Tudoric

Members
 • Content Count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Tudoric last won the day on April 11

Tudoric had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In Character (IC): Domnule/Doamna Florin Parjol, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 2. In Character (IC): Domnule/Doamna White Jackson, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 3. In Character (IC): Domnule/Doamna Alex Peter, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 4. In Character (IC): Domnule/Doamna Cazacu Dragos, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 5. In Character (IC): Domnule/Doamna Anghle Spaidar, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 6. In Character (IC): Domnule/Doamna Andrew Spaidar, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 7. In Character (IC): Domnule/Doamna Rodriguez Andrei, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 8. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 9. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 10. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 11. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 12. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 13. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 14. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 15. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!