Jump to content
×
×
 • Create New...

djkocain

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About djkocain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

djkocain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Informatii din viata reala: Numele real: Alin Varsta reala: 18 ani Orasul unde traiti: Zalau Cu ce va ocupati: Angajat la Michelin Cord Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece imi place sa ii ajut pe cei din jurul meu si vreau sa ajut si aceasta comunitate. Avand functia dVeh mereu am incercat sa sterg toate masinile abandonate ca sa reduca din lag-ul de pe server ca toti playerii sa se poata juca si sa nu aibe frame-dropuri Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alin , sunt angajat ca si mecanic la Michelin Cord , pasiunile mele sunt sportul si jocurile, joc gta 5 din 2016, anul in care a aparut, iar comunitatea fplayt am cunoscut-o acum 1 an jumate. Sunt o persoana calda, dar cand cineva imi greseste, nu-l iert atat de usor. Merg dupa principiul, respect si voi fi respectat. Pe langa asta, sunt o persoana careia nu ii plac conflictele sau implicarile in certuri. Imi place sa descopar locuri si oameni noi cu care sa am ce discuta. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Djkocain Ore jucate pe server: 2113 ore De cat timp jucati pe server: Pe server ma joc de cand s a dat acel forced wipe. Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 6-7 ore pe zi Sanctiuni anterioare pe server: Am avut 2 de powergaming si 1 de meta-gaming ID-ul din joc: 135 Averea detinuta in joc: Tir la 3 milioane si alte masini Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Mi as dedica tot timpul sa ajut oamenii de pe aceasta comunitate si ca playerii noi sa se simte bine sa fac un rp din placere. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Consider ca helper ul se ocupa cu rezolvarea problemelor/nelamuririlor jucatorilor, un helper rezolva ticketele, ii ajuta pe cei noi, sterge masinile abandonate care cauzeaza fps drop uri si ajuta la mentinerea linistii pe server si a unui rolplay cat mai frumos si cat mai apropiat de realitate. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da!
 2. Numele real: Ignat Alin Ionut Varsta reala: 17 cat de curand 18 ani Orasul unde traiti: Zalau Cu ce va ocupati: Sunt Elev la seral fara frecventa si sunt angajat la firma Michelin Cord Zalau pe mecanica si mentenanta Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur ca da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da cunosc regulametul serverului De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Merit aceasta functie, deoarece mereu am vrut sa ajut oamenii si sa imi dau cu parerea, desigur ceea ce ma privea. Doresc sa ajut playerii noi mai mult decat o pot face acum si sa le explic cu ce au gresit. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alin , 17 ani peste o luna implinesc 18 ani , sunt din Zalau , iar hobyurile mele sunt gaming-ul si mai nou mecanica si sunt elev la serala fara freceventa . Sunt o persoana căreia ii place sa rada, sa socializeze cu persoane noi, sa cunoască personalități noi, sa învețe lucruri noi și sa se implice foarte mult pentru a ajuta staff-ul si playerii la o nelamurire/problema Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Djkocain Ore jucate pe server:1820 de ore De cat timp jucati pe server: Wipe-ul trecut aveam 500 de ore+ si acuma dupa wipe am in jur de 1820 de ore Cat timp acordati serverului pe zi: 7-8 ore Sanctiuni anterioare pe server: Inainte sa dea clear Carlito la sanctiuni am avut una pentru Meta-Gaming si doua pentru Power-Gaming de cand sa dat clear la sanctiuni nu am nici una. ID-ul din joc:135 Averea detinuta in joc: Am in jur de 6.200.00$ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu cred ca nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nicodata de cand joc ma joc pe server. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: M-as implica foarte mult, sa ajut membrii staff la tickete, sa ajut oamenii noi de pe comunitate , sa nu apara certuri la tickete si sa inteleaga ce au gresit ca data viitoare sa nu se mai intample. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu din perspectiva mea cred ca un Helper se ocupa cu tickete-le facute de playeri si sa fereasca free-chatul si sa rezolve problemele si nelamuririle oamenilor de pe server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 3. Informatii din viata reala: Numele real: Ignat Alin Ionut Varsta reala: Implinesc varsta de 18 ani in luna noiembrie Orasul unde traiti: Zalau Cu ce va ocupati: Am terminat scoala profesionala si momentan caut loc de munca. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Total deacord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Eu zic ca da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie ca sunt o persoana foarte activa si care doreste sa ajute lumea si ca sunt un membru vechi pe aceasta comunitate si mi-ar placea foarte mult sa fiu un membru staff. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alin , am varsta de 17 in toamna am sa implinesc 18 ani locuiesc in orasul Zalau Judetul Salaj in apropriere de Cluj-Napoca am terminat la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul si momentan doresc sa ma angajez unde sa imi placa , imi place sa ajut persoanele cand este nevoie si as dori foarte mult sa ajut staff-ul si sa rezolv nelamurirele persoanelor la tickete si imi place sa ma implic sunt activ cate in jur de 7 ore pe zi uneori stau si noapte sunt destul de activ dupa parerea mea. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Djkocain Ore jucate pe server: 1356 de ore jucate. De cat timp jucati pe server: 1 an jumate. Cat timp acordati serverului pe zi: 7-8 ore. Sanctiuni anterioare pe server: 3 Warnuri. ID-ul din joc: 135 Averea detinuta in joc: am 2 benzinarii vip bronz am 6 masini. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu zic ca nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu si nici nu o sa am vreodata. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As incerca sa ajut foarte des la tickete, la fiecare ticket sa fie lumea calma si Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu rezolvarea ticketelor, cu ajutarea persoanelor celor noi care se apuca de server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur ca sunt.
