Jump to content
×
×
  • Create New...

Alex302

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Alex302

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex302's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. +rep chiar isi doreste mult sa fie in aceasta factiune
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Chelariu Alexandru Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Popesti-Leordeni Cu ce va ocupati: Elev la liceu Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie deoarece imi place sa ajut oamenii noi pe aceasta comunitate dar si pe cei vechi sa faca un roleplay cat mai calitativ si sa fac dreptate atunci cand sunt incalcate anumite reguli, in plus simt ca pot da o mana de ajutor staff-ului. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alex, am 16 ani si sunt elev la Colegiul National Scoala Centrala; sunt un om destul de matur foarte intelegator, amabil si placut pe langa alte persoane, nu imi place sa fac sau sa cauzez certuri, probleme nimanui. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Alex Chelariu Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Alex Ore jucate pe server: ~700 de ore De cat timp jucati pe server: Am inceput aventura pe acest server inca din octombrie 2019 cand toata actiunea era desfasurata in orasul Paleto-Bay, dar am luat o pauza si am revenit pe 5 Ianuarie cand am inceput sa ma stabilesc pe server. Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Nu am avut. ID-ul din joc: 1644 Averea detinuta in joc: 1 milion, apartament de 300k, si masini din Show Room Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, aproape cu toate persoanele cu care am participat la roleplay au fost placut surprinse de prezenta mea. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa fiu mai activ pe server Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor prin ticketele facute de ei, prin explicarea greselilor facute si sanctionarea in caz de cat de mare e greaseala facuta dar si cu problemele legate de staff. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, folosesc OBS. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  3. Informatii din viata reala: Numele real: Chelariu Alexandru Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Popesti-Leordeni Cu ce va ocupati: Elev la liceu Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie deoarece imi place sa ajut oamenii noi pe aceasta comunitate dar si pe cei vechi sa faca un roleplay cat mai calitativ si sa fac dreptate atunci cand sunt incalcate anumite reguli, in plus simt ca pot da o mana de ajutor staff-ului. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alex, am 16 ani si sunt elev la Colegiul National Scoala Centrala; sunt un om destul de matur foarte intelegator, amabil si placut pe langa alte persoane, nu imi place sa fac sau sa cauzez certuri, probleme nimanui. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Alex Chelariu Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Alex Ore jucate pe server: ~500 de ore De cat timp jucati pe server: Am inceput aventura pe acest server inca din octombrie 2019 cand toata actiunea era desfasurata in orasul Paleto-Bay, dar am luat o pauza si am revenit pe 5 Ianuarie cand am inceput sa ma stabilesc pe server. Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Nu am avut. ID-ul din joc: 1644 Averea detinuta in joc: 1 milion, apartament de 300k, si masini din Show Room Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, aproape cu toate persoanele cu care am participat la roleplay au fost placut surprinse de prezenta mea. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu cred ca as face altceva in afara de a ajuta la tickete. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilor prin ticketele facute de ei dar si cu problemele legate de staff. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, folosesc OBS. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  4. Informatii din viata reala: Numele real: Chelariu Alexandru Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Ilfov Cu ce va ocupati: Sunt elev la liceu in clasa 11 Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc foarte bine De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit sa intru in aceasta factiune deoarece simt ca pot ajuta la imbunatatirea roleplay-ului si tot odata as vrea sa ajut oamenii de pe comunitate Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alex am 16 ani si imi place sa ma joc pe calculator si sa cant la chitara. Sunt o persoana foarte amabila, respectuasa si foarte prietenoasa. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Chelariu Alex Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Alex Ore jucate pe server: 420 De cat timp jucati pe server: 4 luni Cat timp acordati serverului pe zi: 2-5 Sanctiuni anterioare pe server: Nu am avut deloc. ID-ul din joc: 1644 Averea detinuta in joc: Cred ca detin o avere de aproximativ 800k. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, am incercat pe cat posibil sa fiu amabil si sa ma comport frumos cu persoanele din jurul meu, am intrat in Sons of Anarchy si vreau sa continui sa ma tin de treaba. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut deloc. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Ceva diferit nu cred ca as face inafara de a ajuta oamenii pe server. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea/indrumarea persoanelor noi ce au intrat pe server, de a corecta greselile facute de playeri cat si prevenirea incalcarii regulamentului Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, cu OBS. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt de acord.