Jump to content
×
×
  • Create New...

Iulian0

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Iulian0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Iulian0's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • Collaborator Rare
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Stama Iulian-Marian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Brăila Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu personal imi doresc aceasta functie pentru a imi arata devotamentul + efortul meu de pe acest server. Consider ca cunosc la perfectie regulamentul, cu toate ca am x2 ban-uri cu motivul METAGAMING. Ele m-au facut sa imi doresc tot mai tare sa cunosc regulamentul. Totusi, imi asum 100% acele 2 ban-uri, a fost vina mea, dar ma repet, ele m-au facut sa imi doresc sa stiu cat mai mult regulamentul si sa ma descurc in orice situatie de roleplay fara probleme. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut! Ma numesc Iulian, sunt o persoana foarte prietenoasa, sociabila, meticuloasa si imi place sa reusesc tot ceea ce imi propun. Sunt harnic, atent la detalii, ordonat, imi plac glumele bune si de asemenea sa fac oamenii din jurul meu sa rada, calm in orice situatie. Fost sportiv de performanta la inot, acum incerc sa-mi ocup timpul mergand la sala si jucandu-ma pe server. Am o vointa puternica si un caracter unic, am momente cand ii pun pe ceilalti in fata mea si incerc sa ii ajut pe ei mai mult decat pe mine. Am un limbaj adecvat si ma mandresc cu asta. Sunt genul de persoana careia ii place linistea, in niciun caz cearta, recunosc ce este bun la o persoana. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Stama Iulian-Marian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Cipi #GAMBETTI Ore jucate pe server: 1090 De cat timp jucati pe server: De un an si 2 luni. Cat timp acordati serverului pe zi: 2-10 ore, depinde de zi Sanctiuni anterioare pe server: 2x METAGAMING ( 21/11/2022 ) ( 22/02/2023 ) ID-ul din joc: 3093 Averea detinuta in joc: 1.5 aproximativ (bunuri+bani) Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine aceasta functie, voi incerca sa ajut fiecare jucator al acestui server in parte, nu conteaza ce problema are. Dar, imi voi continua si activitatea de roleplay obisnuita. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Treaba unui Helper este de a informa corect jucatorii astfel incat sa inteleaga ce au de facut, sau in cazul jucatorilor reclamati sa ii sanctioneze in mod obiectiv si sa-i faca sa inteleaga unde au gresit. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, folosesc Nvidia Instant Replay Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur, nu as minti niciodata.
  2. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Stama Iulian-Marian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Brăila Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu personal imi doresc aceasta functie pentru a imi arata devotamentul + efortul meu de pe acest server. Consider ca cunosc la perfectie regulamentul, cu toate ca am x2 ban-uri cu motivul METAGAMING. Ele m-au facut sa imi doresc tot mai tare sa cunosc regulamentul. Totusi, imi asum 100% acele 2 ban-uri, a fost vina mea, dar ma repet, ele m-au facut sa imi doresc sa stiu cat mai mult regulamentul si sa ma descurc in orice situatie de roleplay fara probleme. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut! Ma numesc Iulian, sunt o persoana foarte prietenoasa, sociabila, meticuloasa si imi place sa reusesc tot ceea ce imi propun. Sunt harnic, atent la detalii, ordonat, imi plac glumele bune si de asemenea sa fac oamenii din jurul meu sa rada, calm in orice situatie. Fost sportiv de performanta la inot, acum incerc sa-mi ocup timpul mergand la sala si jucandu-ma pe server. Am o vointa puternica si un caracter unic, am momente cand ii pun pe ceilalti in fata mea si incerc sa ii ajut pe ei mai mult decat pe mine. Am un limbaj adecvat si ma mandresc cu asta. Sunt genul de persoana careia ii place linistea, in niciun caz cearta, recunosc ce este bun la o persoana. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Stama Iulian-Marian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Cipi #GAMBETTI Ore jucate pe server: 1090 De cat timp jucati pe server: De un an si 2 luni. Cat timp acordati serverului pe zi: 2-10 ore, depinde de zi Sanctiuni anterioare pe server: 2x METAGAMING ( 21/11/2022 ) ( 22/02/2023 ) ID-ul din joc: 3093 Averea detinuta in joc: 1.5 aproximativ (bunuri+bani) Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine aceasta functie, voi incerca sa ajut fiecare jucator al acestui server in parte, nu conteaza ce problema are. Dar, imi voi continua si activitatea de roleplay obisnuita. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Treaba unui Helper este de a informa corect jucatorii astfel incat sa inteleaga ce au de facut, sau in cazul jucatorilor reclamati sa ii sanctioneze in mod obiectiv si sa-i faca sa inteleaga unde au gresit. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, folosesc Nvidia Instant Replay Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur, nu as minti niciodata.
  3. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Stama Iulian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Brăila Cu ce va ocupati: Elev Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu consider ca as merita aceasta functie deoarece tin foarte mult la respectarea regulamentului, la cat de bine fac respectivele roleplay-uri. Avand 2 sanctiuni de METAGAMING, m-au facut sa invat cat mai bine regulamentul si sa il respect cu strictete. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Salut, ma numesc Iulian, stau in Braila si sunt elev la liceul Economic. Sunt in clasa a X-a, si am 16 ani. Imi place sa merg la sala si sa fac tot felul de sporturi. Totusi, apreciez si cand merg la gratar cu prietenii si cand iesim afara prin oras. In rest nu stiu ce sa mai zic, deiarece am folosit ceva cuvinte de legatura si nu as vrea sa ma repet… Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Stama Iulian-Marian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat):Cipi #GAMBETTI Ore jucate pe server: 1090 De cat timp jucati pe server: De un an si 2 luni. Cat timp acordati serverului pe zi: 2-10 ore, depinde de zi Sanctiuni anterioare pe server: 2x METAGAMING ( 21/11/2022 ) ( 22/02/2023 ) ID-ul din joc: 3093 Averea detinuta in joc: 1.5 aproximativ (bunuri+bani) Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Daca as obtine functia de Helper, as ajuta pe partea de tickete dar imi voi continua si activitatea obisnuita de roleplay. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Treaba unui Helper este de a ajuta jucatorii serverului cu probleme/nelamuriri, dar si de a taxa jucatorii care nu respecta regulamentul. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, folosesc Nvidia Instant Replay Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur, nu as minti niciodata.
  4. Buna seara Doamna Cristina, am uitat sa precizez ca am fost gradul de AGENT...
  5. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Stama 1.2 Prenume:Iulian-Marian 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 25 1.5 Înălțime: 1.90 1.6 Greutate: 80kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 628-1741 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu stiu, pentru ca nu am. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost arestat pentru o crima. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, pentru detinere de obiecte ilegale. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Da, am fost prins de catre politie. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru geamuri fumurii 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, pentru calcarea liniei duble continue. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, italiana, franceza, engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Da, dar nu am avut timp pentru a da testul. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Da, pentru departamentul medical. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Departamentul Medical ViceRoy 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Medic stagiar. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc să mă alătur Departamentului de Poliție din Los Santos deoarece am o pasiune puternică pentru aplicarea legii și pentru siguranța comunității. Sunt dedicat asigurării unui mediu sigur și protejat pentru toți cetățenii orașului. Am abilități excelente de comunicare și rezolvare a conflictelor, iar capacitatea mea de a păstra calmul și de a lua decizii rapide în situații tensionate mă califică pentru această poziție. Am experiență anterioară în gestionarea situațiilor de criză și în lucru în echipă, ceea ce mă va ajuta să mă integrez rapid în departament. Sunt dedicat principiilor etice și morale ale aplicării legii și sunt pregătit să aduc contribuții semnificative pentru a menține ordinea și justiția în Los Santos. Prin implicarea mea activă, doresc să construiesc relații de încredere cu comunitatea și să promovez colaborarea între poliție și locuitori pentru o dezvoltare durabilă și armonioasă a orașului. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt diferențiat de ceilalți candidați pentru a mă alătura Departamentului de Poliție din Los Santos prin combinația mea de experiență, abilități și caracteristici unice. Am o reputație solidă în gestionarea eficientă a situațiilor de criză și în colaborarea strânsă cu comunitatea. Abilitățile mele de comunicare și empatie mă ajută să creez legături solide cu cetățenii și să înțeleg nevoile lor. De asemenea, sunt un lider natural, capabil să motiveze și să inspire echipa în obținerea rezultatelor. Sunt dedicat învățării continue și îmbunătățirii abilităților mele pentru a fi mereu în pas cu evoluțiile și cerințele domeniului. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Stama Iulian Marian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Braila 5.4 De când vă jucați GTA V? : 6-7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Anul trecut 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 980 5.7 Ce ID aveti in joc? : 3093 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : Multumesc pentru timpul acordat!
  6. Edited 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 780
  7. Buna seara stimata doamna, am mai postat inca odata cv-ul, deoarece nu am fost in oras pentru a sustine testul, acesta expirand intre timp... Seara frumoasa va doresc.
  8. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Stama 1.2 Prenume:Iulian-Marian 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 25 1.5 Înălțime: 1.90 1.6 Greutate: 80kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 628-1741 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu stiu, pentru ca nu am. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost arestat pentru o crima. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, pentru detinere de obiecte ilegale. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Da, am fost prins de catre politie. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru geamuri fumurii 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, pentru calcarea liniei duble continue. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, italiana, franceza, engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Da, dar nu am avut timp pentru a da testul. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Da, pentru departamentul medical. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Departamentul Medical ViceRoy 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Medic stagiar. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc să mă alătur Departamentului de Poliție din Los Santos deoarece am o pasiune puternică pentru aplicarea legii și pentru siguranța comunității. Sunt dedicat asigurării unui mediu sigur și protejat pentru toți cetățenii orașului. Am abilități excelente de comunicare și rezolvare a conflictelor, iar capacitatea mea de a păstra calmul și de a lua decizii rapide în situații tensionate mă califică pentru această poziție. Am experiență anterioară în gestionarea situațiilor de criză și în lucru în echipă, ceea ce mă va ajuta să mă integrez rapid în departament. Sunt dedicat principiilor etice și morale ale aplicării legii și sunt pregătit să aduc contribuții semnificative pentru a menține ordinea și justiția în Los Santos. Prin implicarea mea activă, doresc să construiesc relații de încredere cu comunitatea și să promovez colaborarea între poliție și locuitori pentru o dezvoltare durabilă și armonioasă a orașului. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt diferențiat de ceilalți candidați pentru a mă alătura Departamentului de Poliție din Los Santos prin combinația mea de experiență, abilități și caracteristici unice. Am o reputație solidă în gestionarea eficientă a situațiilor de criză și în colaborarea strânsă cu comunitatea. Abilitățile mele de comunicare și empatie mă ajută să creez legături solide cu cetățenii și să înțeleg nevoile lor. De asemenea, sunt un lider natural, capabil să motiveze și să inspire echipa în obținerea rezultatelor. Sunt dedicat învățării continue și îmbunătățirii abilităților mele pentru a fi mereu în pas cu evoluțiile și cerințele domeniului. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) UT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Stama Iulian Marian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Braila 5.4 De când vă jucați GTA V? : 6-7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Anul trecut 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 340 5.7 Ce ID aveti in joc? : 3093 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : Multumesc pentru timpul acordat!
  9. +rep HUDINI HINDI HINDI HYUNDAI HAIHUI HONDA BROSS HUGO BOSS HDMI HANDICAPAT HONG KONG Meriti mane pe deplin gradul de FPLAYT MAFIA! Tpup si succes cat mai sus
  10. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Stama 1.2 Prenume:Iulian-Marian 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 25 1.5 Înălțime: 1.90 1.6 Greutate: 80kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 628-1741 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu stiu, pentru ca nu am. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost arestat pentru o crima. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, pentru detinere de obiecte ilegale. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Da, am fost prins de catre politie. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru geamuri fumurii 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, pentru calcarea liniei duble continue. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, italiana, franceza, engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Da, dar nu am avut timp pentru a da testul. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Da, pentru departamentul medical. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Departamentul Medical ViceRoy 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Medic stagiar. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc să mă alătur Departamentului de Poliție din Los Santos deoarece am o pasiune puternică pentru aplicarea legii și pentru siguranța comunității. Sunt dedicat asigurării unui mediu sigur și protejat pentru toți cetățenii orașului. Am abilități excelente de comunicare și rezolvare a conflictelor, iar capacitatea mea de a păstra calmul și de a lua decizii rapide în situații tensionate mă califică pentru această poziție. Am experiență anterioară în gestionarea situațiilor de criză și în lucru în echipă, ceea ce mă va ajuta să mă integrez rapid în departament. Sunt dedicat principiilor etice și morale ale aplicării legii și sunt pregătit să aduc contribuții semnificative pentru a menține ordinea și justiția în Los Santos. Prin implicarea mea activă, doresc să construiesc relații de încredere cu comunitatea și să promovez colaborarea între poliție și locuitori pentru o dezvoltare durabilă și armonioasă a orașului. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte): Sunt diferențiat de ceilalți candidați pentru a mă alătura Departamentului de Poliție din Los Santos prin combinația mea de experiență, abilități și caracteristici unice. Am o reputație solidă în gestionarea eficientă a situațiilor de criză și în colaborarea strânsă cu comunitatea. Abilitățile mele de comunicare și empatie mă ajută să creez legături solide cu cetățenii și să înțeleg nevoile lor. De asemenea, sunt un lider natural, capabil să motiveze și să inspire echipa în obținerea rezultatelor. Sunt dedicat învățării continue și îmbunătățirii abilităților mele pentru a fi mereu în pas cu evoluțiile și cerințele domeniului. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) UT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Stama Iulian Marian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Braila 5.4 De când vă jucați GTA V? : 6-7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Anul trecut 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 340 5.7 Ce ID aveti in joc? : 3093 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : Multumesc pentru timpul acordat!
  11. Numele real:Stama Iulian Varsta reala: 17. Orasul unde traiti:Braila Cu ce va ocupati:Student Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Desigur! Sunt foarte constient de acest aspect. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, sunt foarte sigur. Altfel nu as mai fi aplicat pentru aceasta functie. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Nu imi plac diferentele, dar cred ca merit aceasta functie deoarece ma simt foarte dedicat pentru aceasta functie, tot daca nu am 18 ani… Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte):Ma numesc Stama Iulian, am 17 ani, sunt la liceu, practic inot de performanta, imi plac aventurile, plimbarile pe jos, ciclismul, iar in timpul liber imi place sa ma relaxez jucandu-ma pe serverul FplayT! Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Stama Iulian-Marian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): Iulian0 Ore jucate pe server: 340 ore. De cat timp jucati pe server: Din septembrie. Cat timp acordati serverului pe zi: 1-2 ore pe zi. Sanctiuni anterioare pe server: O sanctiune pentru MetaGaming. ID-ul din joc: 3093 Averea detinuta in joc: 300-500k Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As ajuta oamenii la intrebarile de pe tickete Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un gelper se ocupa cu rezolvarea ticketelor/nelamuririlor playerilor de pe server. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, eu folosesc Nvidia Experience. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur! Imi asum daca am mintit cu ceva
  12. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Stama 1.2 Prenume:Iulian-Marian 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta: 25 1.5 Înălțime: 1.90 1.6 Greutate: 80kg 1.7 Naționalitate: Roman 1.8 Adresă: - 1.9 Număr de telefon: 628-1741 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?: Nu stiu, pentru ca nu am. 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, nu am fost arestat pentru o crima. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați: Da, pentru detinere de obiecte ilegale. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Da, am fost prins de catre politie. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați: Da, pentru geamuri fumurii 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Da, pentru calcarea liniei duble continue. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?: Da 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, italiana, franceza, engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Nu 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: - 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Da, pentru departamentul medical. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Departamentul Medical ViceRoy 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Medic stagiar. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte): Doresc sa ma alatur Departamentului de politie din Los Santos, deoarece imi place sa acord oamenilor cate o sansa sa faca bine in acest oras, sa prind oamenii rai si sa sanctionez persoanele care nu respecta legea. In rest, doresc sa avansez cat mai sus in acest departament. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Parerea mea este ca pe mine nu ma diferentiaza nimic fata de ceilalti candidati, parerea mea fiind cum ca toti avem cate o sansa, si trebuie profitata de ea. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Stama Iulian Marian 5.2 Vârsta (Minim 16 ani OBLIGATORIU) : 17 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Braila 5.4 De când vă jucați GTA V? : 6-7 ani 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : Anul trecut 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 100 ore) : 340 5.7 Ce ID aveti in joc? : 3093 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da 5.14 Alte informații : Multumesc pentru timpul acordat!
  13. Informatii din viata reala: Numele real: Stama Iulian Varsta reala: 16 Orasul unde traiti: Braila Cu ce va ocupati: Student Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Desigur Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Desigur De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Nu imi place sa fac direrente intre persoane, dar cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie deorece comunicarea este punctul meu forte, si ajutorul meu oferic catre playeri pe server. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Iulian, am 16 ani, sunt la liceu, practic inot in timpul liber, imi place sa ma joc pe pc, mai ales FiveM, am 1,85m, ochii verzi, parul castaniu. Cam atat despre mine. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Stama Iulian-Marian Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): IuLian0 Ore jucate pe server: 160-170 De cat timp jucati pe server: De 2 ani, dar am avut o pauza Cat timp acordati serverului pe zi: In timpul saptamanii nu pot acorda, dar vineri-sambata-duminica fac peste 16 ore Sanctiuni anterioare pe server: Da, un ban pentru Meta, deiarece s-a auzit discordul 1 sec ID-ul din joc: 3093 Averea detinuta in joc: 300k Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Nu as face nimic diferit, doar ca as face multe tickete. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu ajutarea playerilir la tickete pe joc/discord,cu problemele/nelamuririle avute Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Desigur, voi folosi GeForce Experience Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur!