Jump to content
×
×
  • Create New...

d0d0lici

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About d0d0lici

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

d0d0lici's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

0

Reputation

  1. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Saint Denis pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Sef Adjunct Tyrone Joshua) sau 3424 (Mareșal Adjunct: Ion Cușcă) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. Semnat, Sef Adjunct Tyrone Joshua !
  2. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Seriff: TYRONE JOSHUA !!
  3. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Seriff: TYRONE JOSHUA !!
  4. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Seriff: TYRONE JOSHUA !!
  5. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Seriff: TYRONE JOSHUA !!
  6. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Seriff: TYRONE JOSHUA !!
  7. Salut , trebuie sa capeti putin mai multa experienta cand faci 30 de luni revi cu aplicatia , te astept cu drag !! Sherif Tyrone Joshua !!
  8. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Serif : Tyrone Joshua !!
  9. Salut , indeplinesti toate conditiile necesare doar ca in sectia din Valentine este full . Poti aplica la sectiile din Blackwater,Rhodes , Strawberry si Saint Denis!! Spor , Sherif Tyrone Jhosua !!! Spor
  10. Salut , indeplinesti toate conditiile necesare doar ca in sectia din Valentine este full . Poti aplica la sectiile din Blackwater,Rhodes , Strawberry si Saint Denis!! Spor , Sherif Tyrone Jhosua !!! Spor
  11. Salut , trebuie sa ai 25 de ore pe caracter minim sa poti aplica in politie !! Iar cand revi sa aplici la alta sectie pentru ca aici este full !! Spor , Sherif Tyrone Joshua .
  12. Salut , trebuie sa ai 25 de ore pe caracter minim sa poti aplica in politie !! Iar cand revi sa aplici la alta sectie pentru ca aici este full !! Spor , Sherif Tyrone Joshua .
  13. Salut , trebuie sa ai 25 de ore pe caracter minim sa poti aplica in politie !! Iar cand revi sa aplici la alta sectie pentru ca aici este full !! Spor , Sherif Tyrone Joshua .
  14. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Serif: Tyrone Joshua
  15. CERERE ACCEPTATA ! Aveti 24 de ore la dispozitie sa va prezentati la sectia din Valentine pentru testarea capacitatilor dumneavoastra, daca nu va prezentati cererea va fi automat respinsa. Puteti lasa telegrama la urmatoarele cutii postale: 1117 ( Serif: Tyrone Joshua) sau 2876 ( Serif-Adjunct Dark Adrian) in cazul in care nu suntem prezenti la sectie. SEMNAT Serif: Tyrone Joshua