zbR

Members
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. zbR

  Banii inapoi

  -Aici ai un regulament te rog citeste-l si fa cererea dupa modelul de acolo si iti vei primi banii !
 2. NFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenumeZabrautanu Alexandru ( de pe blue) 1.2 ID ( de pe blue) : 8 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut:11.000$ si Audi RS4 , BMW 850 CSI , MercedesC32 AMG si o Honda Civic EK9 2.2 Detalii despre bunul pierdut:Mutarea pe blue DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 17:54 3.2 O explicație a acțiunii:Mutarea pe blue 3.3 Dovezi: https://imgur.com/a/jl9gl 3.4 Martor(i):Nu trebuie. 3.5 Alte informații:- DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA
 3. zbR

  [NON RP] Zabrauteanu Alexandru [8]

  Mie nu mi se pare ca am facut non -rp ti-am zis , tu nu ai fost pe faza in momentul in care am intrat eu in banca si am tras in tine . Am intrat pe riscul meu . In viata reala un politist daca asa considera el ca poate sa scape un ostatic intra in banca , pe riscul lui . Acum sa asteptam sa vedem ce zice staff-ul.
 4. Ce frumos ati facut , bravo ca te ocupi !
 5. INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume:Zabrautanu Alexandru 1.2 ID:10 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut:Cam 230.000$ si un Audi RS6 care este 300.000$ + gradul de helper 2.2 Detalii despre bunul pierdut:masina bani si gradul de helper DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora:28.01.2018 la 16:40 3.2 O explicație a acțiunii: Am luat crash , iar cand am intrat din nou eram la primarie si aveam doar 20.000$ si masinile mele BMW M3 Drift , Subaru si Yamaha R1 .Audi-ul meu RS6 lipsea la fel si banii din inventar si kilogramele pe care le-am marit la sala si tot. 3.3 Dovezi: https://imgur.com/a/z0WFa 3.4 Martor(i): Nu am martori 3.5 Alte informații: Sper sa imi fie inapoiat ce am pierdut DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. DA.
 6. PENTRU CARE DINTRE SERVERE DORITI SA APLICATI ?: Blue ------ Informatii din viata reala ----- Numele real :Zabrautanu Alexandru Varsta reala:16 Orasul unde traiti:Bacau Cu ce va ocupati:Sunt elev la liceu. De cat timp jucati pe server:De aprox. 2 luni jumatate Cat timp acodrati serverului pe zi: 2 -3 ore De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Deoarece consider ca am invatat destul de multe de cand joc pe acest server si imi place foarte mult sa ajut playerii , eu zic ca am experienta necesara pentru aceasta functie. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte) : Sunt un om sociabil , cu simtul umorului care se integreaza bine intr-un colectiv , sunt respectuos si sunt un om simplu ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin): Zabrautanu Alexandru Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): zbr Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc:10 Averea detinuta in joc: Masini de 1,565,000 + 280.000$ bani cash Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As incerca sa ii ajut pe playerii care au nevoie de ajutor dar in mare parte voi face lucrurile de baza si corect. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu ajutarea playerilor care au nevoie de ajutor cu intrebari legate de server sau problemele acestora si raporteaza orice fel de abatere de la regulament adminilor cu grad mai mare Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da , dar nu garantez ca o sa se miste foarte bine Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Bine inteles.