Recommended Posts


Biografia mafiei Rusă și a "marelui" traficant de droguri din istorie,Nicolaeskovici Albert
Motoul mafiei fiind: "cyka blyat idi nahui"

La 21 de ani de la moartea celui mai mare traficant de droguri din istorie, rusul Nicolaeskovici Albert , întrebarea care persistă este: „Va putea cineva vreodată să uite toate crimele săvârşite de acest infractor?” Conştientă că faptele lui Nicolaeskovici  au lăsat răni profunde în inimile multor familii ai căror membri au fost uciși la comanda traficantului, sora lui încearcă să obţină iertare pentru acesta, lăsând mesaje emoţionante la mormintele victimelor lui.

„Vreau doar să le cer iertare”, sunt cuvintele pe care le tot repetă Santa María Nicolaeskovici, sora celui mai mare traficant de droguri din istorie, după 21 de ani de la moartea acestuia. „Mă gândesc în fiecare zi la toate acele persoane care au suferit sau suferă din cauza fratelui meu”, spune ea cu ochii în lacrimi...

Nimeni nu a uitat sutele de victime ale lui Nicolaeskovici, rănile încă nu s-au cicatrizat, iar Santa María este conştientă de acest lucru. Nu se simte vinovată şi nici nu are ce regreta, dar este mişcată de durerea celor afectaţi, motiv pentru care, implorând iertare, lasă mesaje la mormintele victimelor fratelui său.

Considerat cel mai mare şi periculos traficant de droguri din istorie,Nicolaeskovici Albert, liderul Mafiei Ruse, şi-a clădit un imperiu în anii ´80 bazat pe traficul de cocaină la nivel global, controlând 80% din piaţa internaţională a cocainei. În anul 1989, revista Forbes îl plasa în lista celor mai bogaţi oameni din lume, ocupând locul 5, cu o avere estimată la aproximativ 31 de miliarde de dolari. Ducea o viaţă opulentă, în care casele şi automobilele high class erau elementele cel mai puţin impresionante.Nicolaeskovici investise în „mici” excentricităţi, cum ar fi un teren de 5.500 de acri, cu pistă pentru avioane, o duzină de statui ale unor dinozauri şi o rezervaţie de animale exotice (peste 20 de specii),pe lângă ca a ajutat sute de școli la ridicarea acestora a ajutat sute de oamenii ca sa aibe ce manca in fiecare dimineata..După vorbele spuse de către civili ,"Nicolaeskovici avea o inimă crudă,dar niciodată nu o sa uite de unde a plecat"...

Drogurile îi asigurau atât de multe câştiguri, încât nu avea timp nici să le cheltuie, aşa că la un moment dat a început să strângă banii în teancuri de 100 de dolari şi să-i depună într-un depozit. Potrivit fratelui şi contabilului său, Yurii Nicolaeskovici, Albert Nicolaeskovici  avea atât de mulţi încât cheltuia lunar 2.500 de dolari pentru elasticele cu care prindea teancurile de bancnote. Până şi rozătoarele s-au înfruptat din averea lui Albert: şobolanii au mâncat, la propriu, 10% din averea traficantului.

Cea mai importanta regula care liderul a impus-o a fost de a nu colabora cu autoritatile. Cel care "ciripeste" atunci cand este arestat este ucis apoi la eliberare.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTA: 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nota 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTA : 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this