Jump to content
×
×
  • Create New...

[ HELPER] Atsuya Valentin [ Fubuki Atsuya / ID: 512 ]


Recommended Posts

Informatii din viata reala:

 

  • Numele real: Valentin
  • Varsta reala: 21 de ani. 
  • Orasul unde traiti: Bucuresti.
  • Cu ce va ocupati: Student la Informatica .
  • Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:  Sunt total de acord.
  • Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desigur. Cunosc la perfectiune regulamentul serverului.
  • De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece am destul timp pentru a ma ocupa si sunt foarte dedicat server ului, iar calitatiile pe care le dezvolt sunt un surplus pentru mine. Pe langa asta, am o experienta destul de mare pe acest server,  3 ani si sunt capabil sa ma descurc si sa fac fata problemelor aparute la jucatori. Sunt un om calm, calculat si rabdator pana la sfarsitul puteriilor. Sunt destul de matur si capabil pentru a face fata oricarei probleme. In trecut, am m-ai fost Helper si pot spune ca m-am descurcat foarte bine pe partea de staff. Dar, o greseala pe care o regret, m-a facut sa pierd aceasta functie. Am invatat foarte mult din greselile din trecut si nu vreau sa se mai repete niciodata. Aceasta functie ar fi un plus urias pentru mine, ajutand comunitatea in fiecare zi la fel cum m-a ajutat si ea pe mine, fapt pentru care sunt multumitor in fiecare zi, incercand sa-mi repar oarecum ,greseala de atunci. Doresc sa ajut comunitatea, deoarece am acumulat in acesti ani cunostinte si experiente pe comunitate si consider ca sunt capabil sa fac fata oricarei probleme.
  • Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoană entuziastă, automotivată, de încredere, responsabilă și muncitoare. Sunt o persoană matură care lucrează în echipă și mă adaptez la toate situațiile provocatoare. Sunt capabil să lucrez bine atât într-un mediu de echipă, cât și folosind propria initiativă. Cand am un scop, fac absolut orice imi sta in putinta ca sa-l ating, indiferent de ce anume implica asta. Dau dovada de multe ori de inteligenta si de cei 7 ani de acasa , dupa limbaj si actiuni. Sunt un baiat din Bucuresti pe nume Valentin si am varsta de 20 de ani. In prezent studiez la Facultatea de Informatica la Politehnica.  Sunt o persoana sociabila, imi fac prieteni foarte usor si ma integrez usor in grupuri. Imi place sa glumesc si sa gust glumele facute de cei din jurul meu, insa devin foarte serios cand vine vorba de responsabilitate. Respect regulile impuse, dar imi place sa fiu respectat la randul meu. Incerc de fiecare data sa imi fac treaba cat mai bine pentru a multumi pe cei din jur si pentru a ma multumi pe mine. Sunt o fire sociabila, serioasa si intotdeauna sunt gata sa ajut, ori de cate ori imi este cerut. Imi place sa respect regulile si ordinele. Pe oriunde merg caut sa las o impresia cat mai buna. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde, de la oricine. Sunt organizat, nu incep un lucru fara sa il termin, imi rezolv problemele incet si cu succes. Recunosc tot timpul greselile pe care le fac (nu imi place sa fac greseli asa ca ma comport cu seriozitate fata de lucrurile importante) si vreau sa ma schimb de fiecare data in bine.Sunt o fire calma, nu obisnuiesc sa ii deranjez pe cei din jur, dar nu suport sa fiu calcat tare pe coada.Uneori imi pot iesi din sarite, dar asta mai rar... nu suport ca cineva sa-si bata joc de mine si atunci rectionez cam urat, dar depinde, in unele cazuri se poate intampla asa ceva. "Respecta si vei fi respectat" este motto-ul pe care il urmez, respect atat oamenii ce imi sunt superiori,cat si inferiorii mei. Nu imi prea place sa imi bag nasul in treaba altora, dar daca este nevoie de ajutorul meu imi voi da o opinie. Totodata, sunt o persoana care apreciaza si sprijina munca in echipa.

 

Informatii de pe joc:

 

  • Numele din joc (Buletin): Atsuya Valentin
  • Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Fubuki Atsuya
  • Ore jucate pe server:  1530 ore
  • De cat timp jucati pe server: 3 ani.
  • Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 6-7 ore. 
  • Sanctiuni anterioare pe server: 20.12.2021 Pentru condus Non RP.
  • ID-ul din joc: 512
  • Averea detinuta in joc: Detin o avere in jur de 2-3 milioane.
  • Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu.
  • Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Am avut acum 2 ani, dar mi-am recunoscut vinovatia. Sper ca totul este in regula acum. I-am respectat si ii respect in continuare pe fiecare membru in parte, din staff. 
  • Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:  As ajuta foarte mult comunitatea, ajutand la tickete si problemele de pe server, tickete de pe discord + alte probleme care apar.   M-as implica foarte mult si as ajuta pe toti jucatorii de pe acest server. As fi foarte activ ca și Helper și nu as dezamagii. Pentru mine, aceasta functie nu ma face mai presus de ceilalti jucatori, doar ca o sa am niste responsabilitati si trebuie sa le indeplinesc si sa mi le respect si sa le fac. Niciodata nu as face favorizari si indiferent de prieteniile de pe server, voi aplica corect deciziile si sanctiunile pe care le merita. Am invatat din greseli si promit ca nu o sa mai gresesc. As putea ajuta mai multe persoane intr-un interval scurt de timp. Imi place mult sa ajut playerii, si sunt pregatit pentru intrebarile pe care le voi avea de la playeri. Ma simt pregatit si cu vointa de munca. Ii pot invata foarte multe pe jucatorii noi, deoarece ei ar trebui sa invete cum se joaca pe acest server, detaliile acestui server si toate neclaritatile pe care le au. As incerca sa mentin lucrurile importante cum ar fi: mentinerea unui chat cat mai organizat, mentinerea unui comportament cat mai bun fata de toti playerii care solicita ajutorul si aproape cel mai important lucru, activitatea pe server!  Mi-as dedica timpul petrecut pe server in proportie de 90% activitatii pe partea de STAFF !
  • Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER:  Un helper se ocupa intretinerea server-ului 50%. Acesta are grija, ca orice player nou, sa fie ajutat oricand are nevoie. Un Helper are rolul de a ajuta un player, deci un Helper se ocupa cu ajutarea jucatorilor in situatia in care, un player detine o intrebare, adica o nelamurire, despre o comanda sau despre o regula aflata in regulament. Dat find acest fapt, helper-ul se ocupa cu ajutarea playerilor in situatia in care este intrebat. Ei trebuie sa fie pregatiti pentru orice intrebare. Pe lângă asta, un Helper trebuie sa aibă un caracter curat și sa fie în stare sa ia o decizie atunci când e nevoie și ajuta întotdeauna jucătorii la nevoie. In cazul in care un Helper are nelamuriri cu o intamplare pe server , acesta va lua contact cu un membru superior in legatura cu decizia pe care va urma sa o ia. Un helper, are obligatia intotdeauna de a face jucatorul care primeste sanctiunea/decizia, sa il lamureasca si sa ii aduca foarte bine la cunostinta faptele pe care le-a comis si sa inteleaga ce este bine si ce nu, sa faca. Acesta se mai ocupa si de partea de tickete de pe server si mai ales de ticketele de pe discord, care ii permit sa raspunda la gradul sau. 
  • Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da.
  • Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Sunt total de acord.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share