Alinutugaming

[BANI]Plesa Alin [256]

Recommended Posts

INFORMAȚII JUCĂTOR

1.1 Nume și prenume:Plesa Alin 
1.2 ID:256 

INFORMAȚII BUN PIERDUT

2.1 Bunul pierdut:Bani in valoare de 400.000 
2.2 Detalii despre bunul pierdut:Bani taco si apa repair kit-uri.

DESCRIEREA ACȚIUNII

3.1 Data și ora:la oara 16.00 am iesit si la ora 18.00 cand am intrat inapoi nu mai erau acolo in data de 27.01.2018 
3.2 O explicație a acțiunii:Am iesit ieri la ora 16.00 de pe sv si cand am intrat inapoi la ora 18.00 personajul nu mai era acolo de unde am dat disconect dar era la primarie si avea un tricou negru mai ciudat si bani din inventar 400.000 nu mai erau si nici celelalte chesti pe care l-am lasat in inventar nu mai erau,adica niste repair kit-uri si taco si apa.
3.3 Dovezi:Nu am dovezi deoarece nu stiam ca se va intampla asta.
3.4 Martor(i):Am doi prieteni care erau cu mn pe discord dar nu le stiu id-urile dar stiu cum ii cheama Trifas Robert si Asandei Cosmin 
3.5 Alte informații:Trifas Robert are un bugatti chiron si un alpha romeo julia si o casa cu interfon 22 iar asandei cosmin e mai la inceput si are doar o masina cu numele de audi S5

DECLARAȚIA JUCĂTORULUI

Trimițând această cerere de înapoiere, afirm că toate dovezile și faptele prezentate aici sunt în totalitate adevărate. Afirm că nu am exagerat sau mințit în legătură cu nimic. Totodată, afirm că dovezile prezentate sunt nemodificate și sunt făcute pe serverul FplayT.

4.1 Înțeleg și sunt de acord cu declarația de mai sus: DA / NU.Da sunt de acord si totodata va rog sa faceti ceva in privinta problemei mele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cerere acceptata - Trebuie sa iei legatura cu Hara/Gimi/Bomby/Beea sa iti ceri suma pierduta si sa le dai link catre acest topic.

 

11h5c42.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.