Jump to content
×
×
 • Create New...

Maniac

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maniac

 1. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 2. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 3. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 4. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 5. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat la sediul Weazel News pentru interviul de angajare! Director: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 6. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și din păcate a fost RESPINS! Din pacate nu sunteti calificat pentru a face parte din echipa noastra. Va rugam sa reveniti cu alt CV cand aveti 50 de luni in oras. Pentru orice nelămurire mă puteți contacta Director : Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 7. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și din păcate a fost RESPINS! Din pacate nu sunteti calificat pentru a face parte din echipa noastra. Pentru orice nelămurire mă puteți contacta Director Adjunct: Miguel Sanchez Contact: 000-0069 (Discord: Maniac#0069)
 8. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 9. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 10. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 11. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și ACCEPTAT Sunteți așteptat /ă la sediul Weazel News pentru interviul de angajare. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 12. Weazel News Los Santos CV-ul dumneavoastră a fost examinat și RESPINS Va rugam sa reveniti cand aveti minim 50 de luni in oras. Director Miguel Sanchez (Discord: Maniac#0069)
 13. INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume: Miguel 1.2 Prenume: Sanchez 1.3 Sex: M 1.4 Vârsta: 26 1.5 Număr de telefon: 000-0069 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al orasului Los Santos? Da 2.2 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.3 Sunteți în posesia unui brevet de pilot valabil?: Da 2.4 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.5 Care este pozitia pentru care aplicati (Manager/Redactor Sef/Redactor/Editor Video/Cameraman/Prezentator/Reporteri/Paparazzi/Designer)?: Manager/Redactor Sef/Redactor/Editor Video/Cameraman/Prezentator/Reporteri/Paparazzi 2.6 De ce vrei să te alături organizatiei Weazel News ? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Vreau sa imi extind cv ul si sa incerc chestii noi, is pasionat de muzica si video. Doresc sa cunosc mai bine si sa transmit tot ce tine de chestii noi in oras, sa informez si sa fiu informat de fiecare noutate. Imi place transparenta si sa fiu transparent legat de orice. Sa fiu in centrul evenimentelor si sa fiu parte din vocea cetateniilor. Sa tin la current cetatenii cu orice se intampla in oras. 2.7 Ce te diferențiază de ceilalți candidați? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Intr-o lume mereu pe fuga, putini sunt cei care au rabdare sa asculte ce spun ceilalti, ceea ce eu tin sa cred ca am dobandit aceasta abilitate. Cunosc multi cetateni in acest oras si is bazat pe mine pentru a afla orice informatie din surse sigure indiferent de zone sau locatii. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Weazel News în trecut?: Nu 3.2 Dacă da, specificați și verdictul dat de Directorul Organizatiei Weazel News?:- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Sofer pe Tir INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [4.0] 4.1 Prenume: Alex 4.2 Vârsta: 26 4.3 Oraș sau localitate de proveniență: Bacau 4.4 De când vă jucați GTA V?: 15.05.2021 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT?: 15.05.2021 4.6 Cate ore aveti pe server?: 3177 4.7 Ce ID aveti in joc ? : 16030 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?: 4-10h 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?: Nu 5.0 Alte informații: N/A
 14. Informatii din viata reala: Numele real: Vanturache Alexandru Marian Varsta reala: 25 Orasul unde traiti: Oslo Cu ce va ocupati: Bodyguard Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sunt un jucator foarte activ, i mi place foarte mult serverul, am experienta ca administrator, server manger, si fost owner la 2 comunitati de csgo, inteleg foarte bine ca fiind helper sau membru in staff inseamna dedicatie extra si a ajuta serverul si playeri sa fie cat mai ok pentru a da sansa de a se desfasa roleplayuri de calitate. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat simplu, stau in Norvegia, lucrez ca bodyguard, dar cu situatia asta fac uber. In timpul meu liber merg la sala si ma joc la pc. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Ursu Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Maniac Ore jucate pe server: 977 De cat timp jucati pe server: 4 luni cred. Cat timp acordati serverului pe zi: +10 ore. Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc: 16030 Averea detinuta in joc: 12m ish Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As acorda mai mult timp la tickete seara.. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu ajutorul la jucatorii noi pe server, tickete, a sterge masini abandonate, a oferi suport pe discord, Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Folosesc Shadow Play si filmez tot timpul cand sunt online, da am filmari de 7-8 ore. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 15. Informatii din viata reala: Numele real: Vanturache Alexandru Marian Varsta reala: 25 Orasul unde traiti: Oslo Cu ce va ocupati: Bodyguard Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Sunt un jucator foarte activ, i mi place foarte mult serverul, am experienta ca administrator, server manger, si fost owner la 2 comunitati de csgo, inteleg foarte bine ca fiind helper sau membru in staff inseamna dedicatie extra si a ajuta serverul si playeri sa fie cat mai ok pentru a da sansa de a se desfasa roleplayuri de calitate. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Sunt un baiat simplu, stau in Norvegia, lucrez ca bodyguard, dar cu situatia asta fac uber. In timpul meu liber merg la sala si ma joc la pc. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Ursu Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Maniac Ore jucate pe server: 250 De cat timp jucati pe server: 3 saptamani cred. Cat timp acordati serverului pe zi: +7 ore. Sanctiuni anterioare pe server: - ID-ul din joc: 16030 Averea detinuta in joc: 2 masini vip + 2.5m ish Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As acorda mai mult timp facand tickete seara, pentru ca din cate am observat dupa ora 2-3 nu prea se fac tickete. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Cu ajutorul la jucatorii noi pe server, tickete, a sterge masini abandonate, a oferi suport pe discord, Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Folosesc Shadow Play si filmez tot timpul cand sunt online, da am filmari de 7-8 ore. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.