Jump to content
×
×
  • Create New...

TonyLeblanc

Members
  • Posts

    15
  • Joined

1 Follower

About TonyLeblanc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TonyLeblanc's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post
  • Dedicated
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real: Constantin Antonio. Varsta reala: 21. Orasul unde traiti: Bucuresti. Cu ce va ocupati: Muzician Liber Profesionist. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie datorita istoricului meu pe server indelungat unde nu am avut nici o discutie OOC si mereu am fost omul care a incercat sa vorbeasca si sa ajute inainte sa "dea cu parul". Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Un baiat decent care stie sa faca diferenta, cu experienta de viata si care a lucrat cu oameni si pentru oameni. Simt al umorului dezvoltat dar nu intrec limita in prostie sau in lipsa de respect si respect cei ce merita respectati. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Constantin Tony. Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Ganjja Ore jucate pe server: 2247. De cat timp jucati pe server: De 2 ani jumate aproximativ. Cat timp acordati serverului pe zi: Având in vedere ca am trecut in sezonul de toamna și nu mai sunt preocupat cu munca asa des, pot petrece timp pe server undeva la 7/8 ore pe zi, dacă nu și mai mult. Sanctiuni anterioare pe server: Nimic. ID-ul din joc: 17275. Averea detinuta in joc: 7 milioane estimativ (cu tot cu bunuri). Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As da sfaturi unde se poate încât sa îndrept fail-ul către un roleplay mai calitativ, in mare spus, multă răbdare cu playerii care solicita ajutorul unui membru staff. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajuta playerii in nevoie și intr-un mare își aduc contribuția la un roleplay mai calitativ. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Constantin Antonio Cristian Varsta reala: 20 de ani. Orasul unde traiti: Bucuresti, Berceni. Cu ce va ocupati: Liber Profesionist Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, fara indoiala. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Am experienta cu acest grad, si alte grade superioare de staff. A fi membru staff nu se rezuma la acordarea anumitor sanctiuni sau la pedepsirea jucatorilor in cazuri in care merita pedepsiti (chiar daca astea sunt masurile ce trebui luate). Sa fi staff pe un server de Roleplay intr-un mare inseamna sa fi mana de ajutor de care playerii au nevoie pentru a invata sa abordeze un RP mai calitativ si pentru a stii sa se limiteze la regulamentul in vigoare pentru a isi putea adapta RP-ul preferat. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat caterincos si orice fac incerc sa nu intrec limita bunului simt incat sa nu deranjez pe nimeni, imi vad de treaba si nu ma intereseaza ce fac altii. Ma priveste bunastarea oamenilor din jur si in principal celor apropriati mie si sunt un adept la dreptatii, cand e vorba de un nedrept o sa ii atrag atentia si celui mai apropriat prieten. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tony Constantin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): GanjjaArs Ore jucate pe server: 972 De cat timp jucati pe server: De 7 luni aproximativ Cat timp acordati serverului pe zi: In zilele in care nu muncesc (Weekend-urile) stau si 6-7 ore, daca nu mai mult. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am. ID-ul din joc: 17275 Averea detinuta in joc: In momentul de fata, undeva la 1.500.000$ (stiu ca e irelevant dar ma intereseaza banii in acest joc doar cand sunt relevanti RP-ului pe care il abordez). Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As pune pe primul loc dreptatea absoluta dar mereu o sa fiu ingaduitor si intelegator in privinta cazurilor ce merita sa fiu asa. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Helper-ul se ocupa in mare parte de acordarea informatiilor, comunicarea mecanicilor jocului playeri-lor ce solicita acest tip de informatie cat si atentionarea playeri-lor in legatura cu fail-uri. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
  3. Informatii din viata reala: Numele real: Tony Constantin Varsta reala: 20 ani Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Liber Profesionist Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sunt de parere ca merit aceste noi responsabilitati deoarece ma consider un om calm si cerebral. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un om simplu ce sustine cu ardoare corectitudinea si dreptatea, un om perfectionist in lucrurile pe care ma pasioneaza si un om muncitor. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tony Constantin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Ganjja Ore jucate pe server: 804 ore. De cat timp jucati pe server: De anul trecut. Cat timp acordati serverului pe zi: 6/7 ore sau chiar mai mult (exceptand weekend-urile fiindca sambata si duminica muncesc) Sanctiuni anterioare pe server: Nu am. ID-ul din joc: 17275 Averea detinuta in joc: 1.500.000$ mai mult sau mai putin. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Mi-as organiza timpul in care fac roleplay sau alte chestii personale incat sa pot acorda atentie si noilor responsabilitati acordate. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Acesta se ocupa in principal cu ajutarea player-ilor cu raspunsuri pentru intrebari si solutii pentru probleme ce tin strict de atributiile de Helper. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da.
