Jump to content
×
×
  • Create New...

30 de cuvinte noi ale lexicului pentru tineret care te vor invata sa vorbesti aceeasi limba cu sunete


Recommended Posts

[b]10 cele mai bune tabele de inversare[/b]
Peste 80% dintre oameni de-a lungul vietii experimenteaza boli ale coloanei vertebrale, dintre care cele mai frecvente sunt osteocondroza si sciatica. Expertii MarkQuality au selectat cele mai bune tabele de inversare care pot ameliora durerile de spate, intari muschii si va pot ajuta sa va relaxati in doar 10-15 minute pe zi.
Caracteristic in rating
Un tabel de inversare pentru antrenamentele de acasa ar trebui sa se incadreze in dimensiunile apartamentului, sa va satisfaca nevoile, asteptarile si posibilitatile financiare.
[b]Cum sa alegi un tabel de inversare?[/b]
Control.Unghiul de inclinare poate fi schimbat cu ajutorul unui mecanism electric sau manual. Mesele mecanice sunt vizibil mai ieftine si nu necesita intretinere.
Ajustarea inaltimii.Toate mesele de inversare se ajusteaza la inaltime, dar au o gama diferita de setari. Modelele pentru utilizatori 147-198 cm sunt mai frecvente, dar exista modele pentru persoanele a caror inaltime este in afara acestui interval. Este mai bine sa alegeti mese cu o „marja†de 10 cm pentru usurinta in utilizare.
Material.Designul meselor este realizat din plastic sau metal. Suportul metalic este mai fiabil. Desi are si restrictii de greutate. Acordati atentie acestui lucru daca greutatea dvs. este mai mare de 100 kg.
La intocmirea evaluarii, am tinut cont de opiniile osteopatilor, formatorilor profesionisti si experienta utilizatorului.
[b]TOP 10 cele mai bune tabele de inversare[/b]
[b]10 DFC IT5600[/b]
Evaluare (2022): 4,1
Pentru a elimina sau ameliora durerile de spate, utilizati tabelul de inversare DFC IT5600. Pentru a selecta unghiul optim de antrenament, trebuie sa ajustati centura si abia apoi sa incepeti sa faceti exercitii. Designul pliabil al acestui model va permite sa curatati masa dupa antrenament, fara a aglomera spatiul camerei.
Exista o functie de reglare a dispozitivului la inaltimea utilizatorului: de la 140 la 196 cm.Modelul este realizat din otel rezistent, ceea ce garanteaza durabilitatea mesei de inversare. Contra: capacitate redusa de incarcare (pana la 110 kg), curele rigide pentru a regla pozitia corpului in timpul antrenamentului.
[b]9 Sport Elite GB13102[/b]
Evaluare (2022): 4,2
Masa de inversare pliabila electrica este conceputa pentru utilizatorii cu greutatea de pana la 120 kg si inaltimea de la 147 la 198 cm.Masa este reglabila pentru inaltime si glezna. Unghiul de inclinare poate avea 4 pozitii in trepte de 20 de grade in intervalul 0-60. Picioarele in timpul antrenamentului sunt fixate cu curele. Functionala si de incredere, masa ajuta la descarcarea spatelui, la mentinerea unei posturi frumoase si la antrenarea muschilor spatelui si gatului.
Cumparatorii vorbesc despre durabilitatea structurii, usurinta de asamblare si usurinta de reglare. Compensatoarele din plastic de pe baza suport niveleaza denivelarile podelei si asigura stabilitate mesei. Contra: greutatea maxima mica a utilizatorului.
[b]8 Z-UP 3 Argintiu[/b]
Evaluare (2022): 4,3
Daca posibilitatile financiare permit, opteaza pentru masa de inversare Z-UP 3 Silver. Unul dintre principalele avantaje ale acestui dispozitiv este nivelul redus de zgomot. Va permite sa va antrenati acasa cat mai usor posibil, ceea ce este important atat pentru incepatori, cat si pentru sportivii experimentati. Apropo, greutatea structurii este de numai 40 kg, dar in acelasi timp este stabila si durabila. Cadrul mesei este realizat din otel rezistent, care nu necesita intretinere complexa.
Materialul folosit pentru tapiteria spatarului si a suporturilor nu se uzeaza chiar si la utilizare intensiva. Producatorul a avut grija nu numai de confort, ci si de siguranta antrenamentului, adaugand tampoane anti-alunecare in design.Pro: spate anatomic, curbe netede, stabilitate. Doar utilizatorii a caror greutate nu depaseste 120 kg se vor putea antrena.
[b]7 Proxima Arriva MSG-I509A[/b]
Evaluare (2022): 4,4
Cadrul sau este din otel aliat, astfel incat utilizatorii cu o greutate de pana la 130-140 kg se vor putea antrena acasa. Principalul avantaj al acestui dispozitiv este un design echilibrat, care a fost dezvoltat de specialisti medicali. Acest lucru asigura o viraj silentioasa, fara smucituri, pentru si mai multa siguranta.
Masa de inversare Arriva MSG-I509A este echipata cu un spate moale si incuietori pentru umeri, ceea ce este deosebit de important pentru incepatori. Gama de inclinare a corpului variaza de la 90 la 180. Exista o functie de reglare pentru inaltimea utilizatorului: de la 135 la 198 cm.Pro: protectie suplimentara, pentru sportivii incepatori si experimentati, usurinta in utilizare. Minus - unghiul de inclinare este reglat cu ajutorul unei centuri.
[b]6 Takasima Inrover[/b]
Evaluare (2022): 4,5
Daca vrei sa scapi de durerile de spate in 10 minute de antrenament obisnuit pe zi, iti recomandam sa alegi masa electrica de inversare Takasima Inrover. In ciuda costului destul de ridicat, este foarte popular in randul utilizatorilor. Aparatul are un design unic, astfel incat sa va puteti transforma corpul intr-o pozitie confortabila fara teama. Motorul electric incorporat va permite sa reglati pozitia la un unghi de la 0 la 90 .
Este inclusa o curea puternica pentru o potrivire sigura. Manerele mari sunt echipate cu un strat anti-alunecare, in plus exista o telecomanda pe care o poti atasa pe corpul simulatorului, astfel incat mainile sa ramana libere in timpul antrenamentului.Pro: versatilitate (potrivit pentru orice varsta), prevenire eficienta a osteocondrozei si sciaticii, design elegant.
[b]5 Teeter Hang Ups EP-560[/b]
Evaluare (2022): 4,6
Pachetul pentru masa de inversare Teeter Hang Ups EP-560 include instructiuni detaliate de asamblare, un set de exercitii, precum si recomandari pentru a face exercitii acasa. Acest antrenor este usor de asamblat si dezasamblat. In ceea ce priveste optiunile de setare, exista posibilitatea de rotatie completa, precum si de 20, 40 sau 60. Sistemul de prindere a picioarelor este realizat sub forma unor cupe confortabile din spuma, iar spatele simulatorului este creat in conformitate cu tehnologia patentata ComforTrak. Acest lucru creste nu numai confortul spatelui, dar creste si mobilitatea articulatiilor.
Toate balamalele si incuietorile sunt echipate cu o incuietoare anatomica. Impactul se realizeaza datorita punctelor de presopunctura ale puntii lombare, dar acestea vor trebui achizitionate separat. Potrivit utilizatorilor, acesta este singurul dezavantaj al simulatorului. Inaltimea maxima la care poate fi folosit aparatul este de 198 cm.Pro: siguranta garantata a cursurilor, abatere in orice unghi, stabilitate.
[b]4 Body Sculpture BI 2100e[/b]
Evaluare (2022): 4,7
Spatarul captusit, versatilitatea si fiabilitatea in fiecare detaliu sunt principalele avantaje ale uneia dintre cele mai bune mese de inversare Body Sculpture BI 2100e. Elibereaza rapid presiunea asupra discurilor intervertebrale, stabilizeaza sistemul musculo-scheletic si reduce stresul. Este convenabil ca blocul pentru fixarea unghiului de inclinare sa fie amplasat pe manerul din dreapta. Este format dintr-un stift filetat si gauri si poate fi reglat la 20, 40 sau 60.
In timpul antrenamentelor de acasa, tibiele sunt fixate cu mansete cu doua fete, care ofera confort si siguranta suplimentar. Apropo, pachetul include o curea de protectie. Avantaje: design pliabil, aspect elegant, capacitate mare de incarcare (pana la 130 kg), reglare rapida si usoara a inclinarii. In ceea ce priveste minusurile, recenziile noteaza dimensiunea mica a parghiei de atasare a gleznei.
[b]3 Oxygen Fitness Healthy Spine Deluxe[/b]
Evaluare (2022): 4,8
Poate singurul dezavantaj al mesei de inversare Oxygen Fitness Healthy Spine Deluxe este costul ridicat. Cu toate acestea, multi utilizatori considera ca este pe deplin justificat. Intr-adevar, aceasta masa de inversare este realizata din otel de inalta rezistenta si echipata cu o functie de masaj incalzita, care sporeste mult eficacitatea antrenamentelor de acasa. Baza picioarelor este echipata cu huse antiderapante, astfel incat nu va mai puteti face griji pentru siguranta pardoselii.
Perna de masaj are o telecomanda. Acoperind intreg spatele, ofera o adevarata relaxare pentru muschii spatelui. Unghiul de inversare poate fi reglat folosind un buton special cu posibilitatea de deviere cu 25, 55 sau 75. In acelasi timp, capacitatea de incarcare a dispozitivului ajunge la 130 kg. Pro: spate anatomic moale, functie de masaj, multe accesorii speciale pentru confortul utilizatorului.
[b]2 DFC XJ-I-11EL[/b]
Evaluare (2022): 4,9
Cautati o masa de inversare pentru antrenamente acasa cu o capacitate mare de incarcare? Va recomandam sa acordati atentie modelului DFC XJ-I-11EL. Capacitatea de incarcare a acestui simulator ajunge la 150 kg (cea mai mare cifra dintre analogi!).Masa de inversare este realizata intr-un design universal din materiale durabile si de inalta calitate, inclusiv otel si poliuretan. Spatele aparatului, echipat cu o curba anatomica de contur, merita o atentie deosebita. Acest lucru ofera o eficienta si mai mare de antrenament si un confort suplimentar pentru utilizator.
Folosind masa de inversare DFC XJ-I-11EL, puteti efectua exercitii care vizeaza imbunatatirea posturii si circulatia sangelui in muschii spatelui. Pentru a reveni la pozitia initiala in timpul antrenamentului, este suficient sa mutati greutatea corpului cu ajutorul unor miscari simple ale mainii. Pro: spatar anatomic din poliuretan, capacitate de incarcare mai buna, sistem dublu de reglare a unghiului de inclinare, design mecanic pliabil. Contra: spatele este putin scurt pentru persoanele peste 180 cm.
[b]1 Start Line Traction SLF 015[/b]
Evaluare (2022): 5,0
Daca doriti sa va relaxati muschii, sa scapati de durerile de spate si sa va intariti coloana vertebrala, va recomandam sa alegeti cea mai buna masa de inversare Traction SLF 015 pentru antrenamentele de acasa Unul dintre principalele sale avantaje este costul redus, care se potriveste bine cu siguranta si comoditatea designului. . Singurul lucru de luat in considerare este limita de greutate (nu mai mult de 100 kg). Este convenabil ca acest simulator sa fie usor, astfel incat sa poata fi pliat si mutat rapid in alt loc.
Desi masa de inversare Traction SLF 015 nu are caracteristici suplimentare sau accesorii speciale, ramane cel mai bun dispozitiv pentru antrenamentul acasa. Antrenorul este echipat cu optiunea de reglare a inaltimii si eliberare rapida a gleznei. Mai mult, dispozitivul poate fi fixat in pozitie la un unghi de 20, 40 sau 60.Pro: cel mai mic cost (in comparatie cu analogii), sistem de reglare a unghiului de inclinare pe maner, design mecanic pliabil.
[b]HyperFit HealthStimul 20MA[/b]
★ Sarcina de 136 kg, inversare la 180 de grade si reglare continua a inclinarii
tara: Germania
Evaluare (2022): 5,0
Masa de inversare HyperFit HealthStimul 20MA este cea mai compacta masina din clasa sa. Se potriveste cu usurinta chiar si intr-o incapere mica, iar atunci cand este depozitata ocupa un spatiu minim, datorita posibilitatii de pliere. Un cadru puternic din otel si cel mai bun sistem de atasare masa la cadru din lume asigura confort si siguranta absoluta in timpul antrenamentului. Cadrul simulatorului este ranforsat, astfel incat poate rezista la sarcini de pana la 136 kg. Masa de inversare nu se va slabi sau cadea in timpul utilizarii.
De remarcat este sistemul imbunatatit de atasare a gleznei care se gaseste in intreaga linie a mesei de inversare HyperFit. In prezent, nu exista sisteme similare in simulatoarele altor marci. In spate, glezna este fixata cu un suport special. In fata exista perne moi care sporesc confortul in timpul angajarii. Gleznele sunt fixate bine de baza mesei datorita acului de siguranta, astfel incat picioarele utilizatorului sa nu alunece in timpul orelor - sunt excluse orice leziuni.
Simulatorul are o inversare de 180 de grade si este proiectat pentru inaltimea utilizatorului de pana la 198 cm.
https://www.smart.md/comode
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share