Gaboru

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gaboru last won the day on June 4 2019

Gaboru had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In Character (IC): Domnule/Doamna Raul Stoica, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester. Data: 16/01/2021 Semnatura: Nechita Alexandru
 2. ANULEZ CEREREA ACEASTA, AM MAI FACUT UN CA AM GRESIT TITLUL
 3. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Alexandru Claudiu Varsta reala: 18 Orasul unde traiti: Campulung Muscel Cu ce va ocupati: cu Studiile Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie deoarece am mai fost in staff de 2 ori si de ambele dati am iesit pe prostia mea, si pe anumite ambitii proaste Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat calm in mare parte am 18 ani, imi place mult sa ajut, imi place foarte mult serverul, mai departe ma cunoasteti voi foarte bine ❤️ Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Nechita Alexandru Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Gaboru Ore jucate pe server: 2400 De cat timp jucati pe server: 2 ani aproape Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6-7-8 ore + Sanctiuni anterioare pe server: Nu am ID-ul din joc: 8 Averea detinuta in joc: 2.200.000$ dupa CK Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, dar am foarte mult HATE de la anumite persoane Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Am mai avut , de ce sa mint :)) Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nimic diferit fata de ce fac membrii staffului actual, sau ce am facut eu ( I-am promis lui Carlito ca ma schimb) Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un HELPER se ocupa in mare parte d a ajuta toti jucatorii serverului Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da
 4. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Alexandru Claudiu Varsta reala: 18 Orasul unde traiti: Campulung Muscel Cu ce va ocupati: cu Studiile Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Cred ca merit aceasta functie deoarece am mai fost in staff de 2 ori si de ambele dati am iesit pe prostia mea, si pe anumite ambitii proaste Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat calm in mare parte am 18 ani, imi place mult sa ajut, imi place foarte mult serverul, mai departe ma cunoasteti voi foarte bine ❤️ Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Nechita Alexandru Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Gaboru Ore jucate pe server: 2400 De cat timp jucati pe server: 2 ani aproape Cat timp acordati serverului pe zi: 5-6-7-8 ore + Sanctiuni anterioare pe server: Nu am ID-ul din joc: 8 Averea detinuta in joc: 2.200.000$ dupa CK Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu, dar am foarte mult HATE de la anumite persoane Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Am mai avut , de ce sa mint :)) Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nimic diferit fata de ce fac membrii staffului actual, sau ce am facut eu ( I-am promis lui Carlito ca ma schimb) Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un HELPER se ocupa in mare parte d a ajuta toti jucatorii serverului Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da
 5. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 6. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 7. In Character (IC): Domnule/Doamna Pacho Guerra dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 8. In Character (IC): Domnule/Doamna Cristina Meey, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 9. In Character (IC): Domnule/Doamna Enescu Cristian, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 10. In Character (IC): Domnule/Doamna Escobar Denis, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 11. In Character (IC): Domnule/Doamna Iacob Stefan, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 12. In Character (IC): Domnule/Doamna Diego Leon, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 13. In Character (IC): Domnule/Doamna Dragos Botezatu, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas important va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la sectia de politie (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un politst si asteptati un tester.
 14. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!