Recommended Posts

Posted (edited)

=====================================================Mafia Yardies=========================================

  • Despre noi: Suntem o mafie înființată la finalul anului 2005, când soția unui bun prieten a fost omorâtă de către un dealer de droguri într-un club din Blaine County(locul pe unde noi, băieții din mafie ne făceam veacul pentru a fura și a falsifica niște carduri, pentru a le vinde persoanelor mari din orașul Los Santos). Toți am fost devastați și ne-am promis că familia acelui dealer nu va scăpa nepedepsită.Trecuseră doar câteva săptămâni de la moartea Tashei(nevasta colegului nostru) când am decis să ne unim forțele și să formăm un grup unit, care să șocheze întregul stat.Totul se întâmpla într-un mic ghettou din marginea Los Santosului, eram 16 băieți care spărgeau diferite site-uri bancare și cereau recompensă pentru înapoierea lor.
  • În anul 2006 după ce am strâns destui bani ne-am mutat în centrul orașului,pe un bulevard foarte titrat, cumpărând și prima mașină a mafiei cu care urma să ne deplasăm către locațiile de unde putem face rost de bani(un Mercedes Vito).Până în anul 2011 totul a mers perfect, pe lângă răfuielile cu garda nimic special.
  • În 2011 urma să dăm un jaf la una dintre băncile din oraș(Pacific).Totul merge bine, armele erau pregătite, băieții la fel.Vine momentul să intrăm în bancă, toți angajații și paznici sunt luați ostatici până ajunge poliția(timp în care 5 dintre noi încearcă să spargă seiful băncii).Jaful reușește, 2 băieți sunt răniți dar urmează să fie tratat de către infirmiera mafiei, iar banii merg la noi.
  • Suntem dați în urmăriere în jur de 1 an și 8 luni, momente în care am stați izolați de oraș și civilizație.Timp în care am reușit să spargem baza de date a unui important dealer de mașini, reușind să aducem în curtea casei un întreg parc auto(de la Golf 7 până la BMW X6M).
  • În anul 2014 totul se schimbă, pornim în recrutarea unor noi membrii în mafie pentru a lua cu asalt casa acelui dealer din 2005. Sunt recrutați în jur de 14 oameni, dintre care doar 8 au reușit să se concentreze pe spiritul de mafiot și de grupare.
  • Zis și făcut, ne strângem toți, cu armele în mâini și plecăm spre Blaine County.Drumul nu e așa cum ne planificasem, două mașini de SWAT în fața noastră care ne îndeamnă să oprim.Băieții scot armele și împușcă cei 9 polițiști și ne continuăm drumul.Ajunși la casa acelui individ, plănuim să incendiem casa cu Cocktail Molotov și să scoatem toate persoanele din casă pentru a le împușca.Reușim să îi omorâm pe toți, dar în drumul nostru de întoarcere către Los Santos, suntem opriți de 5 echipaje ale forțelor speciale, nu reușim să tragem deoarece mai aveam foarte puțină muniție, suntem suiți în dubă și duși la secție unde aflăm că suntem condamnați la câte 3 ani cu executare și o amendă de 30000 de euro.
  • În anul 2017 în luna Iunie reușim să ne reunim, facem o ședintă în care punem problema că  avem nevoie de membrii noi, deoarece 5 dintre persoanele din mafie au murit în pușcărie.
  • În anul 2018 deschidem recrutările iar în luna Martie a acestui an le  vom deschide! 

maxresdefault.jpg

Edited by GREYT

Share this post


Link to post
Share on other sites

DESCALIFICAT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this