Jump to content
×
×
  • Create New...

Proof

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Proof last won the day on April 27 2019

Proof had the most liked content!

About Proof

Recent Profile Visitors

474 profile views

Proof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. toti merita o sansa sa intre in teste..! Sustin..!
  2. Sincer o aplicatie de nota 10 . Cred ca meriti a 2-a sansa sa le arati ca esti mai bun ca prima data si mai pregatit..!
  3. Ai un mare caracter si un om de nota 10 .. O gandire mult peste varsta ta si un Rp de calitate...!
  4. Se prosteste el cate o data dar cred ca ar face o treaba buna ca helper sincer eu am incredere in el, e cam mic dar are momente cand gandeste mai bine ca multi aliti care au o varsta mai mare..
  5. Nu meriti nici macar sa aplici .. Minti foarte mult si prost .. Ai arfe pe tine cat tot svr si tie tie frica sa iesi din casa..! Pe partea de RP esti cel mai slab din cati am vazut Am avut decat o actiune cu tine si in 20 de minute mi-ai facut 5 greseli ( pentru care ai fost sanctionat, si dat afara din politie) Nu esti in stare sa ti un RP si tu vrei helper ..!
  6. Se prosteste el cate o data dar cred ca ar face o treaba buna ca helper sincer eu am incredere in el, e cam mic dar are momente cand gandeste mai bine ca multi aliti care au o varsta mai mare..
  7. Sustin cu cea mai mare incredere ..! Are experienta stie ori ce regula pe server + ca are un caracter de milioane !
  8. Sustin am facut cateva actiuni cu el si sincer stie ce face ..! cred ca merita o sansa la gradul de helper..!
  9. Dupa ce am citit aplicatia ta nu cred ca ai experienta si gandirea care trebuie pentru responsabilitatea de helper..! (Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Asta nustiu ) (Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper se ocupa cu Ticket-urile date de playeri)
  10. Fratele meu Caramida Traeste pentru RP. E foarte iubit dorit de multa lume si ar fi o minciuna sa spunem ca nu. E Putin prajit dar nu cred ca ar actiona pe nedrept eu am mare incredere in el si in decizile care le ia..! Sustin acest CV..!
  11. Barosane esti un om cu Mare caracter si stiu ca ai potential mare ..! Sustin..!
  12. Am facut actiuni cu tine Sti sa faci RP este adevarat , Dar ai foarte multe Dezavantaje sincer ca caracter mai ai mult de lucrat ( Te oftici foarte mult si foarte repede) . Vrei sa castigi tu tot timpul nu sti sa pierzi.. ( Iti place sa fi tu cel care ia tot si care face tot. BAROSANU CU SEMINTE) Eu consider ( Doar parerea mea ) Ca ar fi o mare gresala sa avem astfel de oameni in staff nu cred ca o sa-ti faci treaba cum trebuie. De fiecare data cand suntem in actiuni cu tine ne trezim pe Suport si tu esti cel care nu stie sa cedeze, in majoritatea cazurilor tu esti cel care nu are dreptate deci nu cred ca ar trebuii sa fim sanctionati sau judecati de un Helper- Moderator ca tine ..! Fara suparare eu mi-am spus parerea (si eu am multe lucruri care ma trag in jos eu ma enervez si injur foarte repede si recunosc treaba asta )
  13. Sustin... imi place RP-ul tau am fost la actiuni cu tine si sincer ai un UP de la mine..!
  14. Consider ca merita , gandirea lui si felul de a fi isi spune cuvantul aici..! eu cred ca ar aduce un +in staff si o gandire mai matura..!