  4. Informatii din viata reala: Numele real: Constantin Antonio Cristian Varsta reala: 19 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Lautar Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie pentru ca fac Roleplay pe FiveM de 4 ani si am o experienta acumulata in spate. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat simplu, apreciez foarte mult sinceritatea si dreptatea iar scopul meu in viata este ca toti cei ce ma inconjoara si merita sa evolueze. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tony Constantin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Ganjja Ore jucate pe server: 580 De cat timp jucati pe server: aproximativ 1 an (cu pauza cateva luni) Cat timp acordati serverului pe zi: nelimitat in functie de job (sunt anuntat din scurt de unele evenimente la care prestez) Sanctiuni anterioare pe server: Nu am din cate stiu ID-ul din joc: 17275 Averea detinuta in joc: 600k Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu din cate stiu eu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: as alterna in a face RP si a face tickete in cat sa ajut server-ul + as incerca pe cat posibil sa fac fiecare player care a facut ticket sa evolueze ca RP Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Ajuta playerii cu problemele sau nelamuririle pe care le au + ticketele de pe discord. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da
  5. NFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Constantin 1.2 Prenume: Tony 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 41 1.5 Înălțime: 1.80 1.6 Greutate: 75 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 611-3338 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu sufar de nici o boala cronica. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: - Nu sufar de nici o boala fizica. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu, avand in vedere argumentele de mai sus. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Am fost amendat pentru ca am trecut pe rosu intr-un caz urgent. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru motivul de la punctul 2.6 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Fluent oral si in scris in limba Engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Sofer Autobuz, Agent livrari Cargus, Sofer Autobuz Avansat. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Principalele motive pentru care imi doresc sa ma inscriu in Academia de Politie sunt: Nevoia pentru justitie si dreptate in acest oras. Antecedentele nefericite care mi s-au intamplat in acest mi-au dat curaj si vointa in a ajuta cetatenii si a mentine linistea celor nevinovati, celor care muncesc din greu pentru a isi ajuta familia si a-si castiga traiul in oras. Vreau sa fac bine si vreau sa ma pun pe al doilea loc cand este vorba de cetatenii orasului. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Motivele care, in opinia mea, ma diferentiaza de ceilalti candidati sunt: Simtul de munca in echipa, gandirea limpede in situatii de mare risc, disciplina de sine, modul de a NU a pune violenta pe primul loc (orice om merita a doua sansa atata timp cat sunt dispusi sa respecte legea, indiferent de greseala). (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Tony 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 19 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 8 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : aproximativ o luna si jumate 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 80 5.7 Ce ID aveti in joc? : 17275 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : As fi recunoscator daca as avea sansa sa fiu acceptat. Factiunea de Politie imi poate reda sansa la un roleplay organizat si tot odata, pot invata sa fac roleplay mai bine decat am facut pana acum pentru ca, mereu este loc de mai bine. Multumesc!
  6. NFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Constantin 1.2 Prenume: Tony 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 41 1.5 Înălțime: 1.80 1.6 Greutate: 75 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 611-3338 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Sunt sanatos 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: - Sunt sanatos 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Sunt sanatos 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Am fost amendat pentru ca am trecut pe rosu intr-un caz urgent. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru motivul de la punctul 2.6 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Diploma Cambridge B1 (Fluent in in scris si vorbit) INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Sofer Autobuz, Agent livrari Cargus, Sofer Autobuz Avansat. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Principalele motive pentru care imi doresc sa ma inscriu in Academia de Politie sunt: Nevoia pentru justitie si dreptate in acest oras. Antecedentele nefericite care mi s-au intamplat in acest mi-au dat curaj si vointa in a ajuta cetatenii si a mentine linistea celor nevinovati, celor care muncesc din greu pentru a isi ajuta familia si a-si castiga traiul in oras. Vreau sa fac bine si vreau sa ma pun pe al doilea loc cand este vorba de cetatenii orasului. