Jump to content
×
×
  • Create New...

Ionita

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Ionita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ionita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Numele real: Ionita Marian Varsta reala:21 Orasul unde traiti:Bucuresti Cu ce va ocupati:Sunt antreprenor . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Sigur ca da . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Nu cred ca merit , dar imi incerc sansa . Pentru ca in viata trebuie sa incerci ca sa poti reuși ceva plus ca sunt un baiat cu capu’ pe umeri si care gandeste matur in situații de tensiune si cum este la noi pe server , cu foarte multi playeri care habar nu au ce cauta aici , eu zic ca o sa ma descurc . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Ma numesc Ionita Mari , am varsta de 21 ani si sunt din Bucuresti . De 3 ani sunt antreprenor , dețin o firma de evenimente (închirieri corturi vesela aranjamente florale etc). In timpul meu liber( care este cam doar seara) imi place sa petrec timpul pe calculator sau alaturi de băiețelul meu si familia mea . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Ivan Jesse Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): gipsyionita Ore jucate pe server:23 De cat timp jucati pe server:O saptamanma . Cat timp acordati serverului pe zi:Daca majoritatea timpului meu este seara , cam 2-3 ore sau chiar toata noaptea . Sanctiuni anterioare pe server:Nu am . ID-ul din joc:1818 Averea detinuta in joc:160$ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu . Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:Asi incerca sa indrum playeri noi pe server catre un drum cat mai bun , pentru a nu risca sancțiuni . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Helperul se ocupa cu răspunderea întrebărilor si nelamurirea playerilor noi , se mai ocupa de ticketele fie de pe joc sau discord . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Sigur ca da .
  2. Numele real: Ionita Marian Varsta reala:21 Orasul unde traiti:Bucuresti Cu ce va ocupati:Sunt antreprenor . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Sigur ca da . De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Nu cred ca merit , dar imi incerc sansa . Pentru ca in viata trebuie sa incerci ca sa poti reuși ceva plus ca sunt un baiat cu capu’ pe umeri si care gandeste matur in situații de tensiune si cum este la noi pe server , cu foarte multi playeri care habar nu au ce cauta aici , eu zic ca o sa ma descurc . Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Ma numesc Ionita Mari , am varsta de 21 ani si sunt din Bucuresti . De 3 ani sunt antreprenor , dețin o firma de evenimente (închirieri corturi vesela aranjamente florale etc). In timpul meu liber( care este cam doar seara) imi place sa petrec timpul pe calculator sau alaturi de băiețelul meu si familia mea . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Ivan Guzman Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): gipsyionita Ore jucate pe server:1005 De cat timp jucati pe server:De pe vremea lu Paleto , aproximativ 3 ani jumate . Cat timp acordati serverului pe zi:Daca majoritatea timpului meu este seara , cam 2-3 ore . Sanctiuni anterioare pe server:Un ban provizoriu pentru condus non-roleplay . ID-ul din joc:12304 Averea detinuta in joc:11.000.000$ Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu . Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:As incerca sa indrum playeri noi pe server catre un drum cat mai bun , pentru a nu risca sancțiuni . Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Helperul se ocupa cu ajutarea playerilor noi veniti pe server care au diferite intrebari nelamuriri legate de joburi regulament , el se mai ocupa si cu ticketele pe discord , el se mai ocupa cu disciplina pe server , in caz ca cineva este neastamparat si vorbeste in neconstiinta de cauza , helperul este nevoit si obligat sa il sanctioneze . Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Sigur ca da .
  3. Numele real:Ionita Marian Varsta reala:21 Orasul unde traiti:Bucuresti. Cu ce va ocupati:In viata de zi cu zi , sunt antreprenor . Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Sigur ca da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?:Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Parerea mea personala este , ca merit aceeasta functie pentru ca sunt un baiat complex , serios si cu mult potential .Dar nu doar eu merit functia asta , toti meritam daca suntem capabili pentru ea. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Salut ! Ma numesc Ionita Marian am varsta de 21 de ani si sunt din Bucuresti. In viata de zi cu zi sunt antreprenor , detin un bussines bazat de evenimente in aer liber cat si in interior , am foarte multe pasiuni dar cele mai importante sunt jocurile si bagatu banilor in masini. Sunt un baiat cu un deficit de vorbit (balbait doar atunci cand ma grabesc sa vorbesc) sunt un baiat serios , cu foarte mult potential si foarte multe principii. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Ivan Guzmán Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):gipsyionita Ore jucate pe server:630 De cat timp jucati pe server:De aproape 4 ani , de pe vremea cand era Paleto . Cat timp acordati serverului pe zi:4-5 ore Sanctiuni anterioare pe server:Nu imi aduc aminte sincer . ID-ul din joc:12304 Averea detinuta in joc:2 milioane Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?:Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple):Niciodata. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?:Daca as obtine aceeasta functie , mi-as dedica timpul pentru a raspunde la tickete si a indruma playeri noi veniti catre un drum lin fara sa aiba nicio problema , m-as implica chiar si pe discord la ticketele facute de playeri. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Functia de HELPER este cred ca cea mai importanta functie , pentru ca el are rolul de a ajuta si a mentine server-ul placut si curat , el trebuie sa indrume playeri noi sa nu faca greseli care sa se sanctioneze drastic. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?:Sigur ca da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?:Sigur ca da.
  4. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Ionita 1.2 Prenume:Mari 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta:19 1.5 Înălțime:1.75 1.6 Greutate:83.5 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă:Paleto Bay 1.9 Număr de telefon:436-5156 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Paleto Bay?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:Nu. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:- 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați:Nu. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Nu. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Da , am fost prins fara anvelope de iarna , si de 2 ori prins cu viteza . 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:Da ! 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:Nu. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Romana , Engleza . INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Nu. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:Am fost angajat de o firma pentru a sparge conturi bancare . ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Paleto Bay? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Pai , tatal meu a fost "Chestor General" in urma cu 4 ani ! Cand il vedeam ca se imbraca cu uniforma de politie , aveam un sentiment placut in suflet , si mereu ii spune-am ca , cand o sa ma fac mare o sa devin cel mai bun politist . Tatal meu inainte sa moara , mi-a cumpar o uniforma de politist , catuse si pistol. Iar eu zi si noapte eram imbracat cu ele . Cand adormeam visam ca sunt politist si trebuie sa salvez o mamica de un "Interlop" , atunci mi-am facut planul in minte cum sa actionez atat cat sa nu ma vada "infractorul" si atat cat mamica aceea sa nu pateasca nimic. Cand am trecut la actiune , interlopul o ameninta pe doamna cu un pistol , eu atunci mi-am scot arma din dotare si m-am furisat pe la spate . L-am ingenunchiat si i-am spus sa arunce arma . I-am spus doamnei sa plece . Eu de mic visez sa ajung politist . Eu sunt o persoana calma , veseala mereu , ajutatoare , imi place sa ajut cetateni noi veniti . Dar cel mai mult urasc "Mafioti" care intra in oras si fac legea. De asta vreau sa intru in politie pentru a avea grija de cetateni din Paleto Bay . Ca sa poata si copii sa iasa afara in siguranta sa se joaca , sa se duca la scoala , sa se intoarca de la scoala in siguranta . Si in primul rand vreau sa duc steagul tatalui meu pana in varf de munte , ca sa ma vada de acolo de sus , ca baiatul lui ajuns politist si ca ii duce steagul unde si-a propus . Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Eu sunt de parere ca nimeni nu este mai deosebit ca altul , toti suntem deosebiti in felul nostru. Eu de exemplu sunt un baiat vorbaret , amuzant cu spirit de echipa si cu sange rece atunci cand trebuie.Am asistat la un curs de primul ajutor , stiu sa ajut victima atunci cand este ranita . Imi place sa iau decizi pe loc . Sunt campion mondial la Karate centura neagra 2 DANI. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume:Mari 5.2 Vârsta:18 5.3 Oraș sau localitate de proveniență:Bucuresti 5.4 De când vă jucați GTA V?:1 an jumate 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?:1 luna 5.6 Cate ore aveti pe joc?: 55 5.6 Ce ID aveti in joc?:12104 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.7 / 5.9 risc ban intre 3 si 7 zile?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie?:Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei?:Da 5.14 Alte informații:Succes tuturor canditatilor !