 4. Anulez aplicatia asta din cauza ca nu am scris bine titlul dupa modelul respectiv !
 5. Informatii din viata reala: Numele real: Ignat Alin Ionut Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Zalau Cu ce va ocupati: Momentan sunt elev in perioada de practica Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur ca da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da dupa atata vechime pe server. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Merit aceasta functie, deoarece mereu am vrut sa ajut oamenii si sa imi dau cu parerea, desigur ceea ce ma privea. Doresc sa ajut playerii noi mai mult decat o pot face acum. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alin , am 17 ani a, sunt din Zalau , iar unul dintre hobby urile mele sunt gaming ul. Sunt o persoana căreia ii place sa rada, sa se simtă bine atunci când se relaxează sau când este in mediul online, sa cunoască personalități noi, sa învețe lucruri noi și sa se implice foarte mult pentru a ajuta staff-ul si playerii la o nelamurire/problema Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Djkocain Ore jucate pe server:940 De cat timp jucati pe server: Joc inainte de ultimul wipe unde am avut la fel in jur de 500 de ore+ si wipe-ul asta am 940 de ore Cat timp acordati serverului pe zi: 7-8 ore Sanctiuni anterioare pe server: Un warn pentru PowerGaming ca am tras din animatia de bandaj dar la final am recunoscut. ID-ul din joc:135 Averea detinuta in joc: Am in jur de 8 milioane in banca , casa paleto la jobu scafandru si un subaru brz Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu cred ca nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nicodata de cand joc pe server Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: M-as implica foarte , foarte mult si sa ajut membrii staff-ului cu ticketele respective oricand si sa rezolv problemele playerilor. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu din perspectiva mea cred ca un Helper se ocupa cu tickete-le facute de playeri si sa feresc free-chatul si sa rezolv problemele si nelamuririle oamenilor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 6. Informatii din viata reala: Numele real: Ignat Alin Ionut Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Zalau Cu ce va ocupati: Momentan sunt elev in perioada de practica Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur ca da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da dupa atata vechime pe server. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Merit aceasta functie, deoarece mereu am vrut sa ajut oamenii si sa imi dau cu parerea, desigur ceea ce ma privea. Doresc sa ajut playerii noi mai mult decat o pot face acum. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Alin , am 17 ani a, sunt din Zalau , iar unul dintre hobby urile mele sunt gaming ul. Sunt o persoana căreia ii place sa rada, sa se simtă bine atunci când se relaxează sau când este in mediul online, sa cunoască personalități noi, sa învețe lucruri noi și sa se implice foarte mult pentru a ajuta staff-ul si playerii la o nelamurire/problema Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Djkocain Ore jucate pe server:940 De cat timp jucati pe server: Joc inainte de ultimul wipe unde am avut la fel in jur de 500 de ore+ si wipe-ul asta am 940 de ore Cat timp acordati serverului pe zi: 7-8 ore Sanctiuni anterioare pe server: Un warn pentru PowerGaming ca am tras din animatia de bandaj dar la final am recunoscut. ID-ul din joc:135 Averea detinuta in joc: Am in jur de 8 milioane in banca , casa paleto la jobu scafandru si un subaru brz Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu cred ca nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nicodata de cand joc pe server Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: M-as implica foarte , foarte mult si sa ajut membrii staff-ului cu ticketele respective oricand si sa rezolv problemele playerilor. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu din perspectiva mea cred ca un Helper se ocupa cu tickete-le facute de playeri si sa feresc free-chatul si sa rezolv problemele si nelamuririle oamenilor. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 7. Informatii din viata reala: Numele real:Ignat Alin Ionut Varsta reala:17 Orasul unde traiti:Zalau Cu ce va ocupati:Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Desigur ca da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Normal ca da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):As merita aceasta functie din cauza ca sunt o persoana destul de activa si ca sunt o persoana care cunoaste regulamentul plus as dori sa ajut serverul prin a elimina metagaming-ul si sa ajut serverul sa ajung la un Role-Play foarte frumos. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Ignat Alin Ionut locuiesc in Zalau , sunt elev la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul nr.4 sunt la scoala profesionala Mecanica auto , echipamente hidraulice si pneumatice consider ca sunt destul de matur deoarece nu iau decizii pripite doar ca sa fie luate iar dupa sa le regret , analizez fiecare miscare pe care urmeaza sa o fac cat este posibil iar cred ca asta ar fii un beneficiu pentru mine ca staff. