Jump to content
×
×
  • Create New...

Boaba

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Boaba last won the day on June 10 2023

Boaba had the most liked content!

1 Follower

About Boaba

  • Birthday 03/02/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Boaba's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • One Year In
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

14

Reputation

  1. CERERE RESPINSA Domnule Clementin Aurelius, Din pacate cererea dumneavoastra a fost respinsa. Va multumesc pentru intelegere si va urez mult succes in continuare !
  2. CERERE ACCEPTATA Domnule Eagle Kane, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsă automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  3. CERERE RESPINSA Domnule Florin Costica, Din pacate cererea dumneavoastra a fost respinsa din cauza faptului ca nu dispunem de locuri libere in cadrul sectiei in momentul de fata. In cazul in care inca va doriti sa va alaturati Departamentului de Politie, va rog sa depuneti o cerere in cadrul altei sectii. Va multumesc pentru intelegere si va urez mult succes in continuare !
  4. CERERE RESPINSA Domnule Schwabu Jaeger, Din pacate cererea dumneavoastra a fost respinsa din cauza faptului ca nu dispunem de locuri libere in cadrul sectiei in momentul de fata. In cazul in care inca va doriti sa va alaturati Departamentului de Politie, va rog sa depuneti o cerere in cadrul altei sectii. Va multumesc pentru intelegere si va urez mult succes in continuare !
  5. CERERE ACCEPTATA Domnule Bogdan Babanu Busta, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  6. CERERE ACCEPTATA Domnule Reynolds Raymond, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  7. CERERE ACCEPTATA Domnule Gogu Ciorap, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  8. CERERE ACCEPTATA Domnule Misu Lupu, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  9. CERERE ACCEPTATA Domnule Armin Lufa, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  10. CERERE ACCEPTATA Domnule Vlad Bambucea, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  11. CERERE ACCEPTATA Domnule Roberto Gervonta, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  12. CERERE ACCEPTATA Domnule Jhoni Deven, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes!Aveti termen 24 de ore din momentul in care v-a fost acceptata cererea, in cazul in care nu va prezentati la sectie pentru a discuta in acest interval, cererea dumneavoastra va fi respinsa automat. Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  13. CERERE ACCEPTATA Domnule Virgil Cornel, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes! Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  14. CERERE ACCEPTATA Domnule Faith Reyes, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes! Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!
  15. CERERE ACCEPTATA Doamna Melissa Petrova, Deoarece ați fost acceptat în departamentul de poliție, vă așteptăm să discutăm la secția Rhodes! Vă sfătuim să vă gândiți bine la decizie, deoarece locurile în poliție sunt limitate! Mulțumim!