xVip3ra

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xVip3ra last won the day on March 14

xVip3ra had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mafia Mexicana sau "Los Leones Cartel" sunt o organizatie din Cuajimalpa. Au inceput ca 3 frati Javier , Eduardo si Miguel , acestia erau mereu luati de " fraieri" cand erau mici si mereu erau batuti la scoala. Tatal lor facea parte din "Sinaloa Cartel" , o organizatie foarte periculoasa din Mexic care era specializata in vanzarea drogurilor , spalarea banilor si crime organizate. Din pacate , acesta a murit intr-un schimb de arme cu politia. Cei 3 frati si-au vazut de viata si au terminat studiile la scoala. Intr-o zi mama acestora primeste un job foarte bine platit in Los Santos , asa ca acestia s-au mutat acolo. Dupa 2 luni fiecare dintre frati deja aveau job-uri foarte bune , Javier era in F.B.I. , Eduardo era chirurg , si Miguel era asasin platit. Pe vremea aceea in Los Santos erau 2 gang-uri pe nume Vagos si Ballas , aceste 2 gang-uri erau intr-o continua batalie. Dupa ce gang-ul Ballas a fost macelarit de catre cei din Vagos , F.B.I.-ul a fost nevoit sa mearga sa ii prinda pe cei din Vagos , printre acestia numarandu-se si Javier. Cand Javier a ajuns a acolo si a vazut ce se intampla inauntru a fost fascinat si a vrut propriul Cartel. Zis si facut s-a dus acasa la cei doi frati ai lui si le-a propus intemeierea unui Cartel , acestia au fost de acord. Au strans toti bani si au cumparat un depozit unde cresteau Marijuana , Cocaina si LSD. Au inceput ca dealeri de droguri si dupa ce au strans foarte multi bani , acestia si-au facut si depozit de arme unde si construiau arme.Dupa 2 ani acestia au ajuns cea mai periculoasa organizatie de tip Cartel din lume. Acestia au fost implicati in santaje si trafic de masini si au circa 20.000 de membri peste tot in Statele Unite. Membri mafiei mexicane pot fi recunoscuti usor pentru ca deseori au un tatuaj cu un simbolul national al Mexicului desenat peste un cerc de foc in care se afla doua cutite. Se spune ca in inchisori exista circa 100 de detinuti care au autoritatea sa comande crime si aproximativ 1000 de alti detinuti care vor executa aceste comenzi. Acestia ii forteaza pe membri celorlalte gasti sa plateasca taxe de protectie sau ii ucid daca refuza. Pentru a intra in acest Cartel trebuie sa depui un juramant si sa dai niste teste extrem de crunte ,iar cine nu ia testul este omorat pentru a nu da informatii despre cei aflati in Cartel.
 2. Numele "eroului" nostru este Chris Kyle , acesta a fost nascut in Texas pe data de 17 decembrie 1974. La varsta de 14 ani pasiunea lui pentru armata a inceput de la tatal sau , deoarece acesta facea parte din trupele speciale Navy SEALs. La varsta de 18 ani acesta a decedat in Afganistan dupa ce Humvee-ul lui a calcat pe o mina ascunsa pe sosea. Asta a fost doar un motiv pentru a se alatura armatei , dar nu acesta a fost motivul sau principal , motivul lui principal a fost de a se alatura mafiei "Primera Mano" , dar a vrut sa fie foarte bine antrenat. Asa ca s-a hotorat sa se alature fortelor speciale in care a fost si tatal acestiua. Dupa un antrenament extrem de dur a ajuns lunetist , subofițer al marinei americane „S.E.A.L." , iar prima lui misiune a fost in Irak. Ajuns acolo i s-a explicat ca orasul a fost evacuat , iar orice barbat de varsta medie care inca se afla acolo este cu motivul sa ii omoare. In prima lui zi a avut 6 tinte , mai mult decat toti ceilalti lunetisti la un loc. Dupa 2 ani de razboi in Irak , Chris s-a intors in America si a fost considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite, cu 255 de inamici ucisi in timpul Razboiului din Irak, dintre care 160 au fost confirmati oficial de Pentagon. Dar , dupa cum am spus nu asta era visul sau, visul acestui a fost sa se alature mafiei "Primera Mano" , asa ca s-a intors in Los Santos , dar nu a intrat in mafie imediat , mai intai a intrat in politie , deoarece a vrut sa le invete tacticile si sa vada cum gandesc , dupa 4 luni petrecute in politie in sfarsit a intrat in mafie si a fost primit cu bratele deschise si acesta si-a schimbat numele in Stefanescu Vlad. In momentul de fata este "lunetistul" mafiei , dar s-a specializat in hacking si drug dealing. Ca drug dealer a avut comenzi de la ganguri foarte cunoscute cum ar fi Ballas sau Vagos , acestia au mai cerut si servicii de trafic de armament sau chiar la un moment dat au cerut servicii de asasini , iar fiecare lucru a fost dus la bun sfarsit de catre "Primera Mano" , doarece este si va fi una din cele mai puternice si periculoase mafii de pe pamant , de asemenea aceasta "vegheaza" partea de nord a orasului. Mafia "Primera Mano" a fost prima care a pus mana pe acest oras , de aici venind si numele acesteia. In momentul de fata , Vlad inca continua treaba in mafie prin hacking si spargeri de banci si se este extrem de devotat in ceea ce face , deoarece aceasta organizatie este familia acestuia.
 3. INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Stefanescu Vlad 1.2 ID: ( Trebuie trecut ID'ul de pe serverul BLUE ): 23 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: Audi Rs7 , Yamaha R1 , 11k aproape 2.2 Detalii despre bunul pierdut: Mutarea pe blue DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 10:55 3.2 O explicație a acțiunii: Mutarea pe blue 3.3 Dovezi: https://imgur.com/a/FdGXQ 3.4 Martor(i):- 3.5 Alte informații:- DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA