Jump to content
×
×
 • Create New...

Daimonii

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Daimonii last won the day on July 15

Daimonii had the most liked content!

About Daimonii

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Daimonii's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

 1. WEAZEL NEWS Aplicatie ( Curriculum Vitae (CV) ) INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al orasului Los Santos?: DA. 2.2 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA. 2.3 Sunteți în posesia unui brevet de pilot valabil?: NU. 2.4 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA. 2.5 Care este pozitia pentru care aplicati (Manager/Redactor Sef/Redactor/Editor Video/Cameraman/Prezentator/Reporteri/Paparazzi/Designer)?: Redactor,Reporter. 2.6 De ce vrei să te alături organizatiei Weazel News ? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur organizatiei Weazel News , deoarece de mic , mi-am dorit sa lucrez in televiziune , si sa comunic cu cat mai multi oameni din oras si sa leg cat mai multe prietenii. 2.7 Ce te diferențiază de ceilalți candidați? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa si increderea de sine. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Weazel News în trecut?:Nu. 3.2 Dacă da, specificați și verdictul dat de Directorul Organizatiei Weazel News?: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Petrolist. INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [4.0] 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 15 ani si 10 luni. 4.3 Oraș sau localitate de proveniență:Bucuresti. 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani. 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT?: 3 luni. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 1020 ore. 4.7 Ce ID aveti in joc ? : 10396. 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 5 ore. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Am 1 ban pentru coruptie. 5.0 Alte informații: Va multumesc. (( INFORMATII LEGATE DE APLICATII: )) CV'ul se copiaza de mai sus, iar dupa ce il completati il trimiteti printr-un topic nou cu TITLUL: [CV] Nume Prenume [ID]. Daca nu se respecta titlul si modeul CV'ului o sa fie automat respins! Dupa ce ati trimis CV'ul trebuie sa asteptati pana cand primiti un raspuns! [Poate dura si 5-7 zile pana primiti un raspuns] Fiti foarte atenti la CV'ul de mai sus! Odata ce l-ati trimis nu o sa mai aveti a 2-a sansa decat la urmatoarea sesiune.
 2. 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,89 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: DA 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: NU 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: NU 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: NU 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: NU 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, parcare ilegala. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: NU 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da stiu limba engleza si putin franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: DA 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: RESPINS 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: ACCEPTAT 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Petrolist ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos pentru ca imi si am ceva in experienta in acest domeniu de la parintii mei si as fii onorat sa pot fii in acest departament. Un alt lucru ar fii ca de mic imi place meseria aceasta de MEDIC si vreau sa duc aceasta meserie in familia mea din generatie in generatie. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa . Alt lucru ar fii , ca , am foarte multe rude care sunt cadre medicale , m-au invatat si pe mine cum sa tin o seringa in mana , cum sa procedez in caz de prim ajutor. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 15 ani si 10 luni 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: 3 luni. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 1020 ore. 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 10396 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: - 5.0 Alte informații: Va multumesc pentru timpul acordat.
 3. Numele real: Claudiu Varsta reala: 15 ani si 10 luni Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Elev in clasa a X-a Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie deoarece timpul meu il dedic server-ului in marte parte si vreau sa sprijin cu tot ceea ce stiu de la baietii din staff de la care am invatat cate ceva si cred ca am acumulat suficienta experienta pe server incat sa ajut playerii noi. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, eu sunt Claudiu , stiu sa ma comport cu oamenii care mi ofera respect , eu le ofer inapoi . Imi place sa ma joc baschet , este sportul pe care l-am practicat 2 ani , sunt glumet , ies pe afara cu prietenii , iar in timpul meu liber ma joc pe PC. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tiganu Mihai Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Tiganu' Ore jucate pe server: 916 De cat timp jucati pe server: Ma joc pe server de 4 luni. Cat timp acordati serverului pe zi: 4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Am 2 ban-uri. ID-ul din joc: 10396 Averea detinuta in joc: Tir Cerberus Long , Prelata Mare , BMW X6M , BMW M5 , Bugatti Chiron , Ceas , Lant , Cercei . In total cred ca toata averea mea se duce in 1.000.000$. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu nu ma stiu cu o reputatie proasta , dar poate sunt unele persoane carora le-am gresit si acelea au o parere proasta despre mine. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu , m-am inteles cu toti de fiecare data. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: M-as implica mai mult , as incerca sa ajut playerii cu tot ceea ce stiu. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un HELPER se ocupa cu rezolvarea ticketelor pana la capat,cu linistea/coordonarea playerilor pe chat si la stergerea autovehiculelor abandonate. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA.
 4. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,93 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da , in limba engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: DA 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: ACCEPTAT 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: DEPARTAMENTUL MEDICAL LOS SANTOS , ACCEPTAT 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost mecanic, lucrator comercial , sofer pe autobuz . ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Eu doresc sa ma alatur Departamentului de Politie Los Santos deoarece asta a fost dorinta mea de mic copil. Totul a inceput de la tatal meu, care a reusit sa ajunga Sub-Comisar in Departamentul Politiei. Acesta si-a dorit foarte mult sa ii urmez meseria avand in vedere ca este una foarte placuta, ce-mi poate aduce fericire in suflet cand ma gandesc ca datorita mie pot avea incredere copii sa iasa afara si la ore tarzii fara sa le fie teama ca se poate intampla vreo nenorocire. Cred cu tarie ca voi putea sa fac si sa mentin linistea si ordinea publica in minunatul nostru oras! Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Eu consider ca pot atrage cu usurinta privirile datorita calitatilor mele in a trage cu armele de foc , in stilul meu de a conduce, deasemenea de a ma autogestiona in actiuni strategice ce sunt prevazute de interventii rapide, indifirent rapide , infidirent de situatie stiu sa imi pastrez calmul si sa astept ordinele superiorilor si in ultimul rand , prin caracterul meu fiind un om modest , glumet si prietenos , dar foarte serios in momentele necesare. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Claudiu 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 4 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 4 luni 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 150 ore) : 790 ore 5.7 Ce ID aveti in joc? : 10396 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Va multumesc pentru atentia acordata!
 5. 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,89 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: DA 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: NU 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: NU 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: NU 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: NU 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, parcare ilegala. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: NU 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da stiu limba engleza si putin franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: DA 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: RESPINS 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: ACCEPTAT 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Petrolist ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos pentru ca imi si am ceva in experienta in acest domeniu de la parintii mei si as fii onorat sa pot fii in acest departament. Un alt lucru ar fii ca de mic imi place meseria aceasta de MEDIC si vreau sa duc aceasta meserie in familia mea din generatie in generatie. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa . Alt lucru ar fii , ca , am foarte multe rude care sunt cadre medicale , m-au invatat si pe mine cum sa tin o seringa in mana , cum sa procedez in caz de prim ajutor. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 16 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: 3 luni. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 634 ore. 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 10396 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: - 5.0 Alte informații: Va multumesc pentru timpul acordat.
 6. 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,89 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: DA 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: NU 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: NU 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: NU 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: NU 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, parcare ilegala. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: NU 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da stiu limba engleza si putin franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: DA 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: RESPINS 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: ACCEPTAT 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Petrolist ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos pentru ca imi si am ceva in experienta in acest domeniu de la parintii mei si as fii onorat sa pot fii in acest departament. Un alt lucru ar fii ca de mic imi place meseria aceasta de MEDIC si vreau sa duc aceasta meserie in familia mea din generatie in generatie. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa . Alt lucru ar fii , ca , am foarte multe rude care sunt cadre medicale , m-au invatat si pe mine cum sa tin o seringa in mana , cum sa procedez in caz de prim ajutor. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 16 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: 3 luni. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 628 ore. 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 10396 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: - 5.0 Alte informații: Va multumesc pentru timpul acordat.
 7. 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,89 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: DA 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: NU 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: NU 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: NU 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: NU 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, parcare ilegala. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: NU 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da stiu limba engleza si putin franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: RESPINS 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Pescar ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos pentru ca imi si am ceva in experienta in acest domeniu de la parintii mei si as fii onorat sa pot fii in acest departament. Un alt lucru ar fii ca de mic imi place meseria aceasta de MEDIC si vreau sa duc aceasta meserie in familia mea din generatie in generatie. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa . Alt lucru ar fii , ca , am foarte multe rude care sunt cadre medicale , m-au invatat si pe mine cum sa tin o seringa in mana , cum sa procedez in caz de prim ajutor. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 16 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: 3 luni. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 617 ore. 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 10396 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: - 5.0 Alte informații: Va multumesc pentru timpul acordat.
 8. Informatii din viata reala: Numele real: Claudiu Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Bucuresti Cu ce va ocupati: Elev in clasa a X-a Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie deoarece timpul meu il dedic server-ului in marte parte si vreau sa sprijin cu tot ceea ce stiu de la baietii din staff de la care am invatat cate ceva. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat inalt , am un 1,90 , brunet , ochii caprui , stiu sa ma comport cu oamenii care mi ofera respect , eu le ofer inapoi . Imi place sa ma joc baschet , este sportul pe care l-am practicat 2 ani , sunt glumet , ies pe afara cu prietenii , iar in timpul meu liber ma joc pe PC. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Tiganu Mihai Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Tiganu' Ore jucate pe server: 616 De cat timp jucati pe server: Ma joc pe server de 3 luni. Cat timp acordati serverului pe zi: 4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server: Am 2 ban-uri. ID-ul din joc: 10396 Averea detinuta in joc: Tir Cerberus Long , Prelata Mare , BMW X6M , Ceas , Lant , Cercei . In total cred ca toata averea mea se duce in 1.000.000$. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Eu nu ma stiu cu o reputatie proasta , dar poate sunt unele persoane carora le-am gresit si acelea ma stiu cu o reputatie proasta. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut , m-am inteles foarte bine cu absolut toti din staff. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: M-as implica mai mult , as incerca sa ajut server-ul cu tot ceea ce pot. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un HELPER se ocupa cu rezolvarea ticketelor pana la capat,cu linistea/coordonarea playerilor pe chat si la stergerea autovehiculelor abandonate. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: DA. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: DA.
 9. 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,89 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: DA 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: NU 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?: - 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: NU 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: NU 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: NU 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, parcare ilegala. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: DA 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: NU 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: DA 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da stiu limba engleza si putin franceza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: RESPINS 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Pescar ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa ma alatur Departamentului Medical Los Santos pentru ca imi si am ceva in experienta in acest domeniu de la parintii mei si as fii onorat sa pot fii in acest departament. Un alt lucru ar fii ca de mic imi place meseria aceasta de MEDIC si vreau sa duc aceasta meserie in familia mea din generatie in generatie. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Pe mine fata de ceilalti candidati ma diferentiaza seriozitatea mea , atat cat si respectul pe care il am , cei 7 ani de acasa . Alt lucru ar fii , ca , am foarte multe rude care sunt cadre medicale , m-au invatat si pe mine cum sa tin o seringa in mana , cum sa procedez in caz de prim ajutor. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume: Claudiu 4.2 Vârsta: 16 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?: 4 ani 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?: 3 saptamani 4.6 Cate ore aveti pe server?: 577 4.7 Ce ID aveti in joc ?: 10396 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: Peste 4 ore pe zi. 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: - 5.0 Alte informații: Va multumesc pentru timpul acordat.
 10. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Tiganu 1.2 Prenume: Mihai 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 32 1.5 Înălțime: 1,93 1.6 Greutate: 90kg 1.7 Naționalitate: Rrom 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 941-4400 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da , in limba engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: DA 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: RESPINS 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: DA 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: DEPARTAMENTUL MEDICAL LOS SANTOS , ACCEPTAT 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Am fost mecanic, lucrator comercial , sofer pe autobuz . ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Eu doresc sa ma alatur Departamentului de Politie Los Santos deoarece asta a fost dorinta mea de mic copil. Totul a inceput de la tatal meu, care a reusit sa ajunga Sub-Comisar in Departamentul Politiei. Acesta si-a dorit foarte mult sa ii urmez meseria avand in vedere ca este una foarte placuta, ce-mi poate aduce fericire in suflet cand ma gandesc ca datorita mie pot avea incredere copii sa iasa afara si la ore tarzii fara sa le fie teama ca se poate intampla vreo nenorocire. Cred cu tarie ca voi putea sa fac si sa mentin linistea si ordinea publica in minunatul nostru oras! Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Eu consider ca pot atrage cu usurinta privirile datorita calitatilor mele in a trage cu armele de foc , in stilul meu de a conduce, deasemenea de a ma autogestiona in actiuni strategice ce sunt prevazute de interventii rapide, indifirent rapide , infidirent de situatie stiu sa imi pastrez calmul si sa astept ordinele superiorilor si in ultimul rand , prin caracterul meu fiind un om modest , glumet si prietenos , dar foarte serios in momentele necesare. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Claudiu 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 16 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V? : 4 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 3 luni 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 150 ore) : 412 ore 5.7 Ce ID aveti in joc? : 10396 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Va multumesc pentru atentia acordata!