Jump to content
×
×
  • Create New...

[HELPER] Statica Ion [AdyTzZz /ID:1985]


Recommended Posts

Numele real:Nastase Adrian

Varsta reala:17

Orasul unde traiti:Urziceni Ialomita

Cu ce va ocupati:Elev in clasa XI - a

Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da, sunt complet de acord.

Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc dar o sa mai trec peste el.

De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider ca merit aceasta functie deoarece sunt o persoana activa pe comunitate deoarece este singurul joc pe care îl frecventez și mai ales FplayT ul, cunosc regulamentul server-ului, am experienta in roleplay și știu sa ma fac plăcut pe lângă orice om posibil, ma integrez rapid și sunt un om cu capu pe umeri și glumeț când trebuie dar și serios când este chiar necesar adică mereu, sunt un om care își asuma responsabilitatea pentru greșelile făcute și nu îmi este rușine sa întreb. Sunt o persoana matura pentru varsta mea si vreau sa ajut cat mai multi jucători în drumul lor pe aceasta comunitate. 

Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Ma numesc Năstase Adrian am vârstă de 17 ani, sunt din Urziceni Ialomița și îmi place sa ma joc FiveM, sunt un baiat liniștit și cu capul pe umeri. Nu mi place când sunt mințit și îmi place sa fiu corect cu toată lumea, nu place când vad o nedreptate, sunt ingaduitor cu toata lumea si bun la suflet, Imi place sa ajut pe toata lumea la nevoie si inteleg pe toata lumea, am 2 probleme de vorbire 1 sunt rarait a 2 a bâlbâit. Sper sa ne intelegem.

 

 

Informatii de pe joc:

 

 

 

Numele din joc (Buletin):Statica Ion

Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):V1[m]eR 

Ore jucate pe server:640+- creez aplicația din pat

De cat timp jucati pe server:de acum 1 wipe si ceva dar m am lasat o perioada de timp și m am reapucat. 

Cat timp acordati serverului pe zi:Cat mai mult posibil în jur de 3 4  ore depinde și de program. 

Sanctiuni anterioare pe server:1 warn pentru miniciuni ooc pentru a fi dus la garaj și un ban pt hacker

ID-ul din joc:1985

Averea detinuta in joc:honda africat cheburek colorado logan m3e36 și un R34 nismo full tun cu roti destul de scumpe și vreo 700k, trabucuri o barca niște inele și vip emerald 

Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu, deoarece am fost mai tot timpul în politie și nu cred ca mi am făcut o reputație proastă fiind și asp cred ca știam ce făceam 

Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Din fericire nu, nu am avut și nu urez nimănui asemenea gest. 

Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: în primu rand m-as focusa foarte mult pe playerii noi ce intalnesc dificultati si sa le explic pe intelesul lor indiferent de cat de greu ar fi si in acelasi timp sa dau exemple pentru a intelege usor, aceste lucruri ajutandu-ma sa le fac sederea pe server cat mai buna pentru ei. Pot spune ticket-ele le voi face intr-un mod cat mai placut si calm pentru a gasi o solutie optima pentru fiecare problema intalnita 

Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu rezolvarea ticketelor si problemelor . Un helper ajuta cu problemele intalnite frecvent pe server, respectiv pe chat si ajutarea server ului prin a sterge masini abandonate.

Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Desigur filmez cu OBS

Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Desigur sunt complet în total acord. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share