Recommended Posts

          Mafia Mexicana sau "Los Leones Cartel" sunt o organizatie din Cuajimalpa. Au inceput ca 3 frati Javier , Eduardo si Miguel , acestia erau mereu luati de " fraieri" cand erau mici si mereu erau batuti la scoala. Tatal lor facea parte din "Sinaloa Cartel" , o organizatie foarte periculoasa din Mexic care era specializata in vanzarea drogurilor , spalarea banilor si crime organizate. Din pacate , acesta a murit intr-un schimb de arme cu politia. Cei 3 frati si-au vazut de viata si au terminat studiile la scoala. Intr-o zi mama acestora primeste un job foarte bine platit in Los Santos , asa ca acestia s-au mutat acolo. Dupa 2 luni fiecare dintre frati deja aveau job-uri foarte bune , Javier era in F.B.I. , Eduardo era chirurg , si Miguel era asasin platit.
          Pe vremea aceea in Los Santos erau 2 gang-uri pe nume Vagos si Ballas , aceste 2 gang-uri erau intr-o continua batalie. Dupa ce gang-ul Ballas a fost macelarit de catre cei din Vagos , F.B.I.-ul a fost nevoit sa mearga sa ii prinda pe cei din Vagos , printre acestia numarandu-se si Javier. Cand Javier a ajuns a acolo si a vazut ce se intampla inauntru a fost fascinat si a vrut propriul Cartel. Zis si facut s-a dus acasa la cei doi frati ai lui si le-a propus intemeierea unui Cartel , acestia au fost de acord. Au strans toti bani si au cumparat un depozit unde cresteau Marijuana , Cocaina si LSD. Au inceput ca dealeri de droguri si dupa ce au strans foarte multi bani , acestia si-au facut si depozit de arme unde si construiau arme.Dupa 2 ani acestia au ajuns cea mai periculoasa organizatie de tip Cartel din lume.
           Acestia au fost implicati in santaje si trafic de masini si au circa 20.000 de membri peste tot in Statele Unite.  Membri mafiei mexicane pot fi recunoscuti usor pentru ca deseori au un tatuaj cu un simbolul national al Mexicului desenat peste un cerc de foc in care se afla doua cutite. Se spune ca in inchisori exista circa 100 de detinuti care au autoritatea sa comande crime si aproximativ 1000 de alti detinuti care vor executa aceste comenzi. Acestia ii forteaza pe membri celorlalte gasti sa plateasca taxe de protectie sau ii ucid daca refuza.
          Pentru a intra in acest Cartel trebuie sa depui un juramant si sa dai niste teste extrem de crunte ,iar cine nu ia testul este omorat pentru a nu da informatii despre cei aflati in Cartel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nota : 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

6.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Nota 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this