Swappu

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Swappu

  Mafia Camorra - Vanzare Arme si Comenzi!

  Nume: Gotti Prenume: Enzo I😧 29 ID Client: 1583 Arma: combat pistol 250 gloante Semnatura: Swappu
 2. Swappu

  [CV] Andrei Lungu [Swappu / 29]

  APLICAȚIE (CV) INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Lungu 1.2 Prenume: Andrei 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 29 1.5 Înălțime: 1.80 1.6 Greutate: 75 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă: Str 1 Paleto Bay 1.9 Număr de telefon: 269-4809 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Paleto Bay?: Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Da. In trecut am fost mafiot dar acum vreau sa fiu de partea legii. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da. Jaf armat. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da si imi pare rau. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da, engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Nu am mai avut. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Paleto Bay? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Deoarece imi place cu ce se ocupa acest departament si cred ca am calitatile necesare. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Nu cred ca ma diferentiaza ceva, toti suntem egali. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 4.1 Prenume: Andrei 4.2 Vârsta: 17 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Botosani 4.4 De când vă jucați GTA V?: De 3-4 ani. 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: De cand s a deschis. 4.6 Ce ID aveti in joc?: 29 4.7 Alte informații: Va multumesc pentru atentia acordata.
 3. PENTRU CARE DINTRE SERVERE DORITI SA APLICATI ?: Server 1. ------ Informatii din viata reala ----- Numele real : Ma numesc Lungu Andrei. Varsta reala: Am frumoasa varsta de 17 ani. Orasul unde traiti: Locuiesc in orasul Botosani. Cu ce va ocupati: Sunt la liceu momentan. De cat timp jucati pe server: De cand s-a deschis. Am jucat si pe celelalte servere. Cat timp acodrati serverului pe zi: Aproximativ 8-9 ore pe zi. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Deoarece cred ca am capacitatile necesare pentru aceasta functie si chiar daca am facut unele chestii acum cativa ani cand era celalalt server, m-am maturizat si am invat multe lucruri legate de RP si regulament. As aprecia foarte mult daca as primi o sansa. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat istet, calm, modest, prietenos si cu simtul umorului. Imi place mereu sa invat ceva nou de care m-as putea folosi in viata, sa imi fac prieteni noi cu care sa socializez si sa rad si sa am cat mai putini dusmani. ------ Informatii de pe joc ----- Numele din joc (Buletin): Oscar Corleone Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Swappu Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc: 29 Averea detinuta in joc: 30k si 2 masini Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):- Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:Avand in vedere ca sunt foarte activ, as ajuta playerii care au o anumita problema legata de server si sa ma ocup de cei care injura pe chat sau fac alte prostii. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Helper-ul se ocupa cu ajuta playerilor care au o anumita problema legata de server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur.
 4. Swappu

  [FAILRP] ID 11

  inca o poza in care ameninta cu jail maxim si amenda: https://imgur.com/a/0wofRI6
 5. Swappu

  [FAILRP] ID 11

  Nume Reclamant si ID: Swappu id 29 Nume Reclamat si ID: id 11 Data/Ora: ora 19:02 data 24.08.2018 Regula incalcata (din regulamentul serverului): failrp O explicatie a actiunii: Am luat un ostatic intr-un magazin si am chemat politia. Dupa ce au venit politistii le am spus clar ca daca nu fac ce spun eu ostaticu moare. Dupa cateva secunde, un politist a intrat cu mainile sus, fara arme sau cv pe el si a zis sa plece ostaticu si s a dat putin mai incolo si a scos mare smg. Dupa ce a zis ca nu are arma si se vede si pe filmare. Iar el zice ca il avea legat la spate cu banda adeziva dar se vede ca nu are nimic. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): dovada 1: https://www.youtube.com/watch?v=xWV1cU8bR-c&feature=youtu.be dovada 2: https://www.youtube.com/watch?v=Q9jtJgBPmGM Maritori: colegii lui din politie Alte informatii: multumesc pentru atentia acordata
 6. Swappu

  [metagaming] id 44

  Nume Reclamant si ID: Swappu id 29 Nume Reclamat si ID: id 44 Data/Ora: 15:30 23.08.2018 Regula incalcata (din regulamentul serverului):metagaming O explicatie a actiunii: l am luat pe unu ostatic si i am luat toate astea de comunicatii dar el si a chemat din inainte intariri. Si dupa ce am mers la drq in praznic si i am pierdut pd colegii lui, l am dat jos din masina, i am zis sa mi dea banii si el a zis ca ii are in banca. Dupa 2 sec au aparut colegii lui si asta a apasat pe tasta de vorbit si se auzea cum le zicea sa mi traga glont in cap si sa vina mai rpd Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): nu am. Imi pare rau Maritori: I-am spus lui Casian ( nush ce id are) dar si colegii de de pe discord daca sunt cinstiti pot recunoaste. Alte informatii: .
 7. Swappu

  [NON RP] Zabrauteanu Alexandru [8]

  Tu ca politist ai un sef, nu esti de capu tau In viata reala nu ai sa vezi NICIODATA la jaf, cand ai ostatic, sa se trezeasca un singur politist sa intre rambo.
 8. Nume Reclamant si ID: Zabrauteanu Alexandru id 8 Nume Reclamat si ID: Lungu Andrei id 43 Data/Ora: 10.2.2018 12:30 Regula incalcata (din regulamentul serverului): non rp O explicatie a actiunii: Am dat un jaf si am luat 2 ostatici, intre timp a venit greedo si inca cineva si am negociat cu el. I-am dat un ostatic si trebuia sa astept inca 10 min sa mi dea banii si o masina si pot pleca pentru celalalt ostatic. Dupa cateva minute, vine zbr, ii repet de vreo 3 ori ca am ostatic si daca intra in banca moare. Bun, dupa ce i am zis, am pus tinta pe ostatic si el a intrat dintr-o data si m a omorat. In viata reala la un jaf, cand cineva spune ca are ostatic, chiar daca sta cu tinta pe el sau chiar daca nu, politia nu o sa intre asa de o data si trage in cine apuca, in timp ce eu negociam practic cu greedo. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori: se vede pe video Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata
 9. Swappu

  Lungu Andrei

  Nume Reclamant: Lungu Andrei Nume Administrator: Hara ID: 612 IP: 92.85.146.129 Data / Ora: 24.01.2018 19:51 Perioada sanctiunii: permanent, dar hara a zis ca trebuie sa vorbim azi sau maine. O explicatie a actiunii: Deci, acum 2 zile mi s a sters caracteru, nu mai aveam bani, skin, nume si inventaru meu era gol. Aveam 1.9 milioane. Urmatoarea zi, Beea mi a dat 1.7 milioane si am continuat sa joc. De la 1.7 milioane am facut inca 300k din droguri. Ieri, am luat crash si cand am intrat din nou pe server, mi s a sters din nou caracterul ca si in prima data. I am dat mesaj lui hara, si mi a zis ca am ban pe motiv inselatorie, dar eu nu am facut nimic ilegal sau alte chestii. Joc de aproximativ 2 luni pe acest server si nu sunt asa de prost sa fac un bug sau afaceri ilegale pentru niste bani + ca fac parte si din mafia lui BMI. Sper ca totul sa se rezolve. Dovezi (OBLIGATORIU, Poze/Video): am doar o poza cu inventaru gol. https://imgur.com/a/SNGZU Martor(i): Nu am martori. Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata.
 10. Swappu

  [BANI] Lungu Andrei [612]

  deci, ieri mi a dat beea inapoi banii aia din primu rollback, a dica 1.7 mil si de la astia 1.7 mil azi am facut inca 300k din droguri.
 11. Swappu

  [BANI] Lungu Andrei [612]

  Da. Mi s a sters tot din inventar
 12. Swappu

  [RDM] Captan KinguiN [39]

  Nume Reclamant si ID: Lungu Andrei, id 612 Nume Reclamat si ID: Capitan KinguiN, id 39 Data/Ora: 24.01.2018 18:42 Regula incalcata (din regulamentul serverului): RDM O explicatie a actiunii: eram frumos la paint si vine kingu si trage fara motiv in mine. Dovezi (OBLIGATORIU, Poza/Video): Maritori: nu am Alte informatii: Va multumesc pentru atentia acordata
 13. Swappu

  [BANI] Lungu Andrei [612]

  INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Lungu Andrei 1.2 ID: 612 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: 2 milioane. 2.2 Detalii despre bunul pierdut: am luat crash si cand am intrat din nou nu mai aveam nimic in inventar si nici nume. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 24/01/2018 ora 18:20 3.2 O explicație a acțiunii:pai, aveam 2 milioane in inventar si am luat crash. dupa ce m am conectat din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici nu, mi s a sters caracterul practic 3.3 Dovezi: am o poza dupa ce m am conectat. https://imgur.com/a/OeVLP 3.4 Martor(i): Eram cu baietii pe discord, Kingu, Inspiron si Anonim 3.5 Alte informații: Multumesc pentru atentia acordata, sper ca bunurile sa mi revina. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. Da.
 14. Swappu

  [BANI]Lungu Andrei [612]

  INFORMAȚII JUCĂTOR 1.1 Nume și prenume: Lungu Andrei 1.2 ID: 612 INFORMAȚII BUN PIERDUT 2.1 Bunul pierdut: 1.9 milioane 2.2 Detalii despre bunul pierdut: pai, aveam 1.4 mil in inventar, 390 si cv lsd si 100 coca, am iesit de pe server si cand am intrat dupa din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici hainele nu le aveam, nici numele. Aveam 100 kg inventar si acum il am de 50. DESCRIEREA ACȚIUNII 3.1 Data și ora: 21/01/2018 ora nu sti exact. Cred ca era dimineata oricum. 3.2 O explicație a acțiunii:pai, aveam 1.4 mil in inventar, 390 si cv lsd si 100 coca, am iesit de pe server si cand am intrat dupa din nou nu mai aveam nimic in inventar, nici hainele nu le aveam, nici numele. Aveam 100 kg inventar si acum il am de 50. 3.3 Dovezi: nu am dovezi, nu stiam ca i au rollback ca sa fac poza.. 3.4 Martor(i): Il am martor pe domnul Sandala (Tirit). El mi a vandut drogurile si i am spus cati bani am. 3.5 Alte informații: Multumesc pentru atentia acordata, sper ca bunurile sa mi revina. DECLARAȚIA JUCĂTORULUI Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT. 4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU. Da.