.83 metri. 1.6 Greutate: Am 80 de kilograme. 1.7 Naționalitate: Sunt mexican. 1.8 Adresă: Traiesc intr-un apartament de unu singur. 1.9 Număr de telefon: Numarul meu de telefon este 015-7008. INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da, sunt un cetatean legal, nu ma ocup cu niciun fel de activitate ilegala, pana acum am lucrat ca sofer pe autobuz. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu, sunt sanatos. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu am nici un fel de problema fizica. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost niciodata arestat. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost niciodata arestat pentru o infractiune. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu, nu am facut niciodata uz de aceste substante. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu, nu am primit nici o contraventie. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da, am un permis de conducere valabil. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu, nu am avut niciodata suspendat permisul. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da, sunt capabil. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Stiu, ceva engleza pe langa, limba Romana. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Nu, nu am mai trimis. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Nu, am mai trimis niciodata aplicatie de angajare. 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu, nu am mai trimis. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Nu, nu am mai trimis. 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost, sofer de autobuz 3 ani. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Păi, doresc să mă alătur Departamentului de Poliție din Los Santos, deoarece consider că am toate calitățile specifice unui agent de poliție al instituții foarte respectate, prin performanță pe plan fizic sau psihic, pe lângă aceste performanțe știu să conduc foarte bine, deoarece am o experiență foarte mare că șofer. Mi am dorit de mic să mă alătur unui Departament de Poliție, tatăl nostru și frații mei, m au îndrumat de mic să mă duc în calea această, să las toate prostiile și să mă pun să învăț, din păcate în Mexic nu am putut să mă duc pe această calea, sper că în Los Santos să pot, nu o să dezamăgesc dacă o să fiu acceptat. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Păi, mă diferențiez foarte mult de ceilalți candidați, prin comportament, părinții și frații mei, m au învățat să fiu o persoană respectuoasă, și să mă comport cât se poate de frumos cu oamenii din jur. Un alt lucru care mă diferențiază de ceilalți, este abilitatea mea de a lucra în echipa, sub timp limita, pe lângă aceste calități, știu să conduc foarte bine în situații limita, inclusiv cu o viteză peste limita legală. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Eduard 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) :16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență :Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : De prin 2017. 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : De aproximativ, 2 ani. 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : Pai, inainte de wipe am avut aproape 700 de ore, iar acum am 17 ore. 5.7 Ce ID aveti in joc? :589 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : Va multumesc mult, pentru citirea aplicatiei.
  7. 4.2 Vârsta: 15 Am sarit din greseala peste varsta, sorry.
  8. INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume:Ion 1.2 Prenume:Eduard 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta:25 1.5 Înălțime:1.80 1.6 Greutate:70kg 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă: Los Santos Vespucci. 1.9 Număr de telefon:836-1389 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?:Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, am fost arestat pentru complice la fuga de politie, eu urcasem cu persoana aceia necunoscuta sa vad cum merge masina si, el a fugit cand a fost oprit. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Stiu, putina Engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?:Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:Nu 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:Nu 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Spalator de geamuri ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Pai, vreau sa ma alatur Departamenului Medical Los Santos deoarece de mic am vrut sa ajut oameni intr-un fel, sunt o persoana pasnica, din cauza asta urasc violenta din toata inima si as vrea sa pot ajuta cu orice, orice persoana care o vad in cale. Daca o sa ajung in acest Departament o sa arat cat de serios si punctual pot fii. O sa imi dedic toata viata acestui job, daca o sa fiu acceptat o sa incerc sa devin unul dintre cei mai buni medici. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pai, o diferenta fata de ceilalti candidati ar fi ca eu o sa pun cat se poate de mult suflet in cea a ce voi face, sunt foarte serios si punctual in orice domeniu. Sunt o persoana foarte comunicativa, pot lucra foarte bine in echipa si sunt foarte sociabil iar pe langa asta sunt foarte generos. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Eduard 4.2 Vârsta: 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: 4.4 De când vă jucați GTA V?: Vro 3-4 ani. 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: De un an aproximativ, cred. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 29 4.7 Ce ID aveti in joc ?:559 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?:Cat se poate de mult. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?:Nu 5.0 Alte informații:Sper sa fiu acceptat.