radulungu

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

radulungu last won the day on June 8

radulungu had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

2 Followers

About radulungu

 • Birthday 07/17/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In Character (IC): Domnule/Doamna Anghel Razvan, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 2. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 3. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 4. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 5. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 6. DEPARTAMENTUL DE POLITIE LOS SANTOS DIVIZIUNEA DE RECRUTARE ȘI DE MUNCĂ CV-ul Dumneavoastra a fost RESPINS!
 7. In Character (IC): Domnule/Doamna Domnitorul Claudiu, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.
 8. In Character (IC): Domnule/Doamna Gica Ploiesteanu, dorim sa va aducem la cunostinta dupa ce v-a fost analizat complet CV-ul ca aveti o sansa sa prindeti un loc in Departamentul de Politie din Los Santos. Urmatorul pas iportant va fii testul teoretic prin care o sa fiti nevoiti sa treceti pentru a absolvii la gradul de AGENT-PAZA. Va sfatuim sa va pregatiti foarte bine deoarece locurile in politie sunt unele limitate! Urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti este sa cautati pe cineva la Penitenciarul Sandy-Shore's (sunati la numarul unic de urgenta) sau rugati un Agent de paza si asteptati un tester.