Recommended Posts

Posted (edited)

    In anul 1982 s-a nascut Pablo Escobar in orasul Lost Santos,  mai pe scurt Pablito.  Numele acesta i l-a pus mama lui deoarece ei ii placeau foarte mult povestile cu Pablo Escobar. Pana la varsta de 17 ani, nu cred ca e nevoie sa spunem, ca a fost un elev silitor, ba chiar premiant. In anul 1999 Pablito incepuse usor sa intre in anturaje nu chiar foarte bune pentru capacitatile acestuia. El incepuse sa fumeze, sa se bata si isi minta parintii. La varsta de 20 de ani el deja devenise cu totul alta persoana fata de cum era in anii copilariei. El s-a inscris la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" pus de catre mama lui pentru ca ea credea ca o astfel de institutie il putea pune la punct, ea fiind constienta ca s-a schimbat, si din aceasta cauza incepe sa i-a masuri. Dupa, la varsta de 25 de ani absolveste si devine cadet in sectia de politie la departamentul arme si munitii. El usor isi dobandeste calitati demne de un adevarat politist neinfricat. La varsta de 28 de ani el ajunge agent sef principal in departamentul arme si munitii. El a rezolvat multe cazuri si ajunsese sa fie promovat la gradul de comisar la doar 3 ani de activitate.

    El nu era foarte multumit de salariul pe care il avea chiar daca iubea sa practice acesta meserie.  Nu era vorba ca avea familie, copii, pur si simplu el era o fire mai retrasa pe care nu multi o puteau intelege. Acesta fiind chiar un avantaj in unele cazuri. El incepuse sa vorbeaza cu chestorul general din acea vreme pe nume Lăcătuș Marius. Pablito il tot ruga de ceva vreme sa ii mareasca salariul plangandu-se ca abia traia din acei bani. El s-a rugat timp de un an de acesta pana cand la un caz ajunge sa il intalneasca pe Carlito Navarro care era acuzat pentru jaf plus detinere de arme automate.

    Carlito fiind incatusat in duba in drum spre sectie a auzit discutiile lui Lacatus cu Pablito si rugamintile lui pentru marire de salariu. Ajunsi la sectie intr-un moment de neatentie cand l-a arest a ramas doar Pablito cu Carlito, acuzatul i-a propus sa vina in echipa. El i-a mai spus ca ar avea nevoie de un om cu un astfel de caracter in echipa lui. Pablito cand a auzit, normal ca a refuzat pentru ca stia cat a muncit pentru slujba lui chiar daca are bune si rele. A doua zi cand toti au fost promovati pentru caz Lacatus i-a promovat pe toti inafara de Pablito. Acest lucru l-au afectat. El usor cu timpul se tot gandea la propunerea pe care i-a facut-o Carlito in acea zi.

    Vazand ca marirea lui tot nu aparea s-a dus la puscaria de langa oras sa vorbeasca cu Carlito despre propunere. Pablito i-a spus ca el va intra in echipa doar daca primeste un salariu de 7.000$ pe luna. Carlito a inceput sa rada, enervat Pablito il intreaba de ce. Carlito a precizat ca la el salariile incep de la 20.000$ pe luna. Auzind asta el s-a dus la seful din acea partea a inchisori si i-a cerut sa ii aprobe o cerere de mutare la alta inchisoare pentru ca a cooperat in acea situatie(cazul cu jaful si armele automate). Cererea a fost acceptata iar din acel moment cei doi nu am mai fost vazuti decat la un jaf care a avut loc acum  2 ani.

Edited by Lucifer Morningstar
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTA : 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

NOTA: 7.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nota 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this