Jump to content
×
×
 • Create New...

MincuL

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MincuL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MincuL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Informatii din viata reala: Numele real: Vlad Varsta reala: Am 17 ani. Orasul unde traiti: Bucuresti. Cu ce va ocupati: Elev. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider ca merit aceasta functie deoarece cunosc foarte bine regulamentul server-ului, sunt un jucator destul de vechi, nu am fost sanctionat niciodata pe server. Eu cred experienta si cunostiintele mele acumulate de pana acum, pot fii de ajutor in dezvolatrea comunitatii si chiar cred ca pot ajuta playerii. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Vlad, sunt elev in clasa a 11-a si sunt o persoana serioasa, capabila sa isi indeplineasca sarcinile. Imi place sa fiu respectuos cu toata lumea si sa muncesc, fie in viata reala sau in cea virtuala. Am multi prieteni de treaba si in prezenta carora ma simt in largul meu. Sunt un baiat de gasca si ma integrez usor intr-o societate. Ma consider o fire dornica de experiente noi. Aceasta este doar o mica parte din persoana mea, vreau ca cealalta parte s-o descoperiti pe parcurs. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gallardo Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): MincuL Ore jucate pe server: Aproape 1000 de ore. De cat timp jucati pe server: De aproximativ 3 ani. Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 3-4 ore. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am nicio sanctiune pe server. ID-ul din joc:198 Averea detinuta in joc: In jur de 6 milioane. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As fii mai activ si mi-as sectiona timpul in asa fel cat sa am timp si de tickete si de roleplay. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred ca un helper se ocupa cu rezolvatul ticketelor pe Fivem, cat si pe Discord si de a explica noilor playeri greselile pe care acestia le fac. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 2. Informatii din viata reala: Numele real: Vlad Varsta reala: Am 17 ani. Orasul unde traiti: Bucuresti. Cu ce va ocupati: Elev. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte):Consider ca merit aceasta functie deoarece cunosc foarte bine regulamentul server-ului, sunt un jucator destul de vechi, nu am fost sanctionat niciodata pe server. Eu cred experienta si cunostiintele mele acumulate de pana acum, pot fii de ajutor in dezvolatrea comunitatii si chiar cred ca pot ajuta playerii. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Vlad, sunt elev in clasa a 11-a si sunt o persoana serioasa, capabila sa isi indeplineasca sarcinile. Imi place sa fiu respectuos cu toata lumea si sa muncesc, fie in viata reala sau in cea virtuala. Am multi prieteni de treaba si in prezenta carora ma simt in largul meu. Sunt un baiat de gasca si ma integrez usor intr-o societate. Ma consider o fire dornica de experiente noi. Aceasta este doar o mica parte din persoana mea, vreau ca cealalta parte s-o descoperiti pe parcurs. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gallardo Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): MincuL Ore jucate pe server: 980 de ore. De cat timp jucati pe server: De aproximativ 3 ani. Cat timp acordati serverului pe zi: In jur de 3-4 ore. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am nicio sanctiune pe server. ID-ul din joc:198 Averea detinuta in joc: In jur de 6 milioane. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As fii mai activ si mi-as sectiona timpul in asa fel cat sa am timp si de tickete si de roleplay. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred ca un helper se ocupa cu rezolvatul ticketelor pe Fivem, cat si pe Discord si de a explica noilor playeri greselile pe care acestia le fac. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da.
 3. Model aplicatie HELPER Informatii din viata reala: Numele real: Vlad Mincu Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Bucuresti. Cu ce va ocupati: Angajat necalificat in constructii civile. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?: Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit aceasta functie deoarece sunt o fire pasnica si am rabdarea necesara pentru rezolvarea ticketelor dificile. De asemenea, eu cred ca experienta si cunostiintele mele pot fii de folos in dezvoltarea comunitatii. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Vlad, sunt din Bucuresti si sunt elev in clasa a 11-a. Sunt serios cand aceasta imi este ceruta, dar in acelasi timp sunt si o persoana pusa pe glume cand este momentul. Imi place sa socializez si sa invat lucruri noi. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gallardo Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): MincuL Ore jucate pe server: 980 De cat timp jucati pe server: De aproximativ de 3 ani. Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 4 si 5 ore. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am nicio sanctiune acumulata pe server. ID-ul din joc: 198 Averea detinuta in joc: 4 milioane cash, S-13 si o casa clasa B in Del Perro. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu am avut nicio altercatie cu vreun membru din staff. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: As fii mai activ si mi-as sectiona timpul in asa fel cat sa am timp si de tickete si de roleplay. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Eu cred ca un helper se ocupa cu rezolvatul ticketelor pe Fivem, cat si pe Discord si de a explica noilor playeri greselile pe care acestia le fac. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, filmez cu Radeon Software. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Desigur.
 4. Numele real: Vlad Mincu Varsta reala: 17 Orasul unde traiti: Locuiesc in Bucuresti. Cu ce va ocupati: Sunt elev. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie? Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il cunosc. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Eu cred ca merit aceasta functie deoarece sunt un player vechi pe comunitate, nu am sanctiuni anterioare si cunosc foarte bine regulamentul server-ului. Consider ca experienta mea ar putea fi de folos in dezvoltarea comunitatii. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Numele meu este Vlad, am varsta de 17 ani, sunt din Bucuresti si sunt elev in clasa a 10-a. Sunt o persoana sociabila, serioasa in momentele serioasa, dar stiu sa si glumesc cand este cazul si cu cine imi permit. Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin): Gallardo Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): MincuL Ore jucate pe server: Am 800 de ore. De cat timp jucati pe server: Aproape 3 ani. Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 3 si 8 ore. Sanctiuni anterioare pe server: Nu am. ID-ul din joc: 198 Averea detinuta in joc: Averea mea actuala este urmatoarea: O masina legendary, 2 milioane cash si 2 masini clasa C. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Nu, nu am avut. Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: Timpul petrecut pe server l-as sectiona in 2, jumatate pentru tickete, jumatate pentru roleplay. Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un helper se ocupa cu rezolvatul ticketelor, atat pe FiveM, cat si pe Discord. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt de acord.
 5. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Gallardo 1.2 Prenume:Vlad 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta:27 1.5 Înălțime:1.98 1.6 Greutate:90kg 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă: Del Perro, Etaj 3, Apartament 2 1.9 Număr de telefon:139-9153 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da, sunt. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați: Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:- 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați: Nu, niciodata. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Nu, niciodata. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați: Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Da, in trafic pentru depasirea limitei legale de viteza. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?: Da, sunt 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?: Nu. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, mai vorbesc franceza engleza si rusa. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?: Da. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ: Acceptat. 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?: Da. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul: Departamentul Medical Los Santos. 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o: Pilot de avion, scafandru miner, taietor de lemne. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Deoarece este un departament de p foarte bine organizat cu membrii devotati si foarte de treaba.Un alt motiv pentru care imi doresc sa intru il reprezinta pasiunea pentru corectitudine si imi doresc sa scapam de oamenii care ameninta si fac viata mai grea oamenilor din orasul nostru. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte)::Sunt diferit de ceilalti candidati multumita aptitudinilor pe care le-am acumulat in urma anilor trecuti.Am facut tot felul de sporturi pentru aut-aparare, ca de exemplu:Kempo,Krav Maga,Kick-Box.Aceste sporturi spun despre mine ca pot apara pe mine cat si pe cei din jurul meu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume : Vlad 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) : Am 16 ani. 5.3 Oraș sau localitate de proveniență : Bucuresti. 5.4 De când vă jucați GTA V? : Din 2015. 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? : De aproximativ 3 ani. 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) : Am 700 de ore. 5.7 Ce ID aveti in joc? : 198 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? : Da. 5.13 Ai citit regulamentul politiei? : Da. 5.14 Alte informații : Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicatii!
 6. Informatii din viata reala: Numele real:Vlad Mincu Varsta reala:Am 17 ani. Orasul unde traiti: Locuiesc in Bucuresti. Cu ce va ocupati: Sunt elev la Colegiul National Emil Racovita. Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie?:Da, sunt de acord. Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului?: Da, il stiu. De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte): Consider ca merit functia de Helper deoarece sunt destul de activ pe aceasta comunitate, deasemenea fiind si singura comunitate pe care joc, cunosc foarte foarte bine regulamentul serverului si cunoscand deasemenea sa-l aplic. Am facut "roleplay" in ipostazele de: politist, medic, evident de civil si in prezent de membru al unei organizati. Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte): Ma numesc Vlad, am frumoasa varsta de 17 ani si sunt elev in clasa a 10-a la Colegiul National Emil Racovita . Ma consider o persoana amuzanta care stie sa se distreze, dar sunt si o persoana serioasa atunci când este nevoie. Îmi place sa-mi petrec timpul liber practicând diferite sporturi si jucându-ma pe calucluator. Îmi place sa ies cu prietenii pe afara, la un fotbal. Îmi place muzica, in special sa ascult Parazitii. Nu sunt un pasionat al masinilor, dar cunosc unele din ele, acelea care îmi plac. Nu pot spune ca am avut reusite ,în viata am avut mai multe obstacole, dar sunt mândru ca am trecut peste ele si in ciuda lor am si rezultate. O scurta caracterizare fizica: Am în jur de 1,87 si vreo 90 de kilograme. Caracterizare morala: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm poate uneori, timid si serios. Sunt foarte punctual si îmi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu îmi place sa intru în probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce înseamna sa îti respecti colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principile "Respecta si vei fi respectat" si "Capul plecat, sabia nu-l taie" . Informatii de pe joc: Numele din joc (Buletin):Gallardo Vlad Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat): MincuL Ore jucate pe server: Am 440 de ore. De cat timp jucati pe server: De 2, aproximativ 3 ani. Cat timp acordati serverului pe zi: Intre 5 si 10 ore. Sanctiuni anterioare pe server:Nu am. ID-ul din joc:198 Averea detinuta in joc:Aproximativ 2 milioane. Va stiti cu o reputatie proasta pe joc?: Nu. Ati avut altercatii, discutii aprinse cu oricare dintre membrii staff'ului?(exemple): Ce ati face diferit daca ati obtine aceasta functie?: In primul, as fi mai serios decat sunt in mod normal, Cu ce credeti ca se ocupa un HELPER: Un Helper ajuta comunitatea, ca de exemplu: ii ajuta pe playeri noi, sterge masinile abandonate, rezolva tickete. Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)?: Da, am aceasta posibilitate. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent?: Da, sunt.
 7. INFORMAȚII GENERALE [1.0] 1.1 Nume:Mincu 1.2 Prenume:Vlad 1.3 Sex:Masculin 1.4 Vârsta:21 1.5 Înălțime:1.86 1.6 Greutate:95kg 1.7 Naționalitate:Roman 1.8 Adresă:- 1.9 Număr de telefon:557-0097 INFORMAȚII LEGALE [2.0] 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da,sunt. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:Nu, nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului Medical?:- 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați:Nu. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Nu. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Da, pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului si prentru trecerea limitei legale de viteza. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:Da, sunt. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:Da, mi-a fost. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da. sunt. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Mai vorbesc limba franceza, rusa si engleza. INFORMAȚII PROFESIONALE [3.0] 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul Medical în trecut?:Nu. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Da. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:ADMIS. 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:Miner, taietor de lemne, sofer la Mc. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE [4.0] De ce vrei să te alături Departamentului Medical Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Deoarece este un departament foarte bine organizat cu membrii devotati si foarte de treaba.Un alt motiv pentru care imi doresc sa intru il reprezinta pasiunea de a ii ajuta pe locuitorii orasului Los Santos si imi doresc sa ii ajut pe cat de mult se poate. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Sunt diferit de ceilalti candidati multumita aptitudinilor pe care le-am acumulat in urma anilor trecuti.Am facut tot felul de sporturi pentru auto-aparare, ca de exemplu:Kempo,Krav Maga,Kick-Box, cursuri de oferirea primului ajutor si am fost si voluntar pe ambulanta. acestea spunand despre mine ca ii pot ajuta si apara pe cei din jurul meu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER [5.0] )) 4.1 Prenume:Vlad. 4.2 Vârsta:16 4.3 Oraș sau localitate de proveniență:Bucuresti 4.4 De când vă jucați GTA V?:2015 4.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ?:De un an. 4.6 Cate ore aveti pe server?: 370 4.7 Ce ID aveti in joc ?:1264 4.8 Cat timp acordati serverului pe zi ?:3-4 ore 4.9 Sanctiuni anterioare pe server ?:Un warn pentru condus non-rp. 5.0 Alte informații:Multumesc pentru timpul pe care l-ati acordat citirii acestui CV.
 8. INFORMAȚII GENERALE (1.0) 1.1 Nume:Mincu 1.2 Prenume:Vlad 1.3 Sex: Masculin 1.4 Vârsta:23 ani. 1.5 Înălțime:1.86. 1.6 Greutate:90 kg. 1.7 Naționalitate:Roman. 1.8 Adresă:Stau in chirie, dar pe viitor sper sa am puterea necesara ca sa imi ridic o casa. 1.9 Număr de telefon:557-0097 INFORMAȚII LEGALE (2.0) 2.1 Sunteți un cetățean legal al comunei Los Santos?:Da,sunt. 2.2 Suferiți de orice boală cronică? Dacă da, explicați:Nu,nu sufar. 2.3 Suferiți de orice boală fizică? Dacă da, explicați:Nu,nu sufar. 2.4 Considerați că aceste boli vă pot reduce performanța ca un potențial angajat în cadrul Departamentului de Politie?:- 2.5 Ați fost vreodată arestat pentru o crimă? Dacă da, explicați:Nu,niciodata. 2.6 Ați fost vreodată arestat pentru o infracțiune? Dacă da, explicați:Nu. 2.7 Ați făcut uz de substanțe interzise în ultimii doi ani? Dacă da, specificați:Nu. 2.8 Ați primit vreodată o contravenție? Dacă da, specificați:Da, pentru viteza de 90km/h in oras. 2.9 Sunteți în posesia unui permis de conducere valabil?:Da, sunt in posesia unuia. 2.9.1 Dacă da, v-a fost vreodată suspendat?:Nu. 2.10 Sunteți capabil să comunicați atât verbal cât și în scris în Limba Romană?:Da, sunt capabil. 2.11 Aveți cunoștințe lingvistice în orice altă limbă decât Limba Romană? Dacă da, explicați:Da, vorbesc Engleza si Franceza si mai nou am inceput sa invat limba rusa. INFORMAȚII PROFESIONALE (3.0) 3.1 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare la Departamentul de Politie în trecut?:Nu. 3.1.1 Dacă da, specificați și verdictul dat de DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ:- 3.2 Ați mai trimis vreodată o aplicație de angajare către oricare altă agenție a statului?:Nu,aceasta e prima mea aplicatie. 3.2.1 Dacă da, specificați agenția și verdictul:- 3.3 Specificați orice altă slujbă pe care ați avut-o:Am fost la viata mea sofer de autobuz, sofer la Mc,Miner,santierist. ARGUMENTARE ȘI RECOMANDARE (4.0) De ce vrei să te alături Departamentului de politie din Los Santos? (Argumentează in minim 75 cuvinte):Deoarece este un departament de p foarte bine organizat cu membrii devotati si foarte de treaba.Un alt motiv pentru care imi doresc sa intru il reprezinta pasiunea pentru corectitudine si imi doresc sa scapam de oamenii care ameninta si fac viata mai grea oamenilor din orasul nostru. Ce te diferențiază de ceilalți candidați?? (Argumentează in minim 50 cuvinte):Sunt diferit de ceilalti candidati multumita aptitudinilor pe care le-am acumulat in urma anilor trecuti.Am facut tot felul de sporturi pentru aut-aparare, ca de exemplu:Kempo,Krav Maga,Kick-Box.Aceste sporturi spun despre mine ca pot apara pe mine cat si pe cei din jurul meu. (( INFORMAȚII OUT OF CHARACTER (5.0) )) 5.1 Prenume :Vlad 5.2 Vârsta (Minim 16 ani) :16 ani. 5.3 Oraș sau localitate de proveniență:Bucuresti. 5.4 De când vă jucați GTA V? :GTA V ma joc din 2015. 5.5 De când vă jucați pe server'ul FplayT ? :De vreun an. 5.6 Cate ore aveti pe joc? (Minim 80 ore) :90 de ore. 5.7 Ce ID aveti in joc? :1264 5.8 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 3 saptamani?: Da. 5.9 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie trebuie sa stau cel putin 1 ora pe zii?: Da. 5.10 Inteleg ca odata ce sunt acceptat in politie nu am voie sa fii corupt nici IC nici OOC?: Da. 5.11 Inteleg ca in cazul in care nu respect punctele 5.8 / 5.9 / 5.10 risc ban provizoriu?: Da. 5.12 Ai citit informatiile legate de aplicatie? :Da. 5.13 Ai citit regulamentul politiei? :Da. 5.14 Alte informații :Multumesc pentru timpul pe care l-ati acordat citirii acestui CV.