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Motivele care, in opinia mea, ma diferentiaza de ceilalti candidati sunt: Simtul de munca in echipa, gandirea limpede in situatii de mare risc, disciplina de sine, modul de a NU a pune violenta pe primul loc (orice om merita a doua sansa atata timp cat sunt dispusi sa respecte legea, indiferent de greseala). (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Tony 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 19 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 8 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : aproximativ o luna si jumate 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 80 5.7 Ce ID aveti in joc? : 17275 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : As fi recunoscator daca as avea sansa sa fiu acceptat. Factiunea de Politie imi poate reda sansa la un roleplay organizat si tot odata, pot invata sa fac roleplay mai bine decat am facut pana acum pentru ca, mereu este loc de mai bine. Multumesc!
  7. NFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Constantin 1.2 Prenume: Tony 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 42 1.5 Înălțime: 1.85 1.6 Greutate: 95 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: Vinewood St. 1.9 Număr de telefon: INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu sufar de nici o boala cronica. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu sufar de nici o boala psihica. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Sunt clinic si psihic sanatos. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu am fost niciodata arestat din niciun motiv. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu am fost niciodata arestat din niciun motiv. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu am facut uz de nici o substanta interzisa in ultimii doi ani. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu am primit nici o contraventie. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Permisul este valabil si nu a fost suspendat niciodata. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Am calificativul B2 (Experimentat) in limba engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Este prima oara cand fac o aplicatie de angajare. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Mecanic ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc sa lupt impotriva infractiunilor din acest oras si sa contribui cu tot ce am pentru a ajuta la scaderea ratei de infractiuni in oras, toate astea pentru a asigura siguranta copiilor mei cat si a tuturor cetatenilor din oras. Detest cu pasiune coruptia si consider ca fara impunerea legii si aplicarea acesteia corect, nu traim intr-o lume civilizata. Toata viata am ajutat oamenii cum am putut mai bine doar ca in incercarile mele, legile si statutul meu actual ma limiteaza. Daca as fi acceptat in Departament as avea mijloacele necesare sa impun legea in oras si sa fac un loc mai sigur si mai pasnic cetatenilor. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Atentia si eficienta cu care accept si indeplinesc un ordin, atentia la detaliile mici care se dovedesc ulterior a fi folositoare, carisma aparte, abilitatea de a fi foarte convingator si faptul ca sunt dispus sa ma pun in situatii dificile pentru a imi indeplini scopul. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Tony 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : 18 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 2 saptamani 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 50 5.7 Ce ID aveti in joc? : 8542 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Sper sa pot intra! Este una dintre factiunile mele preferate!
  8. Informatii din viata reala: Numele real: Tony Constantin Varsta reala: 18 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Artist Liber Profesionist Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Am experienta in domeniul de Staff Member si stiu ce am de facut. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma consider un baiat de gasca, prietenos, ambitios si cu prioritatile bine stabilite. Imi place sa ajut (tipic unei aplicatii staff dar continuati sa cititi ) si tin la mult la adevar si dreptate. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tony Constantin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): TonyLeblanc Ore jucate pe server: 28 la data aplicatiei De cat timp jucati pe server: de 4 zile Cat timp acordati serverului pe zi: depinde de cum muncesc, cand nu muncesc ajung si la 12 ore pe zi. Sanctiuni anterioare pe server: nu am ID-ul din joc: 8542 Averea detinuta in joc: 41.000$ la momentul aplicatiei Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: as incerca sa ajut serverul cu propuneri noi, ajustari la regulamente si multe altele (nu ca ar fi ceva gresit la actualele regulamente/scripturi0 Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: ajuta playerii noi cu informatii de folos, sanctioneaza fail-uri si ajuta serverul cu ce se poate. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: fiind fost Youtuber, da, cu siguranta. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: da