Jump to content
×
×
  • Create New...

Jefrei

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Jefrei last won the day on January 14

Jefrei had the most liked content!

About Jefrei

Jefrei's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

  1. Informatii din viata reala: Numele real: Razvan Varsta reala: 23 ( impliniti aceaasta luna pe 30) Orasul unde traiti: Iasi Cu ce va ocupati: Barman Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: DA Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: DA De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca pot fi o persoana foarte corecta si care este foarte atenta la detalii, mai ales la roleplay uri si multe altele. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat cu bun simt, respectuos. Merg pe principiul respecta si vei fi respectat si care niciodata nu cauta scandal ci mai mult o rezolvare pasnica a unei probleme. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Jefrei Ologul Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Sasuke Ore jucate pe server: 34 De cat timp jucati pe server: De cand s a deschis Cat timp acordati serverului pe zi: In functie de programul de munca pot in zilele libere de la 4 ore in sus. In timpul muncii de dimineata pana la maxim ora 13-13:30 Sanctiuni anterioare pe server: Nu ID-ul din joc: 34 Averea detinuta in joc: Aprox 200$ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As fi mai responsabil din punct de vedere al roleplayului si mai atent la acestea. Nu doar cele tinute de mine. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Asigura un comportament civilizat pe server, ajuta playerii si mentine un roleplay cat mai calitativ. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Cu siguranta!
  2. Informatii din viata reala: Numele real: Razvan Cotia Varsta reala: 23 Orasul unde traiti: Iasi Cu ce va ocupati: Barman la Vmax Karting Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Nu mai am prieteni. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Nu la perfectiune, insa nu am gresit cu nimic in ultimul an decat la inceput cu o mica chestie. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cunosc serverul in mare parte. Am 1 an de zile pe el si 1000+ ore. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un om educat, cu bun simt. Si imi place sa fiu respectat in asa fel cum si eu ofer respectul. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Jefrei Ologul Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Sasuke Ore jucate pe server: 1400+ Nu mai stiu exact si este queue in acest moment De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva Cat timp acordati serverului pe zi: Lucrez 2 cu 2, insa am timp sa intru dimineata caci am programul de la 2 la 22 in cursurl sapt si in weekend de la 11-23 Sanctiuni anterioare pe server: 1 singura la inceputurile mele cand am carat pe cineva pe bross :)))) ID-ul din joc: 66006 Averea detinuta in joc: Am luat ck. Cred ca jumatate de mil. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Niciodata. Mereu am respectat deciziile. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nimic. As fi tot eu insa doar cu un grad care ma ajuta sa fac posibila experienta serverului mai buna. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Rezolvarea problemelor playerilor. Si asigurarea unui roleplay corespunzator si o experienta buna. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Cu siguranta.
  3. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Sparrow 1.2 Prenume: Jef 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 23 1.5 Înălțime: 1,75 1.6 Greutate: 80 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 626-8410 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Politie los santos, Agent 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: - 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Pescar ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc sa fiu un cetatean al legii, si sa fac ordine in oras, sa pastrez linistea in acest orasel minunat si plin de oameni minunati la randul lor. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Nu ma simt mai special cu nimic fata de restul. Posibil doar faptul ca vreau sa ajung cat mai sus si sa pot arata de ce sunt in stare (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Razvan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 23 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Iasi 5.4 De când vă jucați GTA V? : 5-6 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 1 an si ceva 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 1251 pe cont 150 pe caracter 5.7 Ce ID aveti in joc? : 66006 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Astept cu mare drag sa ma reintorc
  4. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume: Sparrow 1.2 Prenume: Jef 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 23 1.5 Înălțime: 175 1.6 Greutate: 90 1.7 Naționalitate: Romana 1.8 Adresă: Nu am 1.9 Număr de telefon: 626-8410 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?: Da 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: NU 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Nu 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Nu 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați: Da, Engleza INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Nu 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Taximetrist, Pescar, Gunoier etc ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Pentru ca as dori sa vad si cum este partea de politist. Plus ca mereu mi am dorit sa fiu unul insa nu am reusit si macar aici sa fiu Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Nu am nimic special. Nu ma cred mai presus de ceilalti. Suntem toti egali. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Razvan 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 22 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : iasi 5.4 De când vă jucați GTA V? : 5 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : 1 an 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 1100 5.7 Ce ID aveti in joc? : 66006 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da 5.14 Alte informații : Posibil in unele zile sa nu pot intra caci lucrez foarte mult. Dar sper sa nu fie asta o problema.