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Burcea Alin Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):djkocain Burcea Alin Ore jucate pe server:408,68 de ore jucate si inainte de wipe 286 de ore. De cat timp jucati pe server:Ma joc de aproximativ un an Cat timp acordati serverului pe zi:6-7 ore. Sanctiuni anterioare pe server:Inainte de wipe am avut warn pentru ca nu am rolat un accident ID-ul din joc:135 Averea detinuta in joc:Am un tir la 2 milioane phantom custom,casa la paleto langa jobul de scafandru,masina e90,masina r34 nismo, masina subaru brz si 300.000 in banca Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Eu zic ca stiu dupa condusul meu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu din cauza ca ma inteleg cu toti foarte bine. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As fii mult mai atent la ce se intampla in jurul meu si as incerca sa ma implic mai mult in problemele playerilor atat pe discord cat si pe server. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Modereaza discordul / chat-ul din joc , Are grija ca playerii sa se comporte normal ( condus rp , sa nu fie bombardierism etc ) si tickete care nu necesita un grad mai mare. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Desigur am aceasta posibiltate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Da sunt total de acord.
 8. 1.1 Nume:Petronel 1.2 Prenume:Alin 1.3 Sex:M 1.4 Vârsta:27 1.5 Înălțime:1.82 1.6 Greutate:67 1.7 Naționalitate:Zalau 1.8 Adresă:- INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Negativ. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:Negativ. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:Negativ. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu dar am fost tras pe dreapta. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Am fost tras pe dreapta ca turam masina la semafor si am primit amenda 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu am folosit substante interzise niciodata. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Am primit amenda. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Normal. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Negativ, il am intact de la varsta de 17 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Limba franceza si engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Nu. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Nu. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Asistent Medical al departamentului Smurd din orasul Los Santos ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Buna ziua ! Numele meu este Petronel Alin am frumoasa varsta de 27 de ani, si imi place foarte mult sa ies cu prieteni mei la expeditii si drumuri lungi , de asemenea una dintre pasiunile mele este mersul la sala. In trecut am mai lucrat ca si livrator de ziare, de asemenea majoritatea timpului am fost pescar profesionist . Acum sa va spun cateva motive de ce as dorii sa ma alatur departamentului: In primul rand am o problema foarte mare cu deligventii care fac ilegalitati in acest oras. Si cu acestea spuse cred ca sunt apt sa indeplinesc orice misiune mi se atribuie. Pe langa asta cred ca gandirea mea critica ar putea ajuta la prinderea unor persoane de mult cautate de acest departament.Am o indemanere foarte mare la condusul autovehiculelor chiar si in cele mai intense momente.De asemenea eu cred ca ma diferentiez de restul lumii deoarece sunt foarte calm si stiu sa actionez foarte bine sub presiune si mereu am reusit sa ascult ordire si niciodata nu am vrut sa fiu mai superior decat cineva Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Consider ca gandirea mea critica este una dintre calitatile si ca am facut parte din smurd care ma diferentiaza de ceilalti candidati pentru ca stiu ce trebuie facut in situatii pe moment dar in acelasi timp nu vreau sa ma consider superior fata de ei. Inca un lucru mic ar fi concentrarea mea sub presiune , care este foarte buna, si pe langa aceste 2 argumente al mai fii si faptul ca stiu sa ascult mereu de superiorii mei indiferent ce imi cer. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume :Alin 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) :16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență :Zalau 5.4 De când vă jucați GTA V? : Din toamna anului 2017 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : De la toamnei m-am reapucat 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : 80.5 ore. 5.7 Ce ID aveti in joc? :4557 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nurespect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : An nou fericit sa aveti!
 9. +Rep Merita omul le are cu roleplayul si ajuta foarte multe persoane!
 10. Scuze ca va deranjez dar am gresit id-ul din joc Am id 4557 si nu imi apare sa editez daca se poate sa il luati pe cel care l-am scris acuma ca l-am scris doar in titlu si am scris din greseala id-ul unui tovaras!Daca nu asta e incerc data viitoare!