Jump to content
×
×
  • Create New...

Alhambrie

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Alhambrie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alhambrie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real:Rjenovschi Cezar Varsta reala:25 Orasul unde traiti: București. Cu ce va ocupati: Domeniul Auto Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Ajut persoanele de pe comunitate Roleplay și mi doresc să îi ajut și OOC. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Un om simplu , calm , modest , cinstit . Am bun simt fata de oamenii care ma respecta asa cum ii respect si eu la randul meu . In cerc pe cat posibil sa evit conflictele . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Castellano Paul Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Pălărie Egar Ore jucate pe server: 30 De cat timp jucati pe server: De pe data de 15.11.2023. Cat timp acordati serverului pe zi: In principiu minim 5. Cand imi permite timpul mai mult. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am avut. ID-ul din joc: 975 Averea detinuta in joc: 250$ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As acorda mai mult timp pentru rezolvarea problemelor din comunitate. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:Ajuta jucatorii de pe comunitate vizualizand situatii roleplay , oferind explicatii jucatorilor noi sau celor care au intrebari despre server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  2. Informatii din viata reala: Numele real:Rjenovschi Cezar Varsta reala: 22 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Student . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da . Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Incerc sa ajut oamenii de pe comunitate atat cat pot in mod Roleplay si as dorii sa ii ajut si OOC atunci cand voi merge la un ticket . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Un om simplu , calm , modest , cinstit . Am bun simt fata de oamenii care ma respecta asa cum ii respect si eu la randul meu . In cerc pe cat posibil sa evit conflictele . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Castellano Paul Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Palarie Ore jucate pe server: 900 . De cat timp jucati pe server: 21 mai 2020 Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6 ore . Sanctiuni anterioare pe server: N-am avut . ID-ul din joc: 317 Averea detinuta in joc: 1 Milion , 2 masini legendary , masini clasa A . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As acorda o perioada de timp in rezolvarea problemelor pe comunitate . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajuta jucatorii de pe comunitate vizualizand situatii roleplay , oferind explicatii jucatorilor noi sau celor care au intrebari despre server . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  3. Informatii din viata reala: Numele real: Rjenovschi Cezar Varsta reala: 22 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Mecanic ( Din pasiune ) Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Pentru faptul ca eu chiar imi doresc sa ajut persoanele din comunitate prin a le oferi o explicatie cat mai exact a motivului pentru care am fost solicitat sau pentru o situatie de tip bug. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoana matura , capabila , ma consider in masura sa aplanez anumite situatii prin felul in care ma exprim fata de persoanele aflate in cauza , stiu sa-mi asum o greseala atunci cand o fac , prefer sa pastrez o relatie cat mai buna cu toate persoanele din jurul meu atat timp cat respectul unul fata de celalalt este reciproc . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Alhambrie Meissner Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Palarie Ore jucate pe server: 651 De cat timp jucati pe server: Din luna Mai a anului acesta . Cat timp acordati serverului pe zi: In medie 7 ore . Sanctiuni anterioare pe server: Nu. ID-ul din joc: 7939 Averea detinuta in joc: Apartament in complex Alta , masini in valoare de 400.000 si in jur de 1 milion . Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Mi-as dedica o parte din timpul petrecut pe server prin a ajuta persoanele care au o nelamurire, problema , situatie necorespunzatoare . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu rezolvarea si explicarea problemelor pe care le are comunitatea . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da . Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da .