Jump to content
×
×
  • Create New...

[HELPER] Alvarez Fabrizio [ rockseN | 10410 ]


Recommended Posts

Model aplicatie HELPER


Informatii din viata reala:


    Numele real: Fabian
    Varsta reala: 18
    Orasul unde traiti: Locuiesc de aproximativ 8 ani de zile în orașul Augsburg situat în Germania. Înainte de a lua decizia de a părăsi țară mea natală pentru a-mi creea un viitor mai bun, am locuit în Timișoara.
    Cu ce va ocupati: Am lucrat ca și barman/ospătar într-un Restaurant dar prin urmare am ajuns să demisionez din cauză că vaccinul devenise obligatoriu la fostul meu loc de muncă.
    Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur, corectitudinea este pe primul loc mai ales ținând cont că această funcție este foarte greu de obținut și totodată ușor de pierdut în cazul în care intervin greșeli.
    Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: După foarte mult timp petrecut pe comunitățile acestui joc și urmârind acest joc încă de când a fost lansat, am reușit să capăt o experiență destul de mare învâțând regulamentul la perfecție și totodată procedurile în diferite situații.
    De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Nu este vorba de merit deoarece acest lucru nu îl pot decide eu, dar oriunde am fost și în orice domeniu am lucrat am lăsat o impresie bună în spatele meu cu ajutorul comportamentului meu și dedicarea mea. Pe această comunitate având în vedere că nu am o vechime foarte mare am reușit într-un timp foarte scurt să mă împrietenesc cu diferite persoane prin simplul fapt că am simțul umorului și totodată seriozitatea mea când nu mai este vorbă de glumă. Timpul meu a fost mereu dedicat pentru ”plăcerile” mele indiferent de situație, învâtând lucruri noi și totodată ajutând mai departe.
    Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt o persoană calmă, serioasă și care se dedică mereu în orice situație întâlnită.


Informatii de pe joc:


    Numele din joc (Buletin): Alvarez Fabrizio
    Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Numele pe joc este rockseN
    Ore jucate pe server: Activitatea mea scăzuse pe această comunitate din cauză unor probleme foarte grave însă problema a fost remediată și am ajuns la 310 ore.
    De cat timp jucati pe server: Activitatea mea a început prin luna August dar cu mici pauze până în luna Ianuarie din cauza unor probleme care a trebuit să le rezolv și timpul nu mi-a permis să îmi mai petrec activitățile aici.
    Cat timp acordati serverului pe zi: Activitatea care o petrec pe server este de aproximativ 8 ore zilnic.
    Sanctiuni anterioare pe server: Am avut un ban pentru o prostie pe care am făcut-o și până și-n ziua de astăzi o regret.
    ID-ul din joc: 10410
    Averea detinuta in joc: Aproximativ 10.000.000$ în bunuri și o avere destul de mare care a fost pierdută practicând jocurile de noroc.
    Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Fiind sincer nici nu prea am avut timpul de a-mi face o reputație proastă, dar după părerea mea nu îmi voi face o reputație proastă deoarece știu să mă comport civilizat indiferent de situație. În acest timp am reușit să cunosc foarte multe persoane care m-au ajutat și totodată am reușit să le ajut la rândul meu.
    Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu și nici nu am motiv să am vreo altercație.
    Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu pot spune că aș proceda diferit față de alți membri care dețin această funcție deoarece fiecare își face treaba cum se cuvine. În schimb mi-aș dedica majoritatea din timpul meu petrecut pe server ajutând.
    Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Această funcție se ocupă cu păstrarea liniștii pe CHAT, cu ajutorul comunitații cât și al jucătorilor care se joacă pe această comunitate. Aceasta funcție se ia pe merit iar respectivul trebuie să fie demn de acestă funcție.
    Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, filmez aproximativ orice situație întâmpinată.
    Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share