Sign in to follow this  

Recommended Posts

Posted (edited)

Mafia The Secret  Agency a luat nastere in orasul Los Santos in anul 2001, in urma demiterilor unor membrii importanti ai Serviciului National de Securitate. Datorita informatiilor pe care le detineau ,oamenii politici au incercat  asasinarea acestora in nenumarate randuri. Se pare ca Dumnezeu avea planuri mari cu cei 6 fosti membri ai Serviciului National,intrucat acestia erau prinsi mereu intr-o ambuscada de focuri de arme,dar ca prin minune scapau teferi si nevatamati. Acest lucru i-a convins pe cei 6 sa-si uneasca fortele si sa creeze asa-zisa grupare mafiota: The Secret  Agency.

Gruparea a fost creata pe baza unor prietenii,astfel nu au existat discutii cu privire la alegerea liderului. Se pare ca toti sustineau ca Radu Greg este cel mai potrivit pentru acest post. Astfel,aici incepe aventura lui Radu Greg alaturi de cei 5 prieteni ai sai.

The Secret Agency avea ca scop eliminarea coruptiei din Guvern , dar si inlaturarea celorlaltor  grupari mafiote din oras,siguranta locuitorilor fiind pe primul loc. Pe langa asta, cei 6 spargeau conturile bancare frauduloasa,furand toti banii si donandu-i oamenilor strazii sau construind adaposturi pentru acestia.

Totul a mers conform planului creat de Radu pana intr-o zi cand membrii Guvernului si-au dat seama ce se intampla in oras si au actionant. Guvernul a format impreuna cu temuta mafie,Primera Mano, o "echipa" ce era alcatuita doar din cei mai experimentati si de incredere asasini ai acestora. Imediat dupa aflarea comploturui creat impotriva lor, Radu l-a trimis pe cel mai de increde asociat: Cody Bolo,sau xGod cu ii spuneau in misiuni, sa monteze microfoane si microcipuri in toate masinile politiei , guvernului si mafiei. Se spune ca xGod a fost prins la scurt timp de catre gruparea DIAS, din cadrul politiei, si condamnat la pedeapsa cu moartea, conform direcotrului Serviciului National de Securitate.

Spionul gruparii secrete, Criss Mih, a urmarit cu atentie intreaga poveste relatata de presa si televiziune, observand ca xGod era inca viata,nicidecum omorat asa cum se spunea. Criss si-a anuntat toti partenerii, Radu convocand toti membrii gruparii la sediu  pentru o sedinta de urgenta. Sedinta avea ca scop salvarea lui Cody si crearea unui plan periculos  cu doar trei pasi. Primul pas era de a infiltra in grupul oamenilor politici o persoana de mare incredere pentru Radu. Acesta era Panaiotis Mike , zis si Hackerul.

Mike a reusit sa obtina cateva informatii despre locatia lui Cody, iar pasul doi a fost pus in miscare. Radu trebuia sa se duca de unul singur la sediul gruparii mafiote rivale Primera Mano, sa-si riste viata pentru a obtine cateva informatii despre cat de bine pazit este Cody. Cand Radu a fost observat de gruparea rivala toate armele au fost indreptate catre el. Carlito, liderul rival, vazand ca Radu este singur, a ordonat sa nu se traga catre acesta. Amandoi erau de acord sa negocieze,Radu dorind sa afle doar cat de bine pazit este Cody.

Pentru platirea unei sume colosale de $5.000.000 , Carlito a spus tot ce stia. Din nefericire pentru cei din Primera Mano, in timpul negocierilor, Mike si Criss au aplasat o bomba de calibru 120 milimetri chiar in fata sediului, ce era gata sa explodeze in orice clipa. Dupa ce Radu a parasit locatia alaturi de Mike si Criss au apasat butonul ce activa bomba. Sediul Primera Mano a fost explodat cu tot cu fundatie, toti membrii fiind omorati.Si acum o sa va intrebati ce s-a intamplat cu suma de $5.000.000. Ei bine, a fost doar o servieta plina de bani falsi.

Intr-un final, venise si timpul pasului trei ce avea in prim-plan salvarea. Cody era tinut prizonier in inchisoare din desert. Salvarea lui putea parea imposibila pentru oamenii de rand, dar pentru cei 5 prieteni ai sai era doar o joaca. Fostii agenti de securitate au intrat in forta in inchisoare, incercand sa omoare cat mai putini oameni nevinovati. Pentru a nu atrage atentia politistilor, noii "justistiari" ai orasului au intrat cu doua masini in inchisoare: o masina de politie si un autobuz cu detinuti,actionand sigur. Cody a fost salvat si transportat in siguranta la sediul gruparii, toti membrii fiind foarte bucurosi sa-l revada printre ei.

Guvernul vazand ca nu poate face fata mafiei The Secret Agency decide sa nu se mai implice in treburile acestora, urmarirea penala fiind anulata definitiv. "Justitiarii" asa cum se autonumeau mafiotii, si-au continuat lupta impotriva celorlate mafii, intrucat setea pentru dreptate le circula prin vene.

Edited by Radu Bubu

Share this post


Link to post
Share on other sites

6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nota : 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nota 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this