Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER ] Luis Herrera [ KIM / ID: 41145 ]


KIM
 Share

Recommended Posts

Informatii din viata reala:

 

Numele real: Marian-Alexandru
Varsta reala: 16
Orasul unde traiti: Bucuresti sect. 5
Cu ce va ocupati: Elev.
Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da.
Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:  Da.
De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): In opinia mea, consider ca merit aceasta functie din pricipa faptului ca nu am decat o singura sanctiune pe server in toate cele 935~ ore + experienta dobandita pe parcursul ticketelor facute catre alti oameni.
Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Va salut cu stima si respect, numele meu este Alex, pe joc si pe discord mi se spune KIM, vin din Bucuresti, mai exact din sectorul 5, sunt un baiat care are cei 7 ani de acasa, stiu sa glumesc cand e de glumit, dar si stiu sa fiu serios cand o situatie necesita seriozitate maxima. Ca hobby-uri imi plac foarte mult motoarele de tip chopper, pasiunea venind de la mai multe seriale bazate pe cluburi de motociclisti la care m am uitat. Ca sport practic KickBoxing de 2 ani si imi doresc sa continui cu aceasta pasiune mai departe. Ca planuri de viitor imi doresc sa devin in prima faza Game Tester, iar dupa facultate sa progresez la Game Programator. Sunt intelegator si intr-un fel intelept pentru ca stiu sa gestionez aproape orice fel de situatie de orice tip si ma gandesc nu doar la mine, ci si la cei din jur, ma pun mai intai in locul lor, si dupa scot cuvinte pe gura, nu vorbesc aiurea, mereu gandesc de mai multe ori inainte sa spun ceva care poate avea consecinte asupra mea sau a altor oameni.
 

Informatii de pe joc:

 

Numele din joc (Buletin): Herrera Luis
Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): KIM
Ore jucate pe server: 935~
De cat timp jucati pe server: De aproximativ un an, avand o pauza de 2 luni la inceput de tot.
Cat timp acordati serverului pe zi: In timpul scolii, 5-6 ore, In Vacante/Weekenduri pot sta si toata ziua, 12 ore dar depinde si de programul pe care il am in ziua respectiva.
Sanctiuni anterioare pe server: Un ban pentru Meta-Gaming (acordat deoarece nu am stiut ca pot avea unele canale pe serverul de discord al mafiei).
ID-ul din joc: 41145
Averea detinuta in joc: In jur de 9-10 milioane cu tot cu masini, arme si obiecte de job legal
Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, am chiar o reputatie buna IC fata de liderii celorlalte mafii de pe server.
Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut altercatii, mereu cand a existat o disputa (care au fost intr-un numar foarte scazut ) am incercat sa ajungem la o cale amiabila.
Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Singurul lucru care s-ar schimba este ca nu as mai sta toata ziua pe rp si pe farm, as ajuta si comunitatea fplayt, asta crescandu-mi reputatia OOC si mai mult decat este in momentul acesta.
Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper, dupa cum ii este si numele, este persoana provenita de pe o comunitate anume care ajuta playerii comunitatii, acesta este principalul scop, de a ajuta cu experienta dobandita de acesta pe parcursul jucarii sale pe respectiva comunitate.
Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, eu asta fac si ca player normal, de fiecare data cand sunt pe server am OBS-ul pornit non-stop pentru ca ma intalnesc cu destul de multe fail-uri facute din partea altor playeri si am nevoie foarte des de justificari la vorbele spuse.